تو شاتل که چیزی به نام پول کمتر گرفتن و دادن کف سرویس وجود نداره !!نقل قول:
خود من هم IDM رو محدود کنم ، بالاخره حجم بالای دانلود بازم محدودیت داره ... منظور من اینه که کلا محدود نکنن :n02:
Printable View
تو شاتل که چیزی به نام پول کمتر گرفتن و دادن کف سرویس وجود نداره !!نقل قول:
خود من هم IDM رو محدود کنم ، بالاخره حجم بالای دانلود بازم محدودیت داره ... منظور من اینه که کلا محدود نکنن :n02:
شاتل سرور ایرانی رو هم محدود میکنه؟
بله میکنه ...نقل قول:
بستگی به دانلودتون دارهنقل قول:
بلهنقل قول:
من الان سرعت شبانم چه در سرور داخلی چه در سرور خارجی 15-16 کیلوبایته!
اخه یکی نیست به شاتل بگه حالا شبانه مارو محدود کردی،چرا فاتحه سرعت روزم رو خوندی؟:n27:
1 مگ شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گرامی یک سوال فنی :n27:
قبلا یک نفر به من گفته بود که وقتی سرویس آرت یک محدود بشی میتونی درخواست آرت دو بدی تا محدودیتت همون موقع برداشته بشه (البته باید ما به تفاوت هزینه ی دو سرویس رو بدی)
حالا چیزی که برام سواله اینه که اصلا سرویس آرت 2 به بالا به کاربرای خونگی و معمولی(!؟) داده میشه؟؟؟
چون گویا شاتل برای سرویس های بالاتر نامحدود مدارک اضافی میخواد....(الان جزو جامعه ی علمی یا دانشگاهی بودن و امثالش یعنی چی دقیقا؟؟:n13: )
لطفا یکی که اطلاع داره منو مجاب کنه، فدای دستش :n29:
سلام دوستان پینگ شاتل خوبه؟
خب مرد مومن شما رو محدود نکنند افرادی امثال من کیفیت اینترنتشون افت می کنه ...من خودم چند روزی تهران بودم خونه فامیلمون محدود مخابرات داشت...محدود 2 مگ سرعت دانلودش 50 کیلوبایت بود:n04::n04::n04:نقل قول:
در ایران چون قانون شیرینگ اعمال نمیشه(بیشتر ISP ها به جای اشتراک 1به 8، 1 به 30 و 1به 40 اشتراک میدن) و با توجه به پهنای باند فعلیمون و نداشتن جنبه فعلا باید به سرویس های حجمی قانع باشیم...فقط به نظر من باید سعی کنیم قیمت گیگ هارو خیلی کمتر کنیم...این دوستمون netstat طرح جالبی داشت...
نقل قول:
اره داداش محدودیت در میای ولی باز بری تو خط دانلود محدودمیشی !
سوال دومتم آره چر ا ندن شما فقط پول داشته باش بقیش حله :دی
خب مرد مومن شما رو محدود نکنند افرادی امثال من کیفیت اینترنتشون افت می کنه ...من خودم چند روزی تهران بودم خونه فامیلمون محدود مخابرات داشت...محدود 2 مگ سرعت دانلودش 50 کیلوبایت بود:n04::n04::n04:نقل قول:
در ایران چون قانون شیرینگ اعمال نمیشه(بیشتر ISP ها به جای اشتراک 1به 8، 1 به 30 و 1به 40 اشتراک میدن) و با توجه به پهنای باند فعلیمون و نداشتن جنبه فعلا باید به سرویس های حجمی قانع باشیم...فقط به نظر من باید سعی کنیم قیمت گیگ هارو خیلی کمتر کنیم...این دوستمون netstat طرح جالبی داشت...
خب مرد مومن چرا پست تکراری میدی؟:n02::n08:نقل قول:
ولی یک چیزی که هست شاتل خوبه به شرط استفاده ات
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
آیت کجا میشه محدوده بده شاید آشنایی دوستی فامیلی اونجا داشته باشیمنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
7781, 7782, 7783, 7784, 7725, 7726, 7728, 7799, 7769نقل قول:
شرق
حالا من مصرفم خیلی بالا نیست، این دفعه هم از دستم در رفت محدود شدم :n26:نقل قول:
ولی وقتی ایمیل زدم واسه درخواست تغییر سرویس گفتن که مدرک اضافی باید ارسال کنم (مث کارت دانشجویی یا مجوز کسب یا ....!)
خب من الان دانشجو نیستم، یه سال و نیمه فارغ التحصیل شدم... باید چه کرد؟؟
ایمیل بزنم بگم من پول دارم؟... چونه هم باید بزنم یعنی؟ :n02:
هان یه سوال دیگه هم داشتم، الان پایان دوره م سرعت برمیگرده به حالت اولش دیگه....؟منظورم شروع دوره جدیده :n29:
یه سری دوستان قشنگ معلومه وابستگی دارند و برای این شرکتها کار می کنند میان میگند نههههه شما رو باید محدود می کردن قانونشه میدونی اصلاً!... انگار مثلا با بچه طرف هستند یا ما از اینترنت در کشورهای دیگه استفاده نکردیم :n02: یه مرکز هم اگر پهنای باند مناسب داشته باشه و شرکت دزدی نکرده باشه و به میزان مشترکی که میگیره و پورتی که داره پهنای باند اختصاص بده همه یوزرها هم با هم دانلود انجام بدهند هیچ مشکلی پیش نمیاد... :n09: مشکل شاتل این که میگه 1تا8 رایگان ولی چون نمی تونه گفته خودشو محقق کنه میگه البته شامل قانون مصرف منصفانه میشه :n02: جالبه که این قانون خود شرکت گذاشته و دیگه الان هم افرادی که با اینترنت کار می کنند می دونند این isp به درد دانلود نمیخوره!
سلام. پینگ گرفتم براتون، قضاوت اینکه خوبه یا بد با شما :n06:نقل قول:
چيزي كه معلومه اينه كه اينترنت عمداً محدوده اينو همه ميدونيم.
هم سرعت اينترنت عمداً محدوده (اين سرعت دانلود ٥٠٠ كيلو يا ١ مگ كه بعضي ها داريم زباله محسوب ميشه) هم سرعت https عمداً خرابه هم خيلي از سايتها عمداً بسته هست و...
الان بايد همه اينترنت چند برابر ارزونتر و چند برابر سريعتر ميداشتيم و پهناي باند كشور هم به قدري هست كه يك ١٠ تن يا قطار هم از داخلش رد بشه.
اما بعضي ها اونجا و اينجا خودشون رو هم محدود كردن و به زور ميخوان همه رو مؤمن كنن و ببرن بهشت.
جوابی نداری بگی پس لطفا مغالطه نکن و الکی ذهن خواننده رو با بازی با کلمه ها نپیچون...نقل قول:
الان به تاپیک های دیگه که سر بزنی مثلا پارس آنلاین می بینی که همه از سرعته اینترنت شاکین و ...؛ در صورتی که تو شاتل فقط گیره کاربراش به شبانشه که با توجه به اینترنت داغون کشور که معلوم نیست بر چه اساسی پورتا و پهنای باندو تقسیم می کنن، خیلی هم خوبه که امثالی مثل شمارو محدود می کنه و کسانی مثل من که مثل ندید بدیدا نیستیم که تا ساعت 1 بشه بذاریم دانلود، راحت می تونیم از اینترنت استفاده کنیم.
در صورتی که اگه محدود نمی کرد مثل پارس انلاین و صبانت اینا که محدود نمی کنن، امثالی مثل منم باید از سرعت کمه اینترنت اعصابشون خورد میشد، همانطور که در پارس آنلاینو صبانتو اینا علاوه بر روزشون همه شاکین که چرا شب که میشه اینقد سرعتا افت می کنه و غیره.....
من همین چند روز پیش سرویسمو تغییر دادمو 4mb گرفتم که تو روز سرعتش 550 ایناس و تو ساعته رایگان بستگی به سرور داخل و خارجش از 250 هست تا 500....
در انتها هر کسی ناراضیه از اینکه به خاطره دانلود بیش از حد سرعتشو محدود می کنن، از این isp بره، کسی زورتون نکرده؛ اگه برید واسه ما هم بهتره و سرعتمون بهتر میشه........
واقعا اینترنت مزخرفی داریم تو مملکتمون یه تریس میگیری از چند تا دستگاه فیلترینگ رد میشینقل قول:
اخیرا مطلع شدم بلد نیستن تنظیماتشو هر از چند گاهی برخی ازگندکاریا غیر تعمدی اتفاق می افته
این که پیش شماره دوستمه . الان خیلی وقته تو صفه بهش سرویس نمیدن آخر هم مجبور شد مخابرات بگیره .نقل قول:
جانا سخن از زبان ما میگویی..نقل قول:
آقا جان واسه چی فکر میکنید تنها راه اینکه سرعت من بیاد بالا اینکه سرعت همسایمون که زیاد دانلود میکنه محدود بشه. شما مقدار دانلودی که میکنی و بعد محدود میشی رو اگه واسه یه پاکستانی یا عراقی بگی خندش میگیره.. تعریف شما از زیاد چیه؟ 20 گیگ؟30گیگ؟ این یعنی زیاد؟.. بابا درسته شاتل نسبت به بقیه isp های درپیت یه مقدار اینترنتش بهتره.. ولی خوب حکایت "در شهر کور ها ، یک چشم پادشاست" هست..
خدایی تو هر جمع global گفتم من از اینترنت ایران استفاده میکنم یارو گفت why? that's so sad...
آقا صلوات بفرست این شرکتا که واسه باباهامون نیستن اینقدر حرص میخورید
همونطور که در جلسات قبل عرض کردم شما هر جا بری آسمون آبیه و کماکان غولی به اسم زیرساخت و امنیت شبکه رو پیش رو خواهید داشت لذا تنها کاری که باید انجام بدید اینه که ببینید به چه حجم و سرعتی نیاز دارید و کی این حجم و سرعت رو با قیمت معقول تری بهتون میده و قطعی کمتری داره
وسلام
صلوات دوم بلند تر ختم بشه
به این چیزای سیاه فکر نکنید والا ما هم خارج رفتیم جو نگرفت ما رو .اینجا ایران است یا بسازش یا برو یاحالشو ببر
اونجوری بخوای به قضیه نگاه کنی پهنای باند کاربر خونگی تو کره جنوبی قد کل پهنای باند بعضی از شهرمای ماست
من دل خوشی از حکومت ندارم ولی همین که با وجود این همه تحریم تونستن اینترنت و زیرساختاشو به همه نقاط دورافتاده کشور برسونن دمشون گرم
فقط کاش فیلترینگ رو بردارن تا ما بندگان خدا به قول این دوستمون خودمون تصمیم بگیریم بریم بهشت یا جهنم [emoji1]
شاتل 128 نامحدود سرعتش چنده ؟
128 محدود چنده ؟
ساعت رایگانش ؟
کجا پارس انلاین مشکل سرعت دارن ؟نقل قول:
شما همین صفحه آخر تاپیک پارس آنلاین برو ببین فرق خاصی با شاتل نداره تو سرعت ...
ببخشید از شما اجازه نگرفتیم که بیایم که حالا شما میگید بریم :n02:
شاتل خوبی و بدی خودش رو داره ، موضوع صحبت هم راجع به مسئله ی محدود کردن بود . تصمیم من یا بقیه برای انتخاب شاتل صرفا بر اساس دانلود شبانه یا محدود کردن نبوده که حالا به سادگی بخوایم بریم !
یجوری صحبت میکنید واقعا شک آدم به واقعیت تبدیل میشه که شما با شاتل یه ارتباطایی داری :n10:
اگر ساعت رایگان سرعت سرویس هر کس بر اساس پولی که داده بسته بشه ، دانلود رایگان کسی نباید مزاحم استفاده ی بقیه بشه . شاتل بی زحمت از یه ترفند استفاده میکنه و اونم اینه که سرعت رو بالا نگه میداره ، و بعد کاربرایی که دانلود میکنن محدود میشن و یکماه شبانه ندارن ، اونایی هم که استفاده نمیکردن که نمیکردن .از اول . تهش شاتل میمونه و صرفه جویی منابع و استفاده تبلیغاتی !!
اینا زیادم بر نمیگرده به شاتل ، بر میگرده به بی در و پیکر بودن صنعت اینترنت ایران و نبود نظارت و ... که شاتل هم سفره ای پهنه و داره میخوره حالشو میبره ...
اگه مسئله منطقی باشه کاملا میشه اون رو در متن قرار داد آورد ، ولی متن قرارداد به شدت کلی و نامشخصه اجازه سوء استفاده رو میده ...
من که الان سه ساله از شاتل اومدم بیرون و دیگه پول مفت به این دزدها ندادم
ببینید این حرفارو نزنید...شما اطلاعی نداری اینا رو میگی...نقل قول:
در اینکه کشور ما بی در و پیکر هست شکی نیست...در اینکه شاتل هم سوئ استفاده می کنه شکی نیست(منظورم از سوئ استفاده،ضریب اشتراک بالاتر از 1به 8 هست)
ولی اینکه میگی سرعت شبانه را به اون چیزی که در قراردادت هست تغییر بدن،2 تا نکنه را در نظر نمیگیری...
اول اینکه ضریب اشتراک ها بسیار بالاتر از ارقامی هست که باید باشه(فکر می کنم خود وزیر ارتباط هم گفته اینو)
دوم اینکه حق واقعی تو اصلا به دردت نمی خوره...
ایا با قرارداد 128 کیلوبیتت،سرعت دانلودت 2 کیلوبایت باشه کافیته؟!
یا با سرعت 1 مگابیت سرعت 16 کیلوبایت باشه؟!
یا با سرعت 2 مگابیت سرعت 32 داشته باشی؟
خود شما که میگی سرعت ها به چیزی که در قرارداد هست محدود باشه به دلیل اینه که درک درستی از ADSL و مشترک بودن منابع نداری
اینترنت و پهنای باند صرفه جویی نداره...مثل یک شیره که همیشه باز هست...حالا چه شما ازش آب بخوری چه نخوری...پس اینی که شما دانلود کنی یا نکنی برای شاتل هزینه ای نداره(به خصوص اینکه 99% چیزهایی که ملت دانلود میکنند فقط و فقط از جهت مفت بودن اینترنتشون هست و چه بسا اگه قرارباشه پولی براش خرج کنند دانلود نمی کنند)
این محدودیت شاتل هم،که من هم قبول دارم مشکلاتو عیب هایی داره،به نظر من بهترین متدی بود که میشد در اون بازه زمانی استفاده کرد...فقط به نظر من باید آهسته آهسته این دانلود شبانه رایگان از سیستم حذف بشه و به جاش هزینه گیگ ها کم بشه و به ساعات کم مصرف و پر مصرف تقسیم بشه
در مورد کاربران هم،کاربران به دو دسته دانلودر در شب و دانلودر در روز تقسیم نمیشن
برای مثال خود بنده در شب ها بسیار از اینترنت استفاده می کنم ولی استفاده من دانلود نیست...برای مثال قبلا در سرور بلیزارد wow بازی می کردم و افرادی که اطلاع دارن می دونند که بیشتر raid ها به وقت ایران وارد زمان شبانه میشه...و این اینترنت شبانه بسیار به من آسیب میزد اون موقع
همین الان شما وارد یکی از room های Garena بشو ببین وقتی اینترنت وارد فاز شبانه میشه افرادی که از پارس آنلاین دارن به چه روزی میوفتند...(به خصوص اگه سرور خارج از ایران باشه)
در مورد کیفیت پارس آنلاین:نقل قول:
پنجمین پستو بخون؛ یکی از نمونه هاشه و تو همین فرومم تو تاپیکش بری می بینی بعضیارو...... هر چند هرکی از من پرسیده بهش گفتم که پارس آنلاین اصلا معلوم نمیشه بدِ یا خوب، بستگی به محل داره،برای یکی عالیه و برای یکی افتضاح که اگه کسی بخواد پارس بگیره یا باید ریسک کنه یا اینکه تو محلشون پرس و جو کنه ببینه اونایی که دارن چه جوریه؛در صورتی که شاتل اینجوری نیست....
در مورد همکاری با شاتل هم که هی میگید، اگه قرار به شک باشه که به امثالی مثل شماس که هر دیقه هرکی میاد اینجا درباره شاتل می پرسه میگید اووه اووه سریع فرار کنو پارس آنلاین خوبه و از این حرفا، هرکی ندونه فک میکنه اشتباه اومده تو تاپیکه پارس آنلاین و گرنه من که الله وکیلی هیچ چیزی با اینا ندارم و صادقانه سعی می کنم اونایی که می خوان بگیرنو راهنمایی کنم...
خدایی هرکسی که شاتل داشته باشه پیش خودش میدونه که تو این مملکته داغون با این اوضاعی که داره،شاتل بهتر از بقیه عمل میکنه...
در مورد سایر حرفای به خیالت تخصصی، اینقد خنده داره که اصلا چیزی دربارش نگیم بهتره.........
در مورد اجازه گرفتن یا نگرفتنت از من، اینو بهت یادآوری کنم که تو همین بخش تو صفحه 4671 اینو گفتی: " دارم تحقیق میکنم اگر پارس انلاین یا سرویس دهنده ی دیگه ای اینطور نباشه ، حتی اگر سرعتش کمتر باشه راضی هستم که عوض کنم ..." پس سریع تر تحقیقاتتو انجام بده و در صورت تمایل از این سرویس برو........
در آخر دیگه نیازی نمی بینم جواب کسانی مثل شمارو بدم که تا کم میارید میگید این با شاتل همکارِ و این حرفا........
نقل قول:جووووووونممممم پست؛ بسیاررر زیبااا گفتی :n06::n01:نقل قول:
دوستانی که میگن ایران فلانه ایران بیساره ما خارج رفتیم ما خیلی با کلاسیم لینک زیر رو بخونن :
همونطور که این عزیزان با کلاس مطلع هستن AT&T یه شرکت آمریکایی هست با بیش از یک قرن سابقه که در زمینه IT یکی از غول های جهانه. این بابایی که این پست رو داده یه سرویس نامحدود گرفته و بعد از دانلود سه گیگ ترافیک سرعتش تغییر کرده اومده تو فرومشون پست داده.
... I was also informed that my data exceded 3 gb this month and my service will be slowed....
این کشور شاه راه اینترنت دنیاست . اینقدر فحش نثار کشور عزیزتون نکنید و گر نه میشید مثل عزیزان دلسوز شبکه دوست داشتنی من و تو که بدون هیچ چشم داشتی دارن گرون ترین برنامه ها رو برای ایرانیان تهیه می کنن و اصلا دوست ندارن به ایران به چشم یه کشور پر از مشکل نگاه کنن که راه حل همه مشکلاتش بازگشت استثماره .
بازم عرض می کنم بنده خودم از نظر وجود سیستم فیلترینگ منتقد نظام هستم ولی جالبه که بدونید فیلترینگ هم فقط تو ایران نیست فرقش اینه که ما و چین شدیدترین فیلترینگ دنیا رو داریم :n06:
اینم پینگ ما
C:\Users\****>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=205ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=206ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=205ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 202ms, Maximum = 206ms, Average = 204ms
C:\Users\****>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=205ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=213ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=208ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=208ms TTL=43
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 205ms, Maximum = 213ms, Average = 208ms
ما که خیلی راضیم
دوستای گل وسط این بحث و جدل های شیرینتون سوال ما گم شد، یکی که میدونه به من بگه دسش هم درد نکنه.... :n02:
سرویس 128 نامحدود در صورت پایین اومدنسرعتش(همون محدود شدن) با آغاز دوره ی بعدی سرعت به حالت اول برمیگرده آیا؟
دوست عزیز اون قسمت att چیز خاصی نیست کسانی هم که انتظار نامحدود واقعی را با وضعیت فعلی کشور دارند مطالعه ای در مورد وضعیت پهنای باند ایران ندارننقل قول:
ولی در مورد بقیه پستتون به نظرم کاملا اشتباه می کنید(البته اگه منظورتون کنابه به شبکه تلویزیونی منوتو بوده باشه و من درست متوجه شده باشم)
منوتو یه شبکه هست که دیدن 1 دقیقه برنامه اش به اندازه 1 هفته برنامه های تلویزیون داخلی میارزه(اگه برنامه های فردوسی پور و چند برنامه خاص را فاکتور بگیریم)من نمی دونم انگیزه موسسین این شبکه چی بوده...ولی جهت گیری برنامه هاش خیلی کمتر از برنامه های تلوزیون داخلی هست
سیستم فیلترینگ هم کلا چیز اشتباه و مسخره ای هست که تنها دلیل ایجادش در ایران،در جهت تخریب جریان آزاد اطلاعات و ایجاد استبداد اطلاعاتی هست(اگر میبینید سایت های مستجهن و... را فیلتر می کنند دلیلش بهانه ای برای استفاده از فیلترینگ هست و هدف اصلی نیست)بهترین روش فیلترینگ در دنیا هم روش نصب برنامه های مخصوص سمت کلاینت هست که توسط پدر و مادر برای کنترل فعالیت کودکان در اینترنت استفاده میشه
اگه در مورد نظرتون در مورد منوتو هم اشتباه متوجه شدم،عذرخواهی می کنم
باید برگرده ولی قطعی نیست:n02:کلا در شاتل محدودیت ها قطعی نیستند و همه چیز بستگی به سیاست شاتل در منطقه تون دارهنقل قول:
دوستای گل وسط این بحث و جدل های شیرینتون سوال ما گم شد، یکی که میدونه به من بگه دسش هم درد نکنه.... :n02:
سرویس 128 نامحدود در صورت پایین اومدنسرعتش(همون محدود شدن) با آغاز دوره ی بعدی سرعت به حالت اول برمیگرده آیا؟
این مربوط به اینترنت موبایل هست.نقل قول:
نباید اینترنت موبایلشون رو با adsl خودمون مقایسه کنیم.
اگر اینطور مقایسه میکنید پس بهتره gprs و 3g خودمون رو با اینترنت موبایل اونا مقایسه کنیم تا گند اینترنتمون بیشتر از این در بیاد. :n21:
دوستان یه سوال
شما مشکلی قطعی پی در پی تو ساعات رایگان رو ندارید ؟؟؟
به شدت رو اعصابه !!!
بچه لطفاً این آی پی رو پینگ کنید نتیجه شو بگید : 146.66.152.1
من خودم آرت 1 دارم، پینگ این آی پی بالای 350 هست. سرویس گیمینگ هم اکتیو ! ( آی پی برای سرور Valve هست، بازی Dota 2 )
at&t یک سرویس دهنده موبایلی هست نباید اونو با اینترنت کابلی مقایسه کردنقل قول:
در ضمن منم یه سرویس دهنده کابلی پیدا کردم تا ببینید دزدی شرکت های adsl ایران در چه حدی هست
اینترنت 50 مگابیت نا محدود + تلفن ماهیانه 30 یورو در برلین (حدود 129 تومن در مقایسه با 6 مگابیت نامحدود 400 تومنی شاتل)
اینترنت 76 مگابیت نامحدود 35 پوند در لندن (حدود 185 تومن در مقایسه با 6 مگابیت نامحدود 400 تومنی شاتل)
حالا بازم بیا ازین isp های مزخرف حمایت کن
آقا تقدیم:نقل قول: