در مورد کار گرافیکی فکر نمی کنم شما قصد انیمیشن سازی داشته باشید(با توجه به اینکه می فرمایید در دفتر مجله مشغول هستید) و کار شما احتمالاً بیشتر با فوتوشاپ و ابزارهای صفحه آرایی و... باید باشد. برای این کارها هم تقریباً با قاطعیت می شود گفت که با بودجه بالای میلیون هیچ مشکلی نخواهید داشت.
اما درمورد بازی باید خدمت شما عرض کنم که بازی ها بیشتر وابسته به کارت گرافیکی هستند تا CPU اما در مورد بازی های استراتژیک این قضیه تفاوت دارد چون در این بازی های گرافیک خیلی بالا نیست اما پردازش های بسیار سنگین هوش مصنوعی وجود دارد (Artificial Intelligence) و این پردازش های به CPU واگذار می شود.
در مورد انتخاب بین AMD و Intel هم باید عرض کنم که به لحاظ کارایی هرکدام قابلیت های خود را دارند و به هیچ وجه هم نمی شود گفت که به لحاظ فنی قطعاً یکی از دیگری برتر است. حتی در مورد cache دیده ام که برخی دوستان اظهار می کنند که L2 Cache در Intel بالاتر است اما توجه نمی کنند که L1 Cache که بسیار گران قیمت و سریع است در AMD بیشتر است. یعنی این کار اشتباه است که ما میزان دو Cache در L1 و L2 را جمع بزنیم و نتیجه بگیریم که وضع Cache در Intel بهتر است. این دو Cache با هم تفاوت زیادی دارند و قیمت های آنها هم کاملاً متفاوت است. اما جدای از کارایی هر cpu باید در نظر داشت که Intel عمومی تر است و اگر در آینده هم قصد فروش داشته باشید خیلی بهتر فروش خواهد رفت.
در نهایت پیشنهاد من سری dv28xx است که SE هستند. و فکر می کنم با توجه به مبلغ مورد نظر شما بهترین انتخاب dv2855 است. که از T8100 بهره می برد و همچنین 256 مگابایت کارت گرافیک اختصاصی و 2 گیگ رم و 250 گیگ هارد. قیمت این لپ تاپ در تهران بین یک میلیون و صد و پنجاه هزار تومان تا یک میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان است.