دوستان خواهشا فقط گزارش بديد
فقط
ممنون
دوستان خواهشا فقط گزارش بديد
فقط
ممنون
+ اخراج دل بوسكهنقل قول:
نه به اون پارسال که برا رونالدو پدر رئال در اومد و تو تیم حسابی دعوا شد که این یارو چرا این همه پول می گیره نه به امسال که ...
وای دوباره رئال هجومی ...
یکی از ابزار ای تیم بازیکنه ، امیدوارم بتون با هم مچ شن ...
وای این ا رو باش ...نقل قول:
" کاکا " ستاره جدید رئال مادرید خواستار حضور " ژابی آلونسو " بازیکن لیورپول در این تیم شده است.
اصلا" یکی بیاد بره بگه این زیدانم بیاد دوباره بازیکن بشه ، چه حالی می ده : دی
ظاهرا درگیری ها همچنان ادامه داره.
ببینید دوستان من میخوام یه چیزی رو واستون روشن کنم. بارسلونیها ( از هوادار گرفته تا مربی و بازیکن و رئیس باشگاه ) تو این 1 ماه اخیر به رئال و رئالی اظهار لطف کردن. البته این یه امر عادی هست. وقتی کسی میبینه حریفش ازش بهتره و اگه آماده باشه حرفی برای گفتن در مقابلش نداره میزنه تو جاده خاکی.
من میخواستم یه سوال از بارسلونی ها بپرسم. خداییش بیاید روشن کنید چرا اینقدر در مورد رئال نظر میدید؟ یعنی اگه یه روز در مورد رئال حرف نزنید روزتون شب نمیشه؟
من ازتون میخوام مثل بچه ادم بیاید بگید مشکلتون چیه که اینقدر در مورد ما اظهار نظر میکنین؟
اولش که بحث ضعیف بودن رئال بود و هرجا میرفتی 3تا جامشون رو به رخت میکشیدن. بعدش ایرادها از پرز و خریدهاش شروع شد. حالا هم کارشون به جایی رسیده که گستاخانه در مورد بازیکنان رئال صحبت میکنن!
باید خدمت اقای ژاوی عرض کنم که بله رونالدو مانکن هست. چون هم تیپش رو داره هم هیکلش رو. ولی شما نداری! اینیستا هم نداره! مسی هم نداره! پویول هم نداره! والدز هم نداره! هانری هم نداره! هیچکدومتون ندارین! بنابراین کسی باهاتون کاری نداره. به همین سادگی!!
به قول شاعر گفتنی یارو دستش به فلان چیز نمیرسید میگفت بده ( مثال رو حال کنید دی: )! همین ژاوی باور کنید از خداشه دوتا عکاس بیان ازش عکس بگیرن ولی خوب نمیان! بخاطر همین داره میسوزه و این حرفا رو زده.
ژاوی اگه آدم باشخصیتی بود نمیومد پشت سر مردم اینطوری حرف بزنه. شخصیت خودش رو با این حرف نشون داد.
دیگه اخبارم آبروتونو برد ولی ما به کسی نمیگیم : دینقل قول:
الان اخبار گفت که هواداران بارسلونا از خرید های رئال احساس نگرانی کردند و از مسولان خواستن بیان یه کار بکنین ...
طرفدارای تیمای دیگه لطف کنن حتی نظر خوبم درباره رئال ندن همین و بس:19:
راستی داش کسری تو این عکس رونالدو که برا امضات گذاشتی کاملا مشخص شد بدن هیچ بازیکنی بهش نمیرسه
چه زیر بغلایی داره ای ول
به نقل از مارکا که معارفه ریبری پنجشنبه هفته ی دیگه هست!:18:
اگه بشه چی میشه! دیگه حمله تکمیل! بریم دفاع!!!
این تیکه رو باید قاب بگیرم بزنم به دیوار: دینقل قول:
خیلی باحال گفتی!
بچه ها نظرتون درباره امضای جدیدم چیه؟:31:
الان اینو جدی گفتی ؟! :18:نقل قول:
بهترین دفاع حمله هستش :18:
همون کاسیاس کافیه برای دفاع : دی
امضات هم عالیه ! همه میتونن مانکن مارو ببینن : دی !نقل قول:
یکی هم برا من قاب بگیر پست کن درب منزلمون : دی !