البته این قضیه تا حد زیادی ربطی به مبین نت نداره و کلاً کاربران اینترنت در ایران از طرف اکثر سرویس دهنده ها همینطوری تلقی میشن!نقل قول:
Printable View
البته این قضیه تا حد زیادی ربطی به مبین نت نداره و کلاً کاربران اینترنت در ایران از طرف اکثر سرویس دهنده ها همینطوری تلقی میشن!نقل قول:
سلام.من فردا طرح اشتراکی که دارم تموم میشه امروز که میخواستم از طریق اینترنت طرح اشتراکیمو عوض کنم این پیغام خطا رو میده : به دلیل وجود فرایند در حال انتظار امکان تغییر طرح وجود ندارد. کسی میدونه مشکل از کجاست؟! در ضمن مقدار کافی پول توی حسابم دارم طرح اشترکی فعلی B1113 و طرح جدید B1115 میباشد. با تشکر!
شما یه بار از مودم دیس شو ببین درست میشهنقل قول:
شما روش کلیک راست کن refresh adres download رو بزن برو لینک جدیدشو اد کننقل قول:
اگر منظورتون روشن خاموش کردن مودم اینکارو کردم ولی درست نشد!نقل قول:
نقل قول:من با فایل های فشرده کلا مشکلی ندارم ولی واسه تصویری ها همینطوره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما یا باید از فیل.تز شکن یا WPN استفاده کنی و بقیه فیلم رو دانلود کنی یا تو نت بگردی یه فایل دیگه از این فیلم پیدا کنی و همین کاری که بینا گفت رو انجام بدی
والا واسه من هم همینطور بودنقل قول:
من پول رو ریختم و تو توضیحاتش هم کد سرویس جدید رو نوشتم. تغییر انجام شد (البته من طرحم تموم شده بود)
می تونی به عامل فروش زنگ بزنی تا اوناواست انجام بدن
آقا منم یکم با این پنل جدید صفحه مشترکین مشکل دارم اگه همون طرح قبلی رو بخوام تمدید کنم مشکلی نیست اما اگه بخوام طرح جدیدی رو انتخاب بکنم مینویسه : به دلیل وجود فرایند در حال انتظار امکان تغییر طرح وجود ندارد.
نمی دونم مشکل چی هست ؟!
برای منم همین شکلی بود زنگ زدم به امور مشترکین خودشون عوض کردند !نقل قول:
سلام.امروز طرحم رو عوض کردم ولی توی صفحه مشترکین قسمت گزارش کارکرد اینترنتم به این صورته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که هنوز استفاده نکردم مقدار حجم باقی موندم زو زده صفر این عادیه یا برای من این شکلیه؟
با تشکر!
این مشکل با فرمت های صوتی تصویری مربوط به مببین نت است یا بقیه شرکتها هم به همین شکله؟