فکر کنم سراسریه .... چند تا از دوستان هم میشناسم از شرکت های مختلف که امروز اونا هم سرعتشون افتضاحه
Printable View
فکر کنم سراسریه .... چند تا از دوستان هم میشناسم از شرکت های مختلف که امروز اونا هم سرعتشون افتضاحه
شرکتی که نمیتونه حق مشترک رو از شرکت زیرساخت یا هرکس که سبب کندی سرعت و مشکل میشه بگیره. به درد نخواهد خورد
اینکه میگن از سمت شاتل نیست و خودشون راحت میکنن که نشد حرف
سرعت برا منم همینطوریه!
تا یاهو رو بخواد باز کنه جونش بالا میاد!
کلا SSL رو که گند زدن بهش.اینم از دیلی.ولی فک کنم از کل کشوره.آخه 2 هفته است اینطوری شده
کلا SSL رو که گند زدن بهش.اینم از دیلی.ولی فک کنم از کل کشوره.آخه 2 هفته است اینطوری شده
اینم نمونش.یه پست رو بعد 40 دقیقه زده.....
منم مخابرات دارم واسه 1ساعت سرعت وحشتناک پایین بود
حتی کنترل پنل رو هم باز نمی کرد
پینگ داخلی هم شده بود 600
اما الان خیلی بهتره
پینگ شاتل از گوگل و 4.2.2.4 چنده ؟
به درد استفاده برای شیرینگ ماهواره میخوره ؟
من فقط برای استفاده از شیرینگ میخوام اینترنت بگیرم
سلام
من در حال حاضر 1 مگ ایرانسل دارم که سرعتش افتضاست طوریکه اگه خیلی سرعتش بالا باشه و ایرانسل سرحال باشه نهایتش 70 تا 80 کیلوبایت سرعت دانلود میده.
برای همین میخوام شاتل بگیرم.
ولی چندتا سوال داشتم که اگه جواب بدید ممنون میشم :
1 - سرعت دانلود سرویس های eco 2 مگ یا 4 مگ چند !؟ (روزانه و شبانه)
2 - سرعت دانلود art 1 چقدره؟
3 - من در طول هر ماه حدودا 35 تا حداکثر 40 گیگ دانلود میکنم. بنظرتون چه سرویسی بگیرم ؟!
4 - حدودا تا چند گیگ دانلود شبانه ، سرویس رو محدود میکنن ؟
5 - سوال آخر هم این قضیه بسته شدن پروتکل ssl چیه !؟ حقیقت داره !؟! این مشکل رو الان تمام کاربرای شاتل دارن !؟؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون.
وضع اینترنت خیلی خرابه سرعت نوسان داره یهو میشه دیال اپ یا اینترانت .
معلوم نیست چه مرگش هست
آی پی سرورهارو بده دوستان پینگ کنن واستنقل قول:
شاتل طوری افتضاجه که من این پست رو با اینترنت پارس آنلاین گذاشتم ...
سراسری نیست . اگه همین طور پیش بره شاتل رو به کل جمع می کنم
اگه به شرکتی که میخوام ازش نت بگیرم بگم برگه رو بده به خودم ببرم مرکز مخابراتی که همون لحظه رانژش کنن انجام میده؟کسی تا حالا این کارو کرده؟
منظورم با isp هست یعنی برگه رو میدن به خودم که ببرم مخابرات برا رانژه؟
من 2 گیگ ته اکانتم مونده- تموم شه جمعش میکنم شاتلونقل قول:
شما هم مشکل پینگ دارید ؟؟
پینگ با 85.15.1.10 بالای 200 هست !!! :n29:
عجبا!
چرا شاتل رید باز 1 سایت باز نمیشه. پینگ اروپا 600 . %90 loss
= Dial up
افتضاح شدهنقل قول:
کسی خبر داره اینها دارند چیکار میکنند سرعت یکدفعه از جی پی ار اس هم کمتر میشه مدام قطع و وصل میشه صفحات وب به زور باز میشه
ماله من که خوشبختانه عالیه و تا حالا بدی از شاتل ندیدم.............
خدمت دوستان فروم
اینترنت ۸ مگ <<۱ ماه>> محدود دانلود شبانه ... داخلی و خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک هفته هست که پارس آنلاین گرفتم پوله ۲ مگ می دم ... ۴ مگ برام بستن ... شبی ۶ گیگ دانلود رایگان دارم٬ تبلیغ پارس آنلاین رو نمی کنم ولی اگه بگردید اینترنت بهتر پیدا می کنید خواهشاْ سرویس تون رو قطع کنید به این شرکت پول ندید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرعت تک کانکشن افتضاح ... پبنگ افتضاح ... چیزی به اسم دانلود شبانه ندارم ... قطعی هایی که فقط با ریست مودم درست میشه ... قطعی هایی که هیچ کاریش نمی تونی بکنی ... از ساعت ۱ سرعت به طرزی پایینه که وبگردی نمی تونم بکنم
ps: این عکس رو با اینترنت پارس آنلاین گرفتم نتونستم با شاتل تو سایت my,shatel,ir برم ..
شما تازه خبر نداری ور داشته زیر سرویس 8مگ زده: کاربران با این سرویس می توانند حداقل 5گیگ تبادل ترافیک داشته باشند.... به سنگ پا قزوین گفته زکی...نقل قول:
تازه 5گیگ برای سرویس 8مگ سرویسهای پایین تر گیگشون کمتره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..............spam...........
حداقل ۵ گیگ ؟؟!!! :n02::n02::n09::n08::n08:نقل قول:
خداحافظ همگی
آقا شاید من دستور زبانم خوب نباشه.. ولی شما هم مثل من فکر میکنید وقتی میگن حداقل 5 گیگ دانلود یعنی خیلی کم دانلود کنید 5 گیگ ؟
یه ذره واسه من مبهمه. احساس میکنم شاتل میخواد بگه: دیگه وجدانن زیر 5 گیگ دانلود کنی ناراحت میشم.
اگه منظورش اینه که از 5 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد نباید میگفت حداکثر؟
جداْ ... یکی به من بگه من چرا هنوز محدود هستم ٬ چون زیر ۵ گیگ دانلود کردم ؟؟:n13: من نمی فهممنقل قول:
منم یک هفته ای هست که سرویس 8 مگ یکماهه گرفتم 26 گیگ در تایم رایگان شبانه دانلود کردم هنوز محدود نشدمنقل قول:
عزیز روشت رو توضیح بده ما هم استفاده کنیم .مشابه دانلود شما رو داشتم ولی سرعتم بر خلاف شما کم شد
منم میخوام از این شرکت برم ولی کجااااا؟ :n08:
یکی یه خراب شده ای معرفی کنه که ما از دست شاتل فرار کنیم!
الان 9 ماه هست که سرور خارجی و 3 ماه هست که از سرور داخلی محدودم :n28:
پارس آنلاین هم که زنگ زدم، میگن پهنای باند مرکز مخابراتی پایین هست و نمیشه سرویس داد :n27:
سلام
لطف ميكنيد در مورد محدوديتي كه شاتل براي سرويس شبانه رايگان ايجاد ميكنه كمي توضيح بديد؟ مثلا من اگه سرويس ٤ مگ گرفتم ابتدا در ساعات رايگان سرعتم چقدر خواهد بود و پس از ايجاد محدوديت چه ميزان كاش خواهد يافت؟ تو سايت شاتل براي سرويس ٤ مگ نوشته "حداقل ۱ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک" منظورش چيه؟ پينگ شاتل براي بازي آنلاين مناسب هست يا نه؟
من که بسیار از شاتل راضیم هردوشب سه گیگ رایگان دانلود میکنم و تا به الان هم محدود نشده امنقل قول:
سرویسمم 128 یه ماهه است ماهیانه حدود20تومانه
سرعت دانلودمم روزا و شب ها حدود 280kb
این شاتل سرعت تک کانکشنش افتضاحه سرویس 8 مگ سرعت تک کانکشن 40 کیلوبایته
پینگشو ندیدی... تو حالت نرمال پینگ بگیری زیر 300بهت نمیده کلاً... در صورتی که پینگ 2مگ مخابرات اکثر اوقات روی 115 تا 150هست...نقل قول:
روی 4مگ سرعت دانلود عادی شما چیزی حدود 400تا500کیلو خواهد بودو در صورت محدودیت سرعت شما به 10تا 20کیلو افت خواهد کرد.منظورش از اون 1گیگ اینه که 1گیگ رو برای 1ماه تضمین می کنه که شما می تونی با سرعت اصلی دانلود کنی ولی اگر از این حجم رد بشه و محدود بشی شاتل مسولیتی قبول نمی کنه چون به زعم شاتل شما مشترک پرمصرف هستی! برای اکثر دوستان هم با 2تا3 شب دانلود پشت هم سرویس به دیال آپ تبدیل شده...نقل قول:
دوستانی که شاتل دارند حواستون خیلی باشه شاتل چند روزه داره حجم بیشتر از حجم مصرفی کاربر کم می کنه از فرد (روی سرویسهای ECO) من مودم شاتل رو روشن کردم ساعت 12:20دقیقه شب ساعت 7:30صبح هم خاموش شده کانکشن تا 12:59دقیقه حجم دانلود رو 2مگ نشون داده صبح رفتم تو پنل کاربری شاتل دیدم مصرف رو زده 80مگ! این داستان چند روزه داره اتفاق می افته و من مدرک ارسال کردم برای شاتل از 28خرداد هنوز در حال بررسی هستند و نمی خواند قبول کنند نرم افزارشون باگ داره....
بهتون پیشنهاد میدم نرم افزار networx حتماً روی سیستم نصب داشته باشید برای دیدن ریز مصرف خودتون می تونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید
هر جا بری آسمون همین رنگه اینترنت تو ایران یعنی مزخرفنقل قول:
هرجا بری آسمون همین رنگه تو این خراب شده اینترنت صدتا دستگاه فیلترینگ جلوشه ... تو کیفیت اینترنتنقل قول:
یه سیتم خفنی راه انداختم هر کی یه بایت از ترافیک منو اشتباه حساب کنه می فهمم ذره ذره ترافیکم هم رو پی سی هم رو گوشی کانت میشه .نقل قول:
شما هم این کارو کنید تو گوشی data usage رو فعال کنید.
خوبه این سیستمی که شما هم میگی ولی چون روی مودم من Mac Filter فعاله و فقط برای لپ تاپ تعریف شده با Networx مچشونو گرفتم. شاید مثلا کاربری که روزی 100مگ مصرف داره و وبگردی می کنه این حجم80 تا 100مگ بیشتر کم شدن از حسابش به چشمش نیاد ولی من که استفاده بسیار محدودی دارم از شاتل کاملاً این کم شدن حجمهای ناگهانی مشهوده.نقل قول:
برنامه مشکل داره بیش از حد نشون میده.نقل قول: