همه ی کسانی که 6120 دارن باید هک کنن.نقل قول:
اصلا هک برای چیه؟
Printable View
همه ی کسانی که 6120 دارن باید هک کنن.نقل قول:
اصلا هک برای چیه؟
کسی که گوشی با سیستم عامل سیمبین می خره فقط به خاطر نصب نرم افزار می خره.نسل جدید نرم افزار ها خیلی پیشرفته هستند و حتی تاریخ مصرف دارند.هکرها میان و این نرم افزار های پولی را دستکاری می کنند و دائمیش می کنند.حالا به دلیل امنیت سیستم عامل سیمبین خیلی هاشون روی موبایل کار نمی دند که ما به کمک هک کردن گوشی می تونیم نرم افزار های مختلف را نصب کنیم وگرنه با مشکل روبه رو می شیم.به عبارت دیگه تا هک نباشه نرم افزار مفتی هم نیست.ما به راحتی در عرض یک دقیقه می تونیم گوشی را هک بکنیم.
الان هم گوشیتون هک میشه؟نقل قول:
درسته عزیز
من گوشی خودم رو اپدیت کردم سرعتش خیلی بهتر از قبل شده
حتما اپدیتش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خدایی بس کنید.من که دیگه از پرسیدن سوال راجع به 6120 خسته شدم.بابا دم نوکیا گرم که همچین گوشی توپی واسه ی ما سیمبین باز ها ساخته.اما دیگه بسه.ما هی باید بپرسیم کابل داره؟خوب اگه کسی سوال جدید داره بپرسه.اگه هم سوال قدیمی داره برگرده توی سفحات قبل و جواب سوالش را ببینه.
باید جو اینجا را عوض کنیم.خواهشا بیایم و اموزش و لینک کامل بهترین نرم افزار ها را واسه ی 6120 بزاریم.الان خیلی ها دنبال بهترین نرم افزار ها واسه ی 6120 می گرند.هر کس به اندازه ی وسعش یک نرم افزار خوب زاره.البته با اموزش کامل.اگه شد من کم کم شروع به انجام این کار خواهم کرد.
از قبل قرار بود یه کار اساسی توی کلوپ انجام بشه ولی کار موند روی زمین!نقل قول:
دوستان خدایی بس کنید.من که دیگه از پرسیدن سوال راجع به 6120 خسته شدم.بابا دم نوکیا گرم که همچین گوشی توپی واسه ی ما سیمبین باز ها ساخته.اما دیگه بسه.ما هی باید بپرسیم کابل داره؟خوب اگه کسی سوال جدید داره بپرسه.اگه هم سوال قدیمی داره برگرده توی سفحات قبل و جواب سوالش را ببینه.
باید جو اینجا را عوض کنیم.خواهشا بیایم و اموزش و لینک کامل بهترین نرم افزار ها را واسه ی 6120 بزاریم.الان خیلی ها دنبال بهترین نرم افزار ها واسه ی 6120 می گرند.هر کس به اندازه ی وسعش یک نرم افزار خوب زاره.البته با اموزش کامل.اگه شد من کم کم شروع به انجام این کار خواهم کرد.
امضای مشترک و معرفی نرم افزار و ...
در کل من پایه ام ولی معرفی نرم افزار بدون لینک به درد نمی خوره...منم اینترنتم dial-up هست وگرنه می ترکوندم! چون تقربیا هر روز نرم افزار ها و بازی های جدید رو دانلود می کنم...ولی آپلود کردن دوباره خیلی مصیبته...لینکی که خودم دان می کنم رو هم نمی تونم بدم چون از یه فروم ایرانی هست و مشکلات خاص خودش رو داره! ولی معرفی رو من انجام میدم پیدا کردن لینک با خودتون! خوبه؟ شروع کنم؟
اگه گوشی هک بشه چه مشکلاتی رو به رو میشه؟
اين هك با اون هكي كه تو ذهن اكثر مردم هست فرق داره...ميشه گفت هك مفيده...نقل قول:
گوشيتو اونجور كه دوست داري ميكني...
اگه شما پایه باش حله.هدف ما گذاشتن تاپ ترین نرم افزارهاست.نباید ارزش کارمون را الکی با گذاشتن چیزهای بد بیاریم پایین.کار باید اصولی و کامل باشه.نقل قول:
salam man 6120 darm
hamash hange
taze alan 1haftas bad az sente sms mige unable
kasi nazari nadare
shayad ruzi 1bar 1dune sent she
komak konid
سلام ورودتو به p30 تبریک می گم.همین حالا بگم که لطفا از این به بعد فارسی تایپ کن (از قوانینه)نقل قول:
salam man 6120 darm
hamash hange
taze alan 1haftas bad az sente sms mige unable
kasi nazari nadare
shayad ruzi 1bar 1dune sent she
komak konid
گوشیت هنگ می کنه؟:18:واقعا 6120ه گوشیت؟بابا تو دیگه کی هستی؟تا حالا سابقه ی هنگ اونم دائمی:18: نداشتیم...شاید گوشیت با یه ریست درست شه.اگه نشد چارش فلشه و باکس و پول و ...
درمورد پیامک ها هم نظری ندارم چون میگی که بعضی وقتا ارسال می شه فقط شاید خط ها شلوغه که اینم بعیده...