داداش از کدوم سایت؟؟؟؟؟نقل قول:
من بیگ بنگ میخوام:sq_3:
Printable View
داداش از کدوم سایت؟؟؟؟؟نقل قول:
من بیگ بنگ میخوام:sq_3:
از سايت مبين نت اخرين فريمور رو دانلود و نصب كننقل قول:
مراحل اپديت رو هم تو يه فايل پاور پوينت توضيح داده
من همه نوع فرمتي رو مي تونم دانلود كنم ولي با سرعت ديالوپ. ديشب فقط تونستم يه فيلم MKV دان كنمنقل قول:
تعجبم از اينه كه شب ها فرمت هاي فشرده رو يا سرعت بالا مي تونم دان كنم ولي فرمت هاي تصويري سرعتشون پايينه. اما تو روز همين فرمت تصويري هم سرعت دانلودش فول ميشه.
چرا اينطوريه رو نمي دونم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا واسه منم اینطوریه.روزا عالیه شبا هیچی میشن.نقل قول:
پ.خ کردم براتون:)نقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
دوستان سلام
الان من 10 روزه نه روز نه شب اینترنت ندارم یا سرعت بسیار پایینه یا کلا قطه
مشکل از کجاست؟ از طرف منه؟ یا سرتا سریه؟ قبلا همچین چیزی سابقه نداشته
نه مشكل سراسري نيستنقل قول:
كدوم شهر هستيد؟
این فریمور D350 نسخه جدیدش چه فرقی کرده آپدیت کردنش تاثیر خاصی هم دارد؟
من مشکلی خاصی با این فریمور ندارم می خواهم ببینم اگر ارزش را دارد آپدین کنم کلا چه تغییری کرده؟
هر شركتي وقتي يه برنامه رو اپديت مي كنه زيرش توضيح ميده كه اين اپديت چه تغييراتي داره و چه مواردي رو بهبود يا ارتقا ميده. اونوقت هر كسي مي تونه بفهمه با اين اپديت قراره چه مشكلاتي رفع بشن.نقل قول:
اما از نظر مبين نت كاربرها گاوهايي هستند كه فقط شير ميدن براي همين هيچ وقت نيازي نيست كه بهشون اطلاع رساني بكنه
همين كه واسمون بعد از مدتي يه فريمور جديد ميزاره از سرمون هم زياده. ديگه احتياج نيست ريز جزييات رو بنويسه. اصلا ما گاگول ها رو چه به اين حرف ها ما كه از نظرشون فرق اينترنت ديالوپ رو با 128 نمي فهميم.
به همين دليل نميشه جواب دقيقي به شما داد اگه مشكلي نداري اپديت نكن اگه دوست داري؛ بكن چون معلوم نيست اين اپديت واسه چيه؟
ولي كلا از اونجا كه بعد از مدتي فريمور جديد دادن بهتر كه اپديت كني اما قبلش اگه مي توني فريمور همين ورژن رو هم پيدا كن بزار دم دستت شايد فريمور جديد جواب نداد و مجبور بشي برگردي رو قبلي.
مودم من:نقل قول:
Modem:IX-350
Firmware:
v2.10.14-g1.5.2-mobinnet
فریمور توی سایت که قدیمی تره:
v2.10.14-g1.4.1-mobinnet
-------------------------------
بله.اون صفحه هم برای من باز میشه.حالا کدوم بروزتره بازم با هم فرق دارن؟!!
جدای توضیحاتی که درباره عدم اطلاع رسانی دادی،حتی ورژن آپدیت رو هم کنار فایل توی سایت اصلا ننوشتند.:sq_11:
بله.نقل قول:
ولي اون فايل پاورپوينت رو يه نگاه بنداز. تو اموزشش ورژن رو ميگه. البته اگه فايل پاورپوينت مخصوص همين ورژن باشه !!!!
__________________________________________________ __________________________________________________ _________________
درخواست مجدد:
دوستان خواهشا چك كنن ببينن كه دانلود شبانشون بين ساعت 3-5 مثل اين عكس افت شديد داره يا نه؟
(مثل اينكه مشكل فقط مربوط به مبين نت نيست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]