آقا من بالاخره امروز سرویسم رو عوض کردم ، اما نه به طرحی که دنبالش بودم :n02: پست های قبلیم رو اگر خونده باشید بعثت داشتم و می خواستم کمپین تجاری 5 یا 10 بگیرم ... حالا داستانی شد این عوض کردن طرح ما :n28:
اول بگم که من گلبهار ساکن هستم و مرکز سرویس دهی ما می خوره به چناران ، مشهد که چهارتا گاگول نشستن پشت میز و تلفن جواب می دن ، دیگه اینجا رو خودتون برید تا تهش :n08: رفتم مرکز مخابرات گلبهار طرف برگشته می گه طرح تجاری ؟ کمپین ؟ شیب ؟؟ :n08: می گه اصلا همچین چیزی نداریم آقا ، توی پنل هم نگاه کن ، نیست همچین چیزی ... گفتم برادر من ، همین الان زنگ زدم مرکز مخابرات چناران گفتن ارائه می دیم و مشکلی نداره ، شما می گی داریم اصلا ؟ :n07:... خلاصه زنگ زده از اونجا بپرسه ، اونا گفتن هست ، قیمت دادن ، بعد من نگاه کردم دیدم اینا اصلا یه چیزای عجیب غریبیه ! مثلا زده بود طرح کمپین 8 مگ ، 340 تومن ماهانه !! ولی خب صد و خورده ای حجم داشت ، گفتم نه قربونت ، کافی نت نزدم که مرکز شهر ، واسه خونه می خوام .. باز زنگ زده می گه پنج مگ می خواد مشتری ، اون باز قیمت داده ، بعد می گه اینا پنلی نیست ها ! اینا میاد رو قبضتون ، طرحی که شما می خواید تا 14 اردیبهشت بوده ، الان برداشتنش ! ( من از بچگی کلا این جمله رو زیاد شنیدم ، شانس نداریم :n15: ) خلاصه اینکه آقا اصلا چیزی به نام کمپین دیگه طرفای ما ارائه نمی دن ، خود مشهد رو نمی دونم ... خلاصه از روی اجبار پاییزه طلایی گرفتم که حداقل شب دانلود داشته باشم ... ولی خدایی این طلایی چرا اینطوریه ؟ :n02:
یه وقتایی سرعت می ره 600 ، یه وقتایی زیر صده ، اصلا ثبات نداره که مثلا بگی روی یه بازه ای ثبات بیشتری داره ، همش در حال نوسانه ، من هنوز تازه امروز این طرح رو گرفتم ، باید یه مدت بگذره شاید یه چیزی ازش فهمیدیم :دی خدا بخیر بکنه شبانه رو ، یه دو ساعت دیگه که شبانه شروع می شه باید تست بریم ببینیم چه شود ... اما یه چیزی رو بگم ، با 4.2.2.4 پینگ گرفتم در کمال تعجب میانگین پین روی 174 و پکت لاست 0 درصد :n04:
واسه شما هم اینطوریه بکس ؟