سرعت اینترنت بنده به بیت رسیده !!!
ماشالله !!!!
Printable View
سرعت اینترنت بنده به بیت رسیده !!!
ماشالله !!!!
اشتباه نمیکنی ؟نقل قول:
1 تا 3 40-60 ولی 3 به بعد مثل روز میشه.
روزها هم 512 تا 200-220 کیلو میرسه , مگه اینکه بازم ترانزیت مرکز 4 مشکل داشته باشه.
125000 تومن يا 24000 تومن؟نقل قول:
زندگي شيرين زناشويي aparat.com/gilmostanad
سلام نمیدونم شما از کدام سرعت حرف میزنید خط 4 128 نامحدود اینم وضعیتش خودتون قضابت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروغ چرا؟! تا قبر آ آ آ آ.
سلام دوستان من تو زنجان دانشجو هستم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم 512 هستش و 60 کیلو دانلود داره ماهانه 10400 تومان میدم با 4 گیگ فضا ولی تو رشت چرا مخابرات همچین خدماتی نداره؟اگر هست لطفا راهنمایی کنید ممنون
نه اشتباه نمیکنمنقل قول:
خط 4 که خودت درجریان هستی مشکلات زیاد داره! :2:
سرعت و پینگو براتون میزارم البته پینگو نمیدونم یکهفتست به علت پچ جدید 4گیگی نتونستم انلاین بزنم تست کنم ولی این تستو الان گرفتم: همونطوری که میبیند (سبز رنگ)فقط ساعت 6-7 سرعت میره بالا
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
شما نمیزاری که این بیچاره پینگو کامل کنه !بزار 7-8 تا پینگ بگیرهنقل قول:
اگه هر دققیه چندبار تایم اوت میده علتش فقط و فقط عدم پشتیبانی اندیشه از خط4هست چون تست دوستان خط5 و6 چنین مشکلی ندارن اغلب
ولی اگه یکسره تایم اوت میده مشکل سیم کشی یا ویروس و... مزید برعلت مشکل خط4 شما شده
پارس آنلاین کسی خط4 نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شاتل که fup داره نمیشه رفت سمتش
سلام فقط با اینجای حرفت موافقم چون سیم کشی را همین هفته پیش عوض کردم ولی همچنان مشکل پا برجاستنقل قول:
نه اشتباه نمیکنم
اگه هر دققیه چندبار تایم اوت میده علتش فقط و فقط عدم پشتیبانی اندیشه از خط4هست چون تست دوستان خط5 و6 چنین مشکلی ندارن اغلب