با نوت پد زیرنویس رو باز کن و انکدینگش روعوض کن(بین انسی-یونی-UTF8 سویچ کن) بعدتبدیل کن، ببین درست میشه...نقل قول:
فرمت سابتایتل چیه؟ Convert X فقط با همین زیرنویس مشکل داره و با بقیه مشکلی نداره؟
با نوت پد زیرنویس رو باز کن و انکدینگش روعوض کن(بین انسی-یونی-UTF8 سویچ کن) بعدتبدیل کن، ببین درست میشه...نقل قول:
فرمت سابتایتل چیه؟ Convert X فقط با همین زیرنویس مشکل داره و با بقیه مشکلی نداره؟
ممنون
فرمت زیرنویس Srt است . همه زیرنویس ها بدون مشکل هستن به غیر از زیرنویس اپیزود دوم که اینطوری میشه !
حاجی شما یک زیرنویس بدون مشکلو همراه با این زیرنویس اپلود کن ببینیم مشکلو میشه پیدا کرد یا نه.نقل قول:
درود
بفرما هر دو زیرنویس رو آپلود کردم . زیرنویس شماره 1 مشکلی نداره . ولی زیرنویس شماره 2 بعد از تبدیل به هم ریخته میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهزاد جان همونطور که گفتم بنظر مشکل از انکدینگه...زیرنویس اولی ANSI هستش و دومی UTF-8 ، دومی رو هم تبدیل کن به ANSI...نقل قول:
سایت subscene.com آدرس غیر فیلتر نداره؟
این هست که البته آدرس مربوط به خود سایت نمیشه و لینک دامپه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در نتیجه اون پنلی که بالای صفحه میبنید تبلیغاتی سایتیه که این کار رو کرده.
سلام نحوه قرار دادن دو زیرنویس همزمان چه طوریه؟
سلام، در KMP به اینصورت که روی صفحه رایت کلیک کنید و برید به مسیر Subtitles->Subtitle languages->2nd subtitle و زیرنویس دوم رو لود کنید...نقل قول:
Show multiple language رو هم علامت بزنید.
در مورد پخش کننده های دیگر هم باید مشخص کنید که کدوم برنامه رو میگید....
درست نشدنقل قول:
اینارو قبلا خودم تست کرده بودم
میشه از همه تنظیمات عکس بذارید