[QUOTE=barf2007;2623960]سلام. سلامت باشید.خواهش میکنم.نقل قول:
میتونید از اون اسکین هایی که Stop داره استفاده کنید.
اینو امتحان کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[QUOTE=barf2007;2623960]سلام. سلامت باشید.خواهش میکنم.نقل قول:
میتونید از اون اسکین هایی که Stop داره استفاده کنید.
اینو امتحان کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من برای بار چندم اینجا جاش نیست.اینجا نه جای مطرح کردن مشکلات گوشی هست نه درخواست تم و ...نقل قول:
اینجا فقط هک و مد
موفق باشید
بیچاره که تم نخواستنقل قول:
پک آیکون که میزارید خوب استاتوس بار هم آیکونه دیگه مشکلی نداره اگر دارید برامون بزارید.
لطفا
سلام حامد جان من امتحان کردم , خود هک با مستر ریست که توی cpanel هست پاک میشه , اما اعمال و تغیرات برای من که با فرمت کردن C حل شدنقل قول:
نقل قول:اونا هم جزو همين ... هستند :46:نقل قول:
بهتره در تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بده.
موفق باشيد
پس میشه.ایول.کاش از خودت پرسیده بودم آقـــــا رضا.نقل قول:
سلام حامد جان من امتحان کردم , خود هک با مستر ریست که توی cpanel هست پاک میشه , اما اعمال و تغیرات برای من که با فرمت کردن C حل شد
سلام
بابا ایول این چند وقت من نبودم خداییش ترکوندین ها!!!
یه سواله فنی از دوستانی که P1 دارن :
اگه گوشیتون موقعی که خریدید انگلیسی یا عربی بوده اون وقت یا امکان تشخیص دستخط عربی نداشته و یا همون عربی بوده. خواستم بدونم بعد که آپدیت کردید و فارسی کردین اون وقت امکان تشخیص دستخط فارسی هم پیدا میکنه؟
اگه نمیشه با هک میشه؟
حالا اگه کسی p1 نداره و میدونه هم لطف کنه بگه...
[QUOTE=H M R 0 0 7;2627928]مرسی حسین جان اگه اشتباه نکنم فکر کنم فایلی که زحمت کشیدین کامل نباشه! چون تو قبلی ها یک سری فایل بود که توی private میریختیم و یک سری هم توی resource در صورتیکه لینکی که شما زحمت کشیدین و تو پست 1161 معرفی کردین فقط پوشه private رو داره، من هم ریختم ولی عمل نکرد :46:نقل قول:
بازم مرسی
سلام, ببینید دوست من اگه Cda گوشیتون WG1 باشه فقط امکان تایپ فارسی براتون میسر میشه اما برای تشخیص دست خط فارسی باید Cda گوشیتون Middle East باشه :46: در ضمن بهتر بود این سوال توی کلوپ خود p1i مطرح می کردید:11:نقل قول:
تایید میشه:10: دوستان سوالاتونو توی تاپیکی بذارین که مختص به همون امر باشه اینجوری خودتون اذیت میشین:11:نقل قول: