Corsair Dominator رو من ترجیح میدم البته خودم 1066 Ballistix Tracer دارم ولی Dominator بهتره . نمایندگیشم آسمان هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Corsair Dominator رو من ترجیح میدم البته خودم 1066 Ballistix Tracer دارم ولی Dominator بهتره . نمایندگیشم آسمان هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوبارهنقل قول:
دوست من ببخشید
این رم ها یک گیگش پیدا می شه ddr2 bass 800
اخه تو سایتش من ندیدم ایا هست
اگر هست لینک همون قسمت از سایت رو می ددید کلی ممنون می شم دوست من:11:
سلام
یه هارد 10 t می خوام بگیرم چی پیشنهاد میکنید
حدودا قیمتش چنده
10 t چیه ؟نقل قول:
:40::40::40::40:نقل قول:
فکر کنم منظورش 1 ترابایت هست تو که میدونی چرا میپرسی حالا بنده خدا متنش یه اشکال چاپی داشته ......
جوابش رو بده:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:
:10::10::10::10::10::10::10:
سلام من میخواستم یه رم دیگه واسه سیستمم بخرم.الان بـهـتـریـن برند موجود رم تو بازار کدومه و چرا؟
مادر بوردم گیگا بایت 945PLهست و 4 تا جای رم داره که 2 تاش پره . یکی از رمها kingston اصل هستDDR2 512و یکی دگش هم مارکش نمیدونم چیه ولی DDR2 1024هست
بودجم هم طرفای 60 تومن هست
من خودم کینگستون رو در نظر دارم ولی یه نفر بهم گفت چون کینگ استون اصل دیگه گیر نمیاد و همش چینی شده باید بری سراغ مارکهای دیگه (مثلCROSAIR)نظرتون چیه؟
در ضمن bassش چقدر باشه خوبه؟حداکثر باس برای یک رم چقدره؟
دوست خوبم کینگ استون الان با گارانتی سریر بهترینهنقل قول:
مادربوردت دوال چانل رو ساپورت میکنه ولی با رمهای قبلی اینکار درست نمیشه آخه هر کدوم با یه حجمی هست
رم باس 667 نهایت ساپورت مادربوردت هست
به نظر من رم های قبلیتو بفروش رم جدید از یه نوع بگیر مثلا ocz یا corsair
اگه نخوام رمهای قبلیمو بفروشم چی؟اونوقت چی چی بگیرم خوبه؟این جمله یعنی چی؟مادربوردت دوال چانل رو ساپورت میکنه ولی با رمهای قبلی اینکار درست نمیشه آخه هر کدوم با یه حجمی هست
دوست خوبم وقتي 2 تا رم بصورت دوال چانل ببندي سرعت افزايش پيدا مي كنهنقل قول:
براي اينكار بايد رم ها با يه حجم و باس مساوي باشن
برا همين ميگم رم ها قبليتو بفروش رم جديد بگير
آخه با 65 تومن ميتوني RAM OCZ 2G DUAL CHANNEL BUS800 بگيري
من می خوام فیلم دانلود کنم و به صورت همیشگی فیلم هام در داخل هاردم باشه یه هارد خوب می خوام که از هر نظر خوب و مطمئن باشه دوستان بهم نشون بدین که p30world مثل همیشه بهترینه