سلام
دانلود شبانه؟ افت که چه عرض کنم. آیپی عوض میکنه و دانلود قطع میشه. خیلی وقته دانلود شبانه ندارم. اگه صبح زود بیدار بشم، خودم میشینم چیزهای ضروری را دانلود میکنم.
آن هم با سرعت متوسط حدود15-20 کیلوبایت. (سرویس512)
Printable View
سلام
دانلود شبانه؟ افت که چه عرض کنم. آیپی عوض میکنه و دانلود قطع میشه. خیلی وقته دانلود شبانه ندارم. اگه صبح زود بیدار بشم، خودم میشینم چیزهای ضروری را دانلود میکنم.
آن هم با سرعت متوسط حدود15-20 کیلوبایت. (سرویس512)
سلام دوستان كسي هست توضيح بده چطوري ميشه از طريق سايت اشتراكم رو تغيير بدم چون الان نميشه و اخطار زير رو ميده آيا بايد اين اشتراك تموم بشه بعد اقدام كنم؟
مشترک گرامی: وضعیت طرح اشتراکی شما در حال انتظار است، امکان تغییر طرح اشتراکی برای شما امکانپذیر نمی باشد.
داداش منم اينترنتم قطع شده رفتم نمايندگي هم نتونست درست كنه فكر كنم مشكل سراسري باشه . زنگ زدم پشتيباني گفت اينترنت قطع نشده ولي هر كاري كردم وصل نشد .:41:نقل قول:
من ايلام هستم شما چه كدوم شهري داداش .
شما یه بار از تنظیمات مودم دیس شو.احتمالا درست شه.نقل قول:
نه.سراسری نیست.شما همه چیو چک کردی؟ اعتبار، آنتن دهی.نقل قول:
داداش منم اينترنتم قطع شده رفتم نمايندگي هم نتونست درست كنه فكر كنم مشكل سراسري باشه . زنگ زدم پشتيباني گفت اينترنت قطع نشده ولي هر كاري كردم وصل نشد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ايلام هستم شما چه كدوم شهري داداش .
یه بار از مودم دیس شو ببین درست میشه
تازه تعرفه جديد گرفتم و هنوز يك كيلوبايت هم ازش استفاده نكردم . عكس از قسمت آنتن دهيش گزاشتم در حد استاندارد نيست ولي قبلا هم با همينم كار مي كرده .:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتم دو روزه خیلی خیلی افتضاح شده .. الان هم دیگه اصن هیچ سایتی باز نمیشه .....
دوستان سلام...
میخواستم ببینم کسی از منطقه ی یوسف آباد تهران از مبین نت استفاده میکنه ؟
اگه آره کیفیتش در این منطقه چطوراست ؟!
مرسی
من که تهران نیستم.ولی شما تو تهران انتخابای زیادی دارید.مطمئنا از مبین نت بهتراش هست.مبین نت تازه گیا خیلی رو اعصابه به خدانقل قول:
سلام دوستان من به یه مشکلی برخوردم:
یه فیلم از اشوک36 گذاشته بودم رو دانلود.الان حدود 70% دانلود شده اما لینکش منقضی شده و خود سایت هم ف*ی*ل*ت*ر شده حالا چجور میتونم لینک دانلود جدیدش رو بگیرم؟
من شبا نمیتونم فایل های زیپ رو دان کنم اما روز با 150تا دان میکنه علت چیه؟