اونا هم خوبند اما 220 یه چیزه دیگستنقل قول:
میشه یه باطری یدک خرید تا خیالت از باطری هم راحت باشه
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
راسی همه چیز همه چی تموم نمیشند اینو یادت باشه
اونا هم خوبند اما 220 یه چیزه دیگستنقل قول:
میشه یه باطری یدک خرید تا خیالت از باطری هم راحت باشه
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
راسی همه چیز همه چی تموم نمیشند اینو یادت باشه
سونی رو من دارم عزیز ارزش خرید نداره قبلاً زیاد گفتم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
sx220 مشکل ضعیف بودن باتری نداره چرا بیخود اسم میذارین روی دوربین به این شاخی؟توی هیچ ریویویی چنین چیزی گفته نشده تفاوت تعداد شات هم صرفاً ملاک نیست.. من برای یکی از دوستان مدل GPS دارش رو خریدم و باهاش کار هم کردم از هر لحاظ بی نظیره.. اینم عکسش کنار سونی HX9v خودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که داشتند ناراضی بودند
یکی گفت حدود 170 عکس میشه گرفت
سلامی دوباره دوربین که سوالشو کردم وشما جواب دادید در سایت ها مشخصاتش فاقد زوم اپتیکال در حین فیلم برداریه .این قابلیت واسه من خیلی مهمه لذا میخوام مدل یا مدل هایی که این قابلیت و دارند بم پیشنهاد بدید سایر پارامتر هاشم مثل دوربین قبلی (قیمت وپیکسل و ارزیدن و کیفیت و...) مد نظر باشه. اولویتم با رنج زیر 200 است اگه این رنج نبود باز شما پیشنهادتونو بدبدنقل قول:
میخوام حداقل هزینه رو برای مصارفی که گفتم بکنم
زوم اپتیکال در حین فیلم برداری
فیلم برداری HD
دوست عزیز ممنون . پس همون کانن رو میخرم . فقط میگم فرق 220 با 230 در GPS درسته ؟! حالا من 230 بگیرم یا 220 ؟ GPS لازمه ؟نقل قول:
دوستان کی میگه 230 باطریش ضعیف هستش به راحتی بدونه فلاش 250 تا 300 شات رو میگره .در هر صورت اگه بتونید باتری اضافه بگیرید که دیگه عالی میشه و خیالتون راحت هستش .
در مورد 220 و 230 هم که تنها اختلافشون gps هستش که به نظر من 230 ارزشش رو داره و خودم امروز gps رو تستش کردم و خیلی می تونه مفید باشه.
سلام
آقا شهر ما یه مغازه ای 230 رو میده 388 با گارانتی آفومار؛ به نظرتون بخرم یا صبر کنم؟ چون خیلی عجله ندارم.
خوب دوستان امروز رفتیم و دوربین Canon Sx 230 Hs + یک عدد کیف + یک عدد رم TDK 16 GB کلاس 10 کلا 470 هزار تومان خریدم :31: البته قسطی خریدم چون آشنا بود :31: فقط دوستان یه سوال . رمی که خریدم خوبه ؟! ژاپنی اصل . اینم عکس دوربین :
مبارکه و امیدوارم Dial Mode ش واست بچرخه..
راستش من دو هفته قبل همین sx230 رو که همه ی نمایندگیهای اصلی میدادن 360 یکی از نمایندگیها که سونی خودم رو هم ازش گرفته بودم دیدم 345 میداد..
نمیدونم قضیه ی نرخ دلاره یا چی که اینقدر فی رو شما بالا گرفتین؟یکم بگیردین شاید ارزونتر هم گیر اومد.
تازه رم 32 گیگ کلاس 6 لکسار بود 75.کیف هم میگیم 10ت.بازم عمراً 470 ت نمیشد!
دوستان دوربینی عکاسی که فیلمبرداریش عالی باشه و زیر 500 قیمت داشته باشه چی؟
لطفا سریع راهنمایی کنید!