باز که اینترنت قطع شده عجب گیری کردیما این شماره 1544 که گذاشتن رو اشغال دو روزه همین وضع دوستان تهرانی اعلام وضعیت کنن !!!
اینترنت مخابرات تهران چجوریه اگه خوبه بریم مخابرات!؟
Printable View
باز که اینترنت قطع شده عجب گیری کردیما این شماره 1544 که گذاشتن رو اشغال دو روزه همین وضع دوستان تهرانی اعلام وضعیت کنن !!!
اینترنت مخابرات تهران چجوریه اگه خوبه بریم مخابرات!؟
طرفع جدید تو مخابرات مشهد اجرا شده و یکی از دوستامون گفته بود که آبونمان 6 ماهه هست 15 تومن یعنی برای هر ماه که دوست نداری شارژکنی باید 2500 بدی.نقل قول:
از اون طرف هم 128 با 4 و شبانه قیمتش میشه 14000تومن خیلی خوبه شبانه هم گذاشتن
شورش رو در اوردن , اینترنت رو از دیروز ظهر قطع کردن و دانلود شبانه ما هم که پرید .
اعصابم داغون شده بود , زده بود به سرم زنگ بزنم پشتیبانیشون و هرچی فحش خوهر مادر هست رو نثار اون مدیر لعنتی اسیاتک بکنم
از دیروز صبح واسه من مرتب قطع و وصل میشه و زمانی هم که وصله، فرقی با قطعی نداره، چون با سرعت 4 کیلوبایت ( یعنی چند برابر کمتر از دایال آپ )، دانلود میکنه و با همون سرعت هم سایت ها رو لود میکنه! شمارشونم از قصد گذاشتن روی اشغال، فکر کردن ما خریم. 100000 تومان دارم ماهیانه واسه 2 مگ نقره ای نا محدود میدم. به ازای این 2 روز که قطع بوده، دقیقا میشه 7000 تومان. این خسارت رو کی میده؟!!!!!!!!!! اونوقت 1 روز که دیرتر تمدید میکنی، ازت خسارت میگیرن. لعنت به مدیر آسیاتک :n21:
حیف شد این شرکت اینطوری شد من که خیلی بهش علاقه داشتم از عید به اینور کم کم خراب شد
واقعا خوب بود....از کجا معلوم ورشکسته نشده باشن؟
بیشرفها شماره رو یسره رو اشغال گذاشتن حتی یه پیام ضبط شده هم نذاشتن که کی درست میشه معلوم نیست چه غلطی میکنن!!!
نقل قول:
نقل قول:دو روز هست که تو تهران اینترنت نداریم البته از شرکت معظم آسیاتک !!!!!!! کسی میدونه چه مرگشون شده ؟؟؟؟ به خاطر انتخاباته یا اینا هم دارن ورشکست میشن که جمع کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تو قم که وصله و قطعی نداشتم تو این چند روز اخیر...نقل قول:
شاید بعضی مراکز مخابراتی اینطوری شدن
امروز بدجور پینگ و بردن بالا و از دیروزم https هم بستن.