خوب انگار دیشب سرعت درست شد
راستی دوستان مخابرات اصفهان که قصد نداره مثل مخابرات تهران حجم دانلود شبانه رو محدود کنه؟
Printable View
خوب انگار دیشب سرعت درست شد
راستی دوستان مخابرات اصفهان که قصد نداره مثل مخابرات تهران حجم دانلود شبانه رو محدود کنه؟
'گذاشتن رو که باید بزاره باید یه فرقی بین پر مصرف کم مصرف باشه منی که شاید ماهی 30 گیگ هم نگیرم با کسی که هر شب از حداکثر پهنای باند داره استفاده میکنه و شبی 18 گیگ میگیره باید باشه فرقشم اینه من 30 گیگم رو دو شبه میگیرم ولی سرعت فرد پرمصرف باید بیاد پایین که منه کم مصرف اون دو شب و راحت دانلود کنم:n10::n02:نقل قول:
خداییش تا یه حدی مصرف کنید من خودم 3 ماهه کلا 20 گیگ شبانه دانلود داشتم چون چیزی نبوده بگیرم:n41:فیلم و سریال و بازیمو که گرفتم ولی یه سریا واسه کارشون میخرن و میپوکونن شبانه رو اینارو به نظر من باید سرعتشونو بیارن پایین که پهنای باند افت نداشه باشه همیشه:n24::n31:
دوستان جواب ما هم بدین!
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
علیک سلامنقل قول:
خوب همون چیزیه که گفتن یعنی به احتمال زیاد مشکل نویز بالا دارین. من خودم چه طرح زرین و چه حرفه ای حداکثر سرعتی که بهم میدن تقریبا 4مگه با اینکه الان باید 10مگ باشه ولی میگن خطم نمیکشه. جالبه یه مدت از یه شرکت دیگه گرفتم تا 8 مگ باز گذاشتن و مشکلی نبود البته بعد از مدتی شرکته سرعتش ترکید. ولی خوب ثابت شد که تا 8مگ هم خطم ظرفیت داره ولی طبق ملاک مخابرات نداره
تلفنی شکایت و پیگیری هم کردم ولی هیچ فایده ای نداشت. حالا امیدوارم شما موفق بشین حداقل همین 4مگ منو بگیرین.
به نظرم تا جایی که جا داره نباید محدودیت بزارن و باید پهنای باند رو ببرن بالا که به مشکل هم نخورن.نقل قول:
اما اگه قراره اینکار رو نکنن بهتره محدودیت رو بزارن چون واقعا کسی که بعد از چند هفته میخواد ده گیگ دانلود شبانه کنه و نمیتونه خیلی بهش ظلم میشه. به جاش مثلا یکی لیست دانلودش هیچ وقت خالی نمیشه
من خودم مصرفم بالاست ولی اگه به قیمت کاهش سرعت بقیه باشه حاضرم کمتر مصرف کنم ولی خوب امیدوارم کمی مخابرات از سود کلانش بزنه و پهنای باند رو زیاد کنه که وضعیت همینطور بمونه. ولی بعیده
والا نویز رو 42 هستش خطم تا 25 مگ جا داره بدن line attention هم رو 10 میگن منتطقتون مشکل داره کی میشه بزنیم بریم از این مملکتنقل قول:
ایران یه زندان بزرگه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دستگاهاشون فعلا فکر نکنم بتونه این حجم مشترک رو بیشتر سرعت بدع:n13:نقل قول:
- - - Updated - - -
دستگاهاشون فعلا فکر نکنم بتونه این حجم مشترک رو بیشتر سرعت بدع:n13:نقل قول:
تست سرعت سرویس حرفه ای
ساعت رایگان شبانه
سرور اصفهان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور تهران
سرور فرانسه
دوستان وضعیت اینترنت شما چطوره ؟؟؟ مال من که دو روزه دوباره افتضاح شده . سایت های خارجی رو که به زور باز میکنه . شارژ هم خیلی زیاد کم میکنه . خوشم میاد همیشه تو چیزای بد رکورد میزنیم !
نقل قول:
من فقط با آی پی 5.219 مشکل دارم پینگش فوق العاده بالاست و سایت ها رو به زور باز میکنه. اما 37.255 و 5.221 مشکلی ندارند.