دوست من ميبينم که خيلی تعجب کردی. اما ازين مملکت چيزی جز این انتظار نميره. متاسفانه فروشندگانی هستن که ميخوان از این موقعيت سواستفاده کنن و اونجوری گرون ميدن. اما تک و توکی پيدا ميشن که قيمت مناسب ميدن .اما پيدا کردنشون کار حضرت فيله!!!
دوست من ميبينم که خيلی تعجب کردی. اما ازين مملکت چيزی جز این انتظار نميره. متاسفانه فروشندگانی هستن که ميخوان از این موقعيت سواستفاده کنن و اونجوری گرون ميدن. اما تک و توکی پيدا ميشن که قيمت مناسب ميدن .اما پيدا کردنشون کار حضرت فيله!!!
دوستان من میخواستم یه x360 بگیرم اما چون ایران نیستم میخواستم ببینم اگه دستگاهو بگیرم خودم میتونم کپی خورش کنم یا خیلی سخته؟ و اینکه فرق arcade با مدلایه دیگه چیه؟ چطوریه که این قدر اینجا ارزونتره ؟
دوست من. آره ميتونی کپی خورش کنی اما بهتره خودت نکنی. چون ممکنه درايوت بسوزه يا هنگ کنه.!!
فرق آرکيد رو با مدل های ديگه تو 2-3 صفحه پيش گفتم که اینجا به بعضی هاش اشاره ميکنم.
آرکيد هارد نداره به جاش يک مموری 256 داره که کارتونو راه ميندازه. پورت Hdmiنداره. و ....
---------------------------------عزيز اونجا آرکيد چنده؟ ميتونی يکی برای من هم بياری؟
عزیز از اون حرفا بود هانقل قول:
با سلام . آیا این مدل فالکونها hd dvd هستند ?
تا یک ماه دیگه قیمتش متعادل میشه؟ چون من میخام یک ماه دیگه بخرمنقل قول:
خیر.......نقل قول:
نقل قول:
تا یک ماه دیگه قیمتش متعادل میشه؟ چون من میخام یک ماه دیگه بخرم
والا معلوم نيست. بستگی به مغازه داران محترم داره،
دوست من X360 Core یا آرکید بدلیل قاچاقی بودن در ایران بستگی به محل تهیه ی اون در دنیا برای فروش در ایران داره. اگه از ژاپن تهیه شه قیمت کمتری داره اما ندیدم تا قیمت کنم. اما اگه از یو آ ای بیاد قیمتش آخرین بار 330000 بود.نقل قول:
مدل استانداردش یا Premium مدل 2006 بعلت مشکل حرارتی 390000 هستن اما مدل 2007 مشکل تا حدودی رفع شده و قیمتش بالاتره توی ایران هست 440000 همین پریروز قیمت کردم.
مدل Elite(که سایت ایکس باکس جدیدا گذاشته اسمش رو Big) براحتی کپی خور نمیشه و قیمتش بالاست. اطلاع درستی ندارم.
دلیل ارزونیش به وسایل جانبیش و چندتا نکته ی سخت افزاریش بر میگرده اما وسایل جانبیش مثل دسته ی سیم دار، عدم داشتن هارد(هارد جزء لوازم جانبی X360 هست) و... قیمتش رو آورده پایین.نقل قول:
نوشته شده توسط sorenaex314
پیشنهاد میکنم که کپی خور نکنید اگه بازی ارجینال هست اون کشور اما اگه خواستید بدید کسی که حداقل 3 بار اینکار رو کرده دستگاه رو کپی خور کنه. در ضمن کولر فراموش نشه.
نقل قول:
مثل دسته ی سیم دار،
دوست من. مدل آرکيد دسته بيسيم داره.!! اگر خواستی عکساش رو حدود 6-7 صفحه قبل پيمان جان گذاشتن.
نقل قول:
کولر فراموش نشه.
طبق تمام تحقيقات و آمار های گرفته شده کول اضافه هيچ تاثيری در سرد کردن کنسول نداره. تازه آرکيد چون از مادربرد فالکون و يا زفير با هيت سينک اضافه استفاده ميکنه اصلا ديگه نيازی به کولر نداره