دوستان بیزحمت این سوال بالا رو جواب نمیدید؟:19:نقل قول:
Printable View
دوستان بیزحمت این سوال بالا رو جواب نمیدید؟:19:نقل قول:
brige یعنی که از طریق کانکشن به اینترنت وصل بشینقل قول:
pppoe یعنی به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل بشی
این 2 اصطلاح در تنظیمات مودم بکار میره
امروز چندتا قیمت گرفتم
tp-link w8901g 40t
tp-link w54kit 55t
d-link 2640u 43t
sms 7904wbr4 47t
یک مدل هم سری N بنام Tenda بود که اولین بار بود اسمشو می شنیدم . tenda N series 300 71t
یکی دیگه هم engenius بود که اسم اینم اولین بار بود می شنیدمکد:http://www.tenda.cn/product/show.php?productid-343.html
کد:http://www.engeniustech.com/
ali gamma باز شما بالاخره جوابتو گرفتی... من چی بگم که ۳،۴ روزه میرم و میام،انگار نه انگار... هیشکی جوابمو نمیده... :-(
خوب لازم دارم جوابشو،اگه جای دیگه باید بپرسم بگید خوب!
نمیدونید چقدر بده کسی پستتو نبینه...
حوصله انگلیسی داری؟ اینو سرچ کن .نقل قول:
how to know if someone is using your wifi
بعد بیا به ما هم یاد بده :10:
سلام
من می خوام از 2 تا ADSL (یکی با کابل و دومی با wireless ) همزمان در زمان دانلود رایگان استفاده کنم یعنی با IDM چند تا فایل رو با یه خط و چند تا فایل دیگه رو همزمان با اینتر نت دیگه دان کنم.
ویندوز هم 7 هست
ممنون
سلام .نقل قول:
ببین شما فقط کافیه مودم رو تو حالت PPPOE کانفینگ کنی . 198.162.1.1 با این آی پی وارد تنظیمات مودم میشی . بعد با توجه به تنظیمات مورد نیازت ، مودم رو کانفینگ میکنی . شما وقتی این کار رو انجام بدی ، نیازی نیست دیگه به سیستمت IP بدی . این تنظیمات رو انجام بده و کابل ها رو وصل کن . همیشه و به صورت خوکار وصل خواهی بود ( البته اگه Connect Automaticly رو انتخاب کرده باشی )
اگه سوالی بود ، من در خدمتم البته شاید یه کم دیر جواب بدم :46:
---------- Post added at 06:51 AM ---------- Previous post was at 06:47 AM ----------
جناب شرمنده ، ندیدم پستتو . :31:نقل قول:
اگه سوالت در مورد Wifi و اینکه کسایی که ازش استفاده کردن هست ، باید بگم این قابلیت توی خود مودم های Wifi نیست و باید برای این کار ، نرم افزار جداگانه ای نصب بشه . البته این رو اضافه کنم من نرم افزار خاصی رو نمیشناسم و میتونی در قیمت نرم افزار انجمن درخواست بدی . دوستانی هستن که راهنمایی کنن .:46:
سلام
من يه مودم D-Link DSL200 دارم كه باهاش نمي تونم به شاتل كانكت شم
مودم اصليم Zyxel هست و با اون هميشه كانكتم ولي با اين D-Linke نمي دونم چرا نمي شه!
موقع نصب درايور wan رو مي زنم و PPPOE و مقدار VPI :0 و VCI : 35
و بعد از ساخته شدن كانكشن username و password شاتلمو مي زنم ولي كانت نمي شه!
ويندوزم 7 هست(64 بيت)
حتا ساختن دستي كانكشن هم امتحان كردم نشد!
لطفا كمكم كنيد!
چه جوری میشه اینترنت ADSL رو با اینترنت مودم EDGE با هم استفاده کرد ؟؟؟؟؟
ممنون :40:
سلام ،
در مورد اين مودم چندتا سوال داشتم ،
1- مودم بعد از مدتي خيلي گرم ميشه اين مشكلي ايجاد نمي كنه؟
2- آيا خاموش و روشن كردن زياد مودم مشكلي نداره؟
3- من براي اتصال به اينترنت هربار مودم رو روشن مي كنم و در پايان هم دوباره خاموش ميكنم ، به نظرتون اشكالي نداره يا بايد اصلا خاموش نكنم؟
4- مشكل مهمي هم دارم وقتي ميخوام به اينترنت متصل بشم ، اول كه مودم رو روشن ميكنم به راحتي متصل ميشه ولي وقتي خاموش ميكنم آيكون هاي مانيتور كه در system tray هستند مخفي نميشن و كلا غير فعال ميشن و وقتي از دوباره مودم رو روشن ميكنم ديگه متصل نميشه و بايد دوباره سيستم رو كلا ريست كنم (از طريق پورت USB متصل ميشم )
5- ضمنا آيا تفاوتي بين اتصال از طربق USB با LAN هستش از لحاظ سرعت؟
با تشكر /.