سلام عزیز...نقل قول:
برنامه نیاز داره..که فکر نکنم تا حالا ساخته شده باشه...به جز جدیدا اومده باشه... که اونم بچه ها حتما اطلاع میدن...
Printable View
سلام عزیز...نقل قول:
برنامه نیاز داره..که فکر نکنم تا حالا ساخته شده باشه...به جز جدیدا اومده باشه... که اونم بچه ها حتما اطلاع میدن...
خب .برنامه رو اجرا کن. منویه اول یعنی explorer devices رو انتخاب کن. در اینجا گوشیهایی کهنقل قول:
بولوتوثشون روشنه سرچ میشن. بعد میری رو گوشیه مورده نظر و گزینه ی options و در ادامه
send message رو میزنی. متنه مورده نظر رو تایپ میکنی و options رو میزنی و send message
کار تمومه. خوبیه این نرم افزار اینه که لازم نیست برایه فرستادنه message رویه هر دو دستگاه نصب
باشه.
سلام. خوش اومدی عزیزنقل قول:
تا اونجا که من اطلاع دارم همچین امکانی وجود نداره!
مسعود جان خيلي ممنوننقل قول:
قابلی نداشت تورج جان:12:نقل قول:
مسعود جان يه مشكلي پيش اومد من اين نرم افزار رو يه v3x ديگه نصب كردم و اين كار رو هم انجام دادم هم قبل و هم بعد از نصب امتحان كردم اما گوشي روبه رو ارور ميده file not find(البته اگه درست تايپ كرده باشم بايد همين باشه) شما خودت امتحان كردي؟
تورج جان من امتحان کردم عزیز. یادم میاد پیغام به 6630 و k750 اگر اشتباه نکنم فرستادم و کار کرد.. اما رویهنقل قول:
یه v3x دیگه تست نکردم اگر جواب نمب ده بگردم دنباله یه نرم افزاره دیگه؟
مرسي ولي من تست كردم و نشد:41:رو v3i و v3x جواب نميدهنقل قول:
سلام.
من موتو v3x خودم رو دادم تعمیر فلش هم کردند ولی باز اصلا انگار نه انگار هیچ چیز دیده نمی شه.
جون هر کی دوست دارین کمکم کنید....دارم سکته می کنم.
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
یعنی چی عزیز. مگه میشه؟؟ حتما پولم دادی!!؟نقل قول:
که گفته فلش کرده؟ حتما نکرده دیگه .
یا فلش میشه درست میشه یا اصلا فلش نمیشه.
نمیشه که فلش کنی بعدم درست نشه:18:
باید خودت دست به کار بشی. فلشش کن. درست میشه.:5: