سرعت باز کردن صفحات چطوری خوبه ؟ شما تهرانی ؟ و اینکه اخه چند وقت گفتن دیگه مخابرات نامحدود نمیده حالا شاید شما قبلا گرفتی به شما میدن ایا اگه بخوام ازشون سرویس بگیرم در حال حاضر به من هم نامحدود میدن یا نه ؟نقل قول:
Printable View
سرعت باز کردن صفحات چطوری خوبه ؟ شما تهرانی ؟ و اینکه اخه چند وقت گفتن دیگه مخابرات نامحدود نمیده حالا شاید شما قبلا گرفتی به شما میدن ایا اگه بخوام ازشون سرویس بگیرم در حال حاضر به من هم نامحدود میدن یا نه ؟نقل قول:
1 به 8 کف کردم اینقدر گفتم 108 مقدار دانلود نیست :n02::34:نقل قول:
شما خودت فکر کن اگه 108 گیگ بود کی میرفت 1 مگ یا 2 مگ بگیره تو 1 هفته تمومه
ادیت:
در ضمن مخابرات برای کسانی که برای گیم و چیز بشکن میخوان درست حسابی نیست باسه بقیه موارد خوبه:n02:
آره تهرانم,خوبه سرعتش رو 2مگ هست پیج باز کردنشم اذیت نمی کنه,نه طرفا یکی 2ماه پیش بود یکی از دوستام هم رفت نامحدود گرفت البته اون 1مگ گرفت چون براش کافی بودنقل قول:
حالا چرا میزنی تو این چند صفحه اخر نیگا میکردم ندیدم کسی دربارش چیزی نوشته باشه برا همین پرسیدم پس هنوزم نامحدود ثبت نام میکنه مخابرات ؟نقل قول:
نقل قول:
ای خیر سر پدرش با اون 1به 8 نوشتنش! ورداشته به جای استفده از کلمه صفر گذاشته!
کلا نامحدوده جیگر :n02: کی خواست بزنه بیا یه ماچت کنم :n10:نقل قول:
دانشمندی بوده هر کی نوشته اینو:n09:نقل قول:
ای خیر سر پدرش با اون 1به 8 نوشتنش! ورداشته به جای استفده از کلمه صفر گذاشته!
یا شایدم خواسته بنویسه اشتراک 108 به 1:n02:
آره برو بگیر به نظر من ,من که دارم راضیم ازش کیفیتشم از اولش بهتره شده قطعی نداره به اون صورت اینور سال هم که سرویس من قطعی نداشته اصلاًنقل قول:
اره خدا وکیلی قطیش خیلی خوب شده من پارسال داشتم اینقدر بد بود فسخ کردم ولی دوباره گرفتم بهتر شده تو عید فقط 2 بار قاطی کرد واسه 1 ساعت
آره ..من فقط نامحدود میگیرم..اصلا محدودیت معنا نداره!!!!!!!!!یعنی چی مثلا 4 گیگ تا 1 ماه این چیه دیگه مگه ماه رمضان هستش ریاضت بکشیم:n08:نقل قول:
من از اول عید تا الان قطعی ندیدم .مخابرات فک کنم امسال کولاک کنه:n20:نقل قول:
سرعت 256 .1و2 مگابیت نامحدودش واقعیه و خیلی حال میده:n09:من که الان 16 تومن برا 256 دادم سرعت بین 27 - 32 کیلو میچرخه و عالی هست ..به اندازه پولی که دادم اینترنت خوبی گرفتم بدون قطعی و گرانی و بدون محدودیت دانلود:n26:
اینترنت خوبیه برا وب گردی و دانلود سریال هایی که هفتگی میاد:n02:
شما چه خطی دارید؟؟؟