سلام
دوستان کسی نمی دونه که چرا چی پی اس دوربین ها کار نمی کنه . من یه sx230 خریدم .ولی جی پی اسش وصل نمیشه .در صورتی که همون لحضه با تبلت به راحتی وصل میشه .
سلام
دوستان کسی نمی دونه که چرا چی پی اس دوربین ها کار نمی کنه . من یه sx230 خریدم .ولی جی پی اسش وصل نمیشه .در صورتی که همون لحضه با تبلت به راحتی وصل میشه .
همه ی دوربینهای Gps دار اینشکلیه.. حالا چرا؟ معلوم نیست!نقل قول:
شما اگه توی گوگل بگردی هیچ سوال و مشکلی در این رابطه وجود نداره خودش نشون میده این مشکل رو کشورهای دیگه ندارن!
اين به دليل محدوديت خود كشورها ميتواند باشد.كشورهايي كه مجوز استفاده از اين قابليت را به كمپاني ندهند اين اتفاق ممكن است بيافتد.البته دوستي ميگفت چيپست جي پي اس را براي دوربينهاي صادر شده براي اين كشورها حذف ميكنند.نقل قول:
حالا راست و دروغ پاي خودش.با دوربين ابتياع شده در كشور ديگه تست كنيد معلوم ميشود
دوستان بین این مدل ها کدام رو پیشنهاد میکنین
canon a2200 - canon a 3300 is
samsung pl 120 - - samsung st 95
fujifilm jx420 - FUJIFILM FinePix JX350
olympus d7150
--
1- کیفیت عکس خوب داشته باشه
2- فلاش قویتر باشه با فلاش عکس خوب انداخت که کار به ایزو بالاتر نرسه تو ایران سونی w80داشتم مال زمان ناصردین شاه بود با عکساش حال میکردم ولی فلاشش خیلی ضعیف بود مجبور شدم فلاش slave سونی بگیرم براش فقط مثل این سونیم نشه فلاشش
بدمم نمیاد پانورامام داشته باشه ولی ایتمای بالا مهمتره
3- فیلمبرداری خوب چون پول دوربین فیلمبرداری ندارم و زوم هنگام فیلمبرداری داشته باشه
بدمم نمیاد پانورامام داشته باشه ولی ایتمای بالا مهمتره
دوستان من اروپام زندگی دانشجویی و یورو گرون خودتون میدونین دیگه الان نهایتا 100 یورو پول دارم برای دوربین چون بی دوربینم این مدلا تو تخفیف بود و به پول من میرسید کدام رو پیشنهاد میدین
درضمن لینک زیر رو اگه زحمتی تیست ببینین این یک فروشگاه هست و قیمتا رو زده من میتونم دوربین بگیرم مبشه چک کنین بینید دوربین بهتری تا 100 یورو هست اونو برم بگبرم بجای چند مدل بالا هر چی کمتر از 100 یورو بهتر
دوستان گیر دوربینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش ممنون ریش قیچی دست شما
میخواستم کنون sx130 is بگیرم گرونه 140 یورو
دوربینی هست با بودجه من صدای استریوم داشته باشه
دوستان من چند روز دیگه میخوام یه دوربین بخرم . از بین این 3 مدل کدام رو پیشنهاد میدید ؟! :40: خودم نظرم روی کانن هست . ولی دکمه مستقیم پاک کرن عکس نداره ! :13:
Sony Cyber-Shot DSC-HX9V
Sony Cyber-Shot DSC-HX7V
Canon PowerShot SX230 HS
من تصمیم گرفتم این دوربین رو
دوربین دیجیتال فوجی فیلم فاین پیکس اس 4000
با قیمت 320 حدودا بخرم
توصیه ای
تو این رنج و سبک و بالاخص زوم اپتیک30x دوربین بهتر؟!
این که کنون دکمه پاک کردن مستقیم عکس نداره ، معنیش این نیست که باید برای پاک کردن وصل بشه به کامپیوتر
از فایل منیجرش میشه عکسو پاک کرد.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوستان امروز عصر از شهر رفتم بیرون و تقریبا یک مقداری هم روی بلندی بودم .وقتی دوربین رو روشن کردن و gps رو فعال کردم ، با کمال تجعب دیدم که وصل شده اونم توی کمتر از 5 ثانیه .چند تا عکس گرفتم و الان توی کامپیوتر دقیق مشخص هستش که توی چه جاهای عکس ها رو گرفتم .
اما وقتی که برگشتم توی حیات خونه 10 دقیقه ویسادم ولی بازم وصل نشد .
به نظرتون چرا اینطوری هستش .
بودجت خیلی کمهنقل قول:
شاید CANON A95 به کارت بیاد
من توی سایت پیداش نکردم
SX220 :31:نقل قول:
چیز مهمی نیست مهم تر از اون باطریه ضعیفشه
اونو نخر :13:نقل قول:
بدون شک خود دوربین داره اما نه با یه دکمه توی محیطی که عکس ها رو میبینی ، میتونی پاکشون کنینقل قول:
داداش من یه چیز خوب میخوام دیگه :31: باطریش نمیخوام ضعیف باشه ! نظرا راجع به 2تا مدل سونی که گفتم چیه ؟! :11:نقل قول: