صبانت ........... صبانت
Printable View
صبانت ........... صبانت
دوستان این چشمک زدن مدام آنتن های مودم دلیلش چیه؟یکیش پر میشه بقیش چشم زن هستن
اون چراغ وایرلسو میگی حتما . یعنی از وایرلس داره استفاده میشه. اگرم دیدی دوتا آنتن داره چسمک میزنه یعنی داره وصل میشهنقل قول:
اون چراغ وایرلسو میگی حتما . یعنی از وایرلس داره استفاده میشه. اگرم دیدی دوتا آنتن داره چشمک میزنه یعنی داره دنبال سیگنال میگرده که وصل بشه تا وقتی که ثابته شد اونوقت اینترنت داری.نقل قول:
دوستان من الان طرح اعتباري 128 کيلوبيت برثانيه نامحدود دارم و میخواستم طرحم را عوض کنم.
یکی از طرح های داخل پنل وایمکس طرح 128 کیلو بیت بر ثانیه پایه است.چه فرقی با بقیه طرح ها داره؟این بهتره یا همون 128 نامحدود؟
دوستان من الان طرح اعتباري 128 کيلوبيت برثانيه نامحدود دارم و میخواستم طرحم را عوض کنم.
یکی از طرح های داخل پنل وایمکس طرح 128 کیلو بیت بر ثانیه پایه است.چه فرقی با بقیه طرح ها داره؟این بهتره یا همون 128 نامحدود؟
دوستانی که تعرفه 256 دارند یا قبلا داشتن لطفا جواب بدن :
سرعت آپلود چند هست در تعرفه 256 ؟
در تعرفه 128 سرعت آپلود در مودم 64000 زده شده که در عمل تا 11 کیلوبایت آپلود داره .
آیا در تعرفه 256 سرعت آپلود 128000 زده شده ؟
در تنظیمات مودم در قسمت Service Flow میشه این مورد رو نگاه کرد ، لطفا یه نفر زحمتش رو بکشه ، مرسی :n12:
به نظر شما ایرانسل وایمکس رو به LTE ارتقا میده؟؟!
//////////////////////////////////پاکش کنید
نقل قول:
من بیشتر تعرفه ها رو داشتم .256 حجمی و نامحدود اپلودش روی 128 هست ولی طرح مصرف ازاد آپلود و دانلود هر دو روی 256 هستن.کلا طرح مصرف ازاد اپلود و دانلودش یکیه 128 هم مصرف ازادش اپلود رو روی 128 گذاشته ولی اونایی که حجم مشخص دارن اپلودشون همونیه که توی سایتش زده