شاید اکوستیک رو ناقص ریختی دوباره امتحان کن یا شاید فایل دانلودیت ناقص بوده از من می شنوی 1.7 رو بریزنقل قول:
Printable View
شاید اکوستیک رو ناقص ریختی دوباره امتحان کن یا شاید فایل دانلودیت ناقص بوده از من می شنوی 1.7 رو بریزنقل قول:
اگه میشه کد دانلود اکوستیک 1.7 رو برای دانلود بزارید
اگه میشه کد دانلود اکوستیک 1.7 رو برای دانلود بزارید
نقل قول:
کسی لینک سالم این نرم افزارو نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبل از نصب usb فلش درايو اين کارو کردم
قسمت flash main framwer رو تيک بزنين بعد آدرس فايل w810_p3k_dcu.49R.ssw رو بهش بدين ...اين فايل که تو پلاگين sefp بود اکسترکت کردين اينجا programs/far/plugins ...اين فايل يه قفل شکن هست که بايد روي main فلش بشه....در آخر روي flash کليک کنيد...يه 5 ثانيه طول ميکشه بعد وقتي پيغام finishing flash داد stop رو بزنيد بعد yes رو انتخاب کنيد بعد با پيغام unplog the phone کابل رو از گوشي جدا کنيد. باطري رو در بياريد و دوباره جا بزنيد...//.حالا گوشي ديگه روشن نميشه و ميتونيد با far رو اون تغييرات انجام بدين....
الان دیگه گوشيم روشن نميشه حالا بايد چکار کنم,تو رو خدا يکي به من کمک کنه
آخه گوشي مال خودم نيست
ضمنا من تو این مرحله نمیتونم SEFPپیدا کنم
به فولدر پلاگین فار و سپس sefp بروید یعنی اینجا Program Files\Far\Plugins\SEFP بعد sefp0.10.0.51patch.exe رو اجرا کنید بعد روی do it! کلیک کنید....اگه به جاش undo it بود روش کلیک نکنید و برید به مرحله بعدی :..........
برنامه فار رو اجراکنید سپس alt+f1 رو بزنید و sefp رو انتخاب کنید
کسی نیست به داد ما برسه:19:
کسی لینک دانلود اکوستیک 1.7 رو نداره
کسی تو این تاپیک پیدا نمیشه جواب منو بده
لینک دانلود اکوستیک1.7 رو می خوام
آقا چرا انقدر پست می زنی بیا این فایل رو مستقیم توی بخش miss برنامه setool بذار وگزینه flash رو بزننقل قول:
برو هال کنکد:http://www.2shared.com/fadmin/2338490/5cdbe4f3/seda.rar
افا خیلی ممنون از اموزش عالیتوننقل قول:
ولی وقتی دو تا فولدر fs و flash میاد یا توی این دوتا فولدر هیچی نیست یا یه پیعام میاد و گوشی روشن میشه
اگه کمکم کنید ممنون میشم:20: