این دزدی های ترافیکی که از ما میکنی گفته باشم خوردن نداره.....
Printable View
این دزدی های ترافیکی که از ما میکنی گفته باشم خوردن نداره.....
سلام بچه ها . آقا من یک ساعت پیش طرحم رو به شباهنگ تغییر دادم . برام 1280 مگابایت شارژ توی قسمت ترافیک دائمی باقیمانده زده . مگه نباید 3 گیگ شارژ میزد ؟؟؟؟؟؟؟ سر در نمیارم . میشه یکی راهنمایی کنه ؟؟؟
ای خدا از دهنت بشنوه ... خداشاهده چند ماهه من در گیر این داستان هستم . به خدا در عرض سه روز 1گیگ حجمم پرید . هیچ کاری هم نکردم . فقط و فقط وب گردی . تمام آپدیت های اتوماتیکم رو خاموش کردم . آنتی ویروس آپدیت دارم . رمز مودمم رو هم عوض کردم و یه رمز پیچیده و سنگین و غیر قابل هک گذاشتم . اما مشکل همچنان وجود داره . زنگ میزنی پشتیبانی ... یه مشت آدم معذرت میخوام بی شعور و بی ادب نشستن و با تمسخر جواب آدمو میدن . به خدا من میرم از ایران . میرم آمریکا . اینجا دیگه جا موندن نیس ......نقل قول:
میشه آیپی رو عوض کرد؟نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
باید اینترنت رو قطع و وصل کنید تا آی پی عوض بشه. اینکارو تا اونجایی که ای پی شما به 37.255 و یا 5.221 تغییر کنه ادامه بدید.نقل قول:
داداش snr و نویزت چقدره؟ که 12 مگا هم میگیری من سرور داخلی یا خارجی بالاتر از این سرعت نمیرم.طرح هم حرفه ای دارم هم زرین جفتش همین سرعتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n13:
خدمت شما
کد:Upstream Speed 508 kbps (Interleave)
Downstream Speed 14297 kbps (Interleave)
Upstream SNR 28.1dB
Downstream SNR 15.4dB
نقل قول:
درودنقل قول:
خط شما چطوری شده 14 مگ ؟ خودتون درخواست دادید ؟ آشنا داشتید ؟
خیر من هیچ درخواستی ندادم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قبلاً گفتم که بدون درخواست و بی خبر اینطوری شد الان هم یک روز 14 است یک روز15 و بعضی روزها هم 16 است ،گویا منطق خاصی در تغییراتش وجود ندارد.
نقل قول:
این سامانه وزین پلوتون مجددا قطع شده نمیشه شارژ کرد. :n23: