ُسلام
نمیدونم چرا امروز کامپیوترم اینجوری شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ند 32 من هم عکسش قرمز شده
میشه بگین مشکل چیه؟
Printable View
ُسلام
نمیدونم چرا امروز کامپیوترم اینجوری شده :
و ند 32 من هم عکسش قرمز شده
میشه بگین مشکل چیه؟
سلامنقل قول:
منظورت از عکس اولی چیه ؟
بزرگ شده یا اینکه برنامه های سمت چپش غیب شدن ؟
اگه منظورت اینه که بزرگ شده روی منوی استارت راست کلیک کن و propertise را بزن و سپس customize را بزن یک عدد وصط صفحه هست که اونا کم کن .
با زدن گزینه clear list ایکونهای سمت چپ پنل پاک می شن .
در مورد قرمز شدن نود 32 احتمال زیاد کرکش تموم شده و باید اونا کرک کنید .
موفق باشید .
غیب شدن مهدی حان
نقل قول:
دوستان من نمی تونم فایل ها با فرمت mp3 . رو اجرا کنم ...این ارور رو می ده ...
در ضمن برنامه WINAMP رو نصب کردم...
سلام
مسیر زیر رو دنبال کنید
Mycomputer==>Tools==>FolderOptions==>File Types
تو کادر registered file types ، فایل مربوط به Mp3. رو پیدا کن ، یه با روش کلیک کن، بعد روی دکمه Advanced
کلیک کن تو پنجره ای که باز میشه باید Play به طور پیش فرض انتخاب شده باشه یعنی صورت توپر Bold باشه
اگر Default نبود روی Play کلیک کن و دکمه Set Default رو بزن اگه گزینه ای غیر از play و Open تو قسمت
actions بود (مثلا گزینه Run ) پاکش کن
روی باتن استارت راست کلیک کن پراپرزتیس رو بزن روی کاستمایز کلیک کن تعداد نامبر اف پروگرام آن استارت منو رو بیشتر بکن احتمالا صفره.نقل قول:
نقل قول:
این "پ " و "ژ" گاها طبیعیه که برعکس نوشته شوند برای تایپ "ژ"هم از SHIFT , C استفاده کنید
برنامه های موجود در سمت چپ اگه برنامه اصلی نباشند بعد از ریستارت پاک خواهند شد چون که موقتینقل قول:
هستند این بخش یه کم با My Recent فرق می کند برنامه اصلی رو هم ویندوز با کشیدن خط تیره
ها جدا می کند
نقل قول:
مسیر زیر رو امتحان کردید؟
روی Mycomputer کلیک راست ==>Properteis ==>تب System Restore و برداشتن تیکی که تو شکل
مشخص شده
من همین کارو می خوام انجام بدم ولی اصلا فعال نیست یعنی به رنگ خاکستری هست که با کلیک کردن روی اون تغییر ی ایجاد نمیشه
ممنون
نقل قول:
Start/all program/accessories/system tools/ system restore
بعداز اینکه همون تیک رو برداشتین و پنجره رو ok کردین, system restore از مسیر بالا قابل دسترسی
می باشد
سلام . نرم افزار auto play media stedio رو نصب کردم . اما هر کاری می کنم فارسی نمی نویسه . از توی کنترل پنل هم فارسی رو فعال کردم ولی باز نمی شه . چه کنم ؟