در رابطه با بن شدن از Xbox Live
سوالاتی در رابطه با XBL که ممکن است به ذهن شما خطور کند :
( شاید بعضی از سوالات خیلی ابتدایی باشه، ولی ما به کلیت توجه میکنیم )
- "بن" یا "بن شدن از لایو" به چه معناست ؟
Xbox live تحت کنترل شرکت مایکروسافت هست، و کسانی رو که با استفاده از کنسول های مد شده یا بازی های کپی به این شبکه میان، بن ( Ban ) میکنه !
- به چه حقی مایکروسافت کنسول ها رو بن میکنه ؟!
اولا از به قانون کپی رایت احترام گذاشته میشه ! دوما به عقیده ی شرکت مایکروسافت، این عادلانه نیست که یک نفر در آن سوی دنیا با بازی ارجینال وارد لایو میشه، ولی من و شما با بازی کپی به لایو میریم ! این در مورد کنسول های مد شده هم صدق میکنه !
- آیا بعد از اینکه بن شدم، میتونم دوباره به لایو وصل شم ؟!
جواب خیر هست ! چون مشخصات کنسول شما در Database مایکروسافت ذخیره میشه ! و به هیچ طریقی نمیشه به لایو وصل شد !
- آیا بعد از بن شدن، اکانت گلد من هم ار بین میرود ؟
خوشبختانه جواب خیر است ! اکانت گلد شما دست نخورده باقی میماند تا زمانی که یک کنسول جدید خریداری بکنید !!
- تکلیف Gamertag من با آن همه امتیاز چه میشود ؟!
اگر قصد داشتید کنسول خود را بفروشید و دوباره به لایو وصل شید، باید هارد کنسول خودتون رو نگه دارید و با وصل کردن اون به کنسول جدید دوباره از گیمرتگ خودتون بدون هیچ تغییری استفاده بکنید .
- راهی هست که از لایو بن نشم ؟!
تقریبا بله، هکرها فرم وری با نام iXtreme را برای درایو این کنسول عرضه کردند، که کنسول شما رو تقریبا در مقابل تمامی عوامل بن شدن، محافظت میکنه ! ولی این روض صددرصد نیست ولی از هیچ بهتره ! نحوه ی کار این فرم ور به این صورته که به درایو کنسول شما فقط اجازه ی خوانده شدن بازی هایی رو میده که پچ Stealth رو دارن. این پچ زمانی که بازی روی DVD رایت میشه به همراه بازی روی دیسک ریخته میشه.
- کنسول من بن شده، اگه این فرم ور رو بریزم میتونم دوباره وصل شم ؟
خیر ! همونطور که گفتم کنسول شما شناسایی شده و راهی نیست ! پس این فرم ور باید قبل از بن شدن کنسول از لایو، روی درایو ریخته بشه .
- این فرم ور رو خودم میتونم بریزم ؟
جواب مثبته، ولی دنگ و فنگ زیاد داره ! ( در کنسول باید باز شه، و به کامپیوتر وصل شه و.... ) در ضمن کمی تا قسمتی خطرناک هم هست ! پس به نظر من خودتون این کار رو نکنید !.
- پس کجا این فرم ور رو بریزم ؟؟!
میتونید دستگاهتون رو ببرید جاهایی که 360 تعمیر میکنن، ولی هر جایی نبرید ! یه جا تو تهران هست خیلی معروفه ............
( اگه واقعا نفهمیدی کجا رو میگم، 360 باز نیستی !! ).
- میتونم این فرم ور رو نریزم و همینطوری به لایو وصل شم ؟!
جواب مثبته ! ولی اولا دل شیر میخواد، چون اگه کنسول بن شه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد . ولی من دوستانی رو میشناسم که روزی 7 الی 12 ساعت در لایو مشغول بازی کردن هستند، و تا حالا بن نشدن !! اما بعضی از دوستان بعد از اولین اتصال از لایو بن شدن !! پس همونطور که میبینید، این قضیه بستگی به شانس شما هم داره !!
زمانی که میخواید به لایو وصل شید و گزینه ی Test Xbox Live Connection رو میزنید، Failed میشه !! یعنی خداحافظ Xbox Live !!!
خوب امیدوارم مفید بوده باشه ، دیگه به بزرگی خودتون ببخشید !
امیدوارم این پستم بی دلیل پاک نشه !!!:13:
موفق باشید و پیروز:10: