خوب حالا با بودجه 100-120 چی بگیرم؟نقل قول:
پایونیر یا جی وی سی؟ اگه سایتهای نمایندگیهاشو هم بهم معرفی کنید ممنون میشم
خوب حالا با بودجه 100-120 چی بگیرم؟نقل قول:
پایونیر یا جی وی سی؟ اگه سایتهای نمایندگیهاشو هم بهم معرفی کنید ممنون میشم
آمپ کنوود 8104 که 300 وات روی 4 اهم میدهنقل قول:
ساب هم pw12 سوند
راستی rca و سیم برق برای ساب و ... هم احتیاج داری ها!
و اینکه بهتره سابت توی باکس باشه!!!:11:
پایونیر 2050نقل قول:
وب سایت پایونیران :10:
کد:www.pioneeriran.com
majid-p آقا از جوابتون ممنون
بغیر از هزینه پخش میخوام 300 تا 350 تومان هزینه کنم. در ضمن کیفیت صدا برام مهمتره
چند تا پست بالاتر یه فروشگاه اینترنتی معرفی شده که مطمئن هست و من خودم ازش ضبط خریدمنقل قول:
شما اگر امپ برای بانداتا نداری باید یه امپ 4 کانال بگیری اگر داری امپی که امیر جان بهتون گفتند خیلی مناسبه باقیمتی 130-150 اما امپ 4 کانال که میتونینقل قول:
نوشته شده توسط engineer2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از مجید جان من تا 200 واسه ساب یا باند بودجم می رسه ولی چون پلیس تازگی خیلی گیر می ده گفتم به جای ساب باند ببندم حالا مهم نیست لطف کنید تو مایه 200 واسه ساب یا باند و یک آمپلی که مرد جواب بده به من معرفی کنید و اگه می شه بگید که 7450 بهتره یا 6050 چرا؟ممنون میشم فقط زودتر مرسی از لطف شما
SOUND STREM PCX 4.540 150$
را بگیری که اگه از سری قدیمی ساند PCA پیدا کنی بهتره. برای ساب هم میونی روی این دوتا فکر کنی
INFINITY REF 1250 90$ OR MTX 4512 85$
یه مقدار هزینه سیمات نیشه حدود20 و یه باکسم باید درست کنی که اونم 20-30 میشه
البته اینه از 200 فکر کنم بیشتر میشه اما ارزش داره :41:
به نظره م بهتره اول امپو بگیری و سیم کشی انجام دهی در اولین فرصت ساب را تهیه کنی:8:اگه امپ قوی تر بخری بهتره .بعدا بیشتر به کارت میاد.
شما یه جفت باند 16 سانتی برای جلو باید بگیری از برند MTX یا JBL با 60-70 تومن میتونی چیز مناسبی بگیری.نقل قول:
majid-p آقا از جوابتون ممنون
بغیر از هزینه پخش میخوام 300 تا 350 تومان هزینه کنم. در ضمن کیفیت صدا برام مهمتره
باند عقب اینفینیتی 9613 حدود110تومن
یه امپ 4 کانل که روی هر کانال در 4 اهم 100 وات حداقل بده
earthquake T200W4 حدود 200
بعدا هم میتونی یه امپ مونو ویهساب خوب براش بگیر تا ازنظر بیس هم سیستم قوی داشته باشی
يه چيزي اينكه راديوي اينا چه موجهايي را داره؟ SW هم داره؟نقل قول:
با تشکر از آقا مجید امیر جان و کسانی که من را(افراد بی تجربه) را راهنمایی می کنند فقط یک چیزی میخوام بدونم که باند 6990 پاییونر با ساب جواب میده چون من یک سونی 5800 داشتم و روش جواب می داد می خواستم ببینم که 6990 با امپ و ساب سازگاره یا فکر دیگه کنم مرسی
ببخشید که دوباره پست دادم فقط می خواستم بدونم پشت 6050 که s/w زده یعنی چی و به چه کار می یاد؟؟؟؟؟؟/////
سلامنقل قول:
متاسفانه كليه پخشهاي پايونير فقط قادر به دريافت موجهاي AM و FM هستند.
سلامنقل قول:
مجيد جان ازت پوزش ميخوام
كلمه (ديستورشن) Distortion به معني اعواج،،صداى نامفهوم داشتن ميباشد.
سلامنقل قول:
منظور امير جان اين بوده كه از آمپلي كه الان نصب هستش و از تنظيمات فعلي عكس بگيريد تا ببينم چه جوري الان تنظيمه.
به طور كلي:
1-گين يا لول(level)رو كامل ببند(به سمت چپ)
2- همه كليدها و فيلتره رو خاموش كن
3-پخش رو روشن كن و يه CD با كيفيت رو اجرا كن
4- همه تنظيم هاي پخش بايد فلت باشه مثل باس،تريبل.....
5- كليد لود خاموش باشه
6- ولوم پخش رو بزار روي 90% حد اكثر
7- حالا از رو آمپ گين رو باز كن تا جائي كه احساس ميكني صدا خرابه يا ديستورت ميشنوي
8- در همين حالت گين رو كمي به سمت مخالف بپيچون
9- كليد HPF رو روشن كن يا روي عدد 70-80 قرار بده
10-اكنون از روي پخش با اكولايزرها و فيلترها اينقدر بازي كن تا بيشترين ولوم رو بدون ديستورت بتوني به پخش بدي .
موفق باشيد.
سلام.
ضبط ماشین چند دقیقه کار میکنه خاموش میشه.
ماشین رو که خاموش میکنم و چند دقیقه بعد روشن میکنم کار میکنه دوباره بعد از چند دقیقه دوباره خاموش میشه.
چه مشکلی داره ؟
طبق مشخصاتش باند بدی نیست اما باید صداگیری شه واگر خوشد نیومد میونی باندو عوض کنی.نقل قول:
خروجیRCA ساب هستش.نقل قول:
ببخشید که دوباره پست دادم فقط می خواستم بدونم پشت 6050 که s/w زده یعنی چی و به چه کار می یاد؟؟؟؟؟؟/////
ممکنه از فیش برقت باشه که به پشت ضبط میخوره باید ضبطو در بیاری یه ذره با سیمی که فیش بهش وصل بازی کنی و اتصالاتشو چک کنی احتمالا از یه جا قطعی دارهنقل قول:
سلام.
ضبط ماشین چند دقیقه کار میکنه خاموش میشه.
ماشین رو که خاموش میکنم و چند دقیقه بعد روشن میکنم کار میکنه دوباره بعد از چند دقیقه دوباره خاموش میشه.
چه مشکلی داره ؟