ممنونم دوست عزیز چجور می شه فایل رو گذاشت تو سرور می شه یه اشاره یا یه لینک آموزشی حتی اگه انگلیسی باشه برام بزارید.نقل قول:
سازندگان اکسس هم میگن امن ترین روش، قرار دادن جداول حاوی اطلاعات در یک sever هست.
Printable View
ممنونم دوست عزیز چجور می شه فایل رو گذاشت تو سرور می شه یه اشاره یا یه لینک آموزشی حتی اگه انگلیسی باشه برام بزارید.نقل قول:
سازندگان اکسس هم میگن امن ترین روش، قرار دادن جداول حاوی اطلاعات در یک sever هست.
salam sorry english :11:
man ye soal daram darmorede field ha ke man chetori mitoonam ye field ro to barnameye access 2007 mese barnameye excel taghsim konam be 3 ...4 ta bakhsh
mesle in aks ke gozashtam salary be chand bakhsh taghsim shode
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا ساخت جداول دیتابیس در MS SQL Server و گذاشتنش تو سرور. بعد متصل شدن به اون حالا از هر طریقی. مثلا import کردن جداول اون (البته بصورت لینک) در یک فایل جدید در اکسس،البته اگه بخوای با اکسس کار کنی. همون سایت utteraccess.com که در پست قبل گفتم مرجع خیلی خوبیه. من در این زمینه زیاد تجربه ندارم.نقل قول:
سلام،نقل قول:
عکستون که قابل مشاهده نیست ولی اگه درست متوجه شده باشم: تو اکسس معمولا اینجوری عمل میشه که هر زیربخش با یک کد (عدد) مشخص میشه و این کدها همراه با اطلاعات توصیفی اضافشون مثل نام زیربخش، تو یه جدول جداگانه قرار میگیرن. حالا فیلد کدها با ایجاد یک رابطه، به سایر جداول که حاوی این فیلد هستند مربوط میشه. یه راهشم اینه که ( اگه این زیربخش ها ثابت هستند) فیلد بصورت کمبوباکس دربیاد : با انتخاب گزینه Lookup Wizard... در قسمت تعیین نوع فیلد و درج این بخشها در ویزارد مربوطه.
نقل قول:
inam aks
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که ...لترهنقل قول:
سلام.
اکسس2003 رو تو ویندوز 7 نصب کردم.
با این حال که به صورت complete نصب کردم ولی موقع استفاده از ویزارد با پیغام خطای
The visual basic for applications project in the database is corrupt.
و
this feature isn't installed,or has been disabled.
مواجه می شم چی کار می شه کرد.
نقل قول:
سلام دوستان:11:
با تشکر از راهنمائی دوستان راستشو بخوای منم همین مشکل و دارم ولی متاسفانه دیتابیس اکسس من 85600 رکورد ثبت شده و می خواهم در اون 4 فیلد نام - روز-ماه -سال با هم تکراری نباشند
خواهشمندم راهنمائی کنید
با تشکر
سلام،نقل قول:
خب اگه رکوردهای تکراری باشن چی، حذف بشن اشکال نداره؟ اگه نه که خب راهش رو که فرمودن دوستان.
سلام
من با اکسس کار نکردم و نیاز به کمک شما دارم .البته در مطلب زیر فیلد اول و دوم فکر نکنم مهم باشه فقط فیلد سوم مهمه که نمی تونم باهاش عملیات تفریق عدد فیلد دوم از عدد فیلد سوم و ثبت اون در همون فیلد سوم انجام بدم . بشرح ذیل:
فیلد اول به موضوعیت مبلغ کل نوشته خواهد شد که عددی ثابت بوده و تغییر نخواهد کرد(یک فیلد معمولی)
فیلد دوم که نام آن مبلغ برداشتی است ، متغیربوده و توسط کاربر هر بار عددی جدید در آن ثبت میشود
اما فیلد سوم مبلغ مانده می باشد که با هر بار ثبت عدد جدید در فیلد دوم، از مبلغ مانده قبلی کسر شده و مانده جدید درهمین فیلد سوم قرار گیرد
بعنوان مثال :
مبلغ کل عدد 200.000
مبلغ برداشتی 10.000
مانده 190.000
دفعه بعدی: مبلغ برداشتی 8.000
در آنصورت مانده برابر شود با:
182.000(مانده جدید)=8.000(مبلغ برداشتی جدید) - 190.000(مانده قبلی)