فکر کنم سرویس شتاب فقط برای تهران هست.نقل قول:
Printable View
فکر کنم سرویس شتاب فقط برای تهران هست.نقل قول:
سرویس G.SHDSL ؟
دیگه چند وقته تایپیک لایزرو به زور تو صفحه 3یا 4پیداکنیم!:grrr:
سرویس G.SHDSL ؟
وضعیت سرویس دهی شرکت لایزر به شدت افتضاح هست دوی ده روز اخیر حداقل روزی 15 بار قطعی داشتند که هی میگن داریم درست می کنیم و یا میگن مربوط به ما نیست و مربوط به مخابرات هست.
صف انتظار اپراتورهای پشتیبانیشون هیچوقت کمتر از 15 نفر نیست و شما برای یه پشتیبانی کوچیک باید حداقل 25 دقیقه در صف انتظار باشید تا نوبتتون بشه
شرکت لایزر واقعا فاجعه هست . دوستان گول فروشنده های چرب زبان بخش فروش رو نخورید که بعدا پشیمون خواهید شد.
واقعا برای وضعیت شرکت های سرویس دهنده ای مثل لایزر در ایران متاسفام. باید درشون رو گل گرفت
ما هم قبلآ اشتراک لایزر داشتیم بس که اشتراکه خوبی بود و اخلاق کارکناش درجه یک بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!! از طلا بودن پشیمان شدیم
این لایزر نیست اسم اصلیش لای جرزه
فکر کنم شما مغرضانه این متن نوشتین در هر صورت بیشتر از یکساله مشترک لایزر هستم و به صف 15 نفری بر نخوردمنقل قول:
وضعیت سرویس دهی شرکت لایزر به شدت افتضاح هست دوی ده روز اخیر حداقل روزی 15 بار قطعی داشتند که هی میگن داریم درست می کنیم و یا میگن مربوط به ما نیست و مربوط به مخابرات هست.
صف انتظار اپراتورهای پشتیبانیشون هیچوقت کمتر از 15 نفر نیست و شما برای یه پشتیبانی کوچیک باید حداقل 25 دقیقه در صف انتظار باشید تا نوبتتون بشه
شرکت لایزر واقعا فاجعه هست . دوستان گول فروشنده های چرب زبان بخش فروش رو نخورید که بعدا پشیمون خواهید شد.
واقعا برای وضعیت شرکت های سرویس دهنده ای مثل لایزر در ایران متاسفام. باید درشون رو گل گرفت
یا قطعی وصلی ( کل دوره که عضو بودم 2 یا 3 بار بوده ) شاید ایراد از مرکز مخابراتی شما هست
منم اشتراک لایزر دارم تو 50 روز اخیر کلا یک بار برای من قطعی داشته مشکل شما شاید مربوط به جای دیگه باشه.نقل قول:
فعلا که با یک پست شما مشخص هست که کی از کجا اومدهنقل قول:
برادر تو این چند روز صف پشتیبانی شما کمتر از 30 نفر شده>:؟
میخوایی رکورد مسخره شما چندمین نفر در صف هستید تماس شما برای ما مهم است و به زودی به آن پاسخ داده خواهد شد. شما نفر 30 ام 29 ام و ... رو براتون بزارم ببینیم من راست می گم یا شما نماینده فروش لایزر؟
رکورد با بخش پشتیبانی تون رو برات بزارم که میگه مشکل شاید از این باشه که مودم روی کیس کامپیوتر هست؟:27:
یا اینکه میگه مخابرات لاینامونو هی قطع می کنه.؟
بله بنده خریت کردم اکانت سالانه گرفتم از شما
تازه هم که یاد گرفتید تو سرویس رایگان شبانه چند بار اکانت رو قطع و وصل می کنید که نشه تو این ساعت رایگانتون دانلود کرد.
به جای گشتن تو اینترنت برید وضعیت سرویساتونو درست کنید