Devil May Cry میدونم چیه ولی اگر میشه کمی در مورد GOW و Halo توضیح بدید ، چون فرست پرسن شوتر ()شخص اول() نمیتونم بازی کنم ، هر کدومش که شخص اول نبود برم بگیرم .نقل قول:
مرسی
Devil May Cry میدونم چیه ولی اگر میشه کمی در مورد GOW و Halo توضیح بدید ، چون فرست پرسن شوتر ()شخص اول() نمیتونم بازی کنم ، هر کدومش که شخص اول نبود برم بگیرم .نقل قول:
مرسی
میلاد جون دادا واقعا تا حالا Geow 2 و Halo را نگرفتی!!!:18:نقل قول:
حتما شوخی میکنی!:20:
نه والا نگرفتم :31:نقل قول:
بازی اگر شخص اول باشه نمیتونم بازی کنم (چشم درد میگیرم) ، برای همین خوشم نمیاد حتی از Call Of Duty Modern Ware Fare 2 .
ولی شخص اول نباشه خوشم میاد بازی میکنم :31:
اهان 2زاریم افتاد!:31:نقل قول:
خوب پس Geaw 2 را بگیر که سوم شخص هست و بهترین بازی x360 همینه
ARMY of TWO : 40th DAY هم سوم شخصه
رفتم برا دانلود :31:نقل قول:
سلام دوستان ببخشید اگر سوالم تکراریه ....... :41:...... من جدیدترین آپدیت داشبردو ریختم ( 8955 ) ، سیدی wave 4 رو هم دارم ولی حتی پس از آپدیت و گذاشتن wave 4 بازی ARMY of TWO : 40th DAY رو اجرا نمیکنه میخواستم ببینم که حتما باید به ixtreame LT آپگرید کنم تا بازی بیاد ؟؟؟؟؟؟؟ آخه من assassins creed 2 رو با همین سیدیه wave 4 بازی و تموم کردم ولی واسه ARMY of TWO : 40th DAY بازم همون لوگوی اکس باکس 360 میاد و بازی اجرا نمیشه . (( در ضمن اینم بگم که همه ی دیسکامو از پیناتا گرفتم )) خیلی خیلی ممنونم ....:20:
شما یک بار هم بدون دیسک active iso این بازی رو داخل درایو بزارید ببینید بازی اجرا میشه یا نه.نقل قول:
ماکرو سافت برای کسانی که درایو انها کپی خور شده باشه و بازی رایتی مثل همه ایرانیها استفاده میکنند سیستمی گذاشته که بلا فاصله وقتی که به LIVE متصل میشید دستگاه شما BAN (محروم) میشه یعنی دیگهنقل قول:
نمی تونید به LIVE وصل بشید.درضمن دیگه نمی تونید روی هاردتون بازی بریزید.اگه 360 شما بن شد متاسفانه دیگه راه برگشتی نیست.اگر درایو شما lite on باشه میتونید باریختن LT باخیال راحت وصل بشید.
شرمنده ها:31:نقل قول:
نصف عمرتون در فناست:31:
...
دوستان توجه کردید به یکی از امضا های کاربران در مورد باز گردانی 360 بن شده.ایا این صحت داره:13:
من این اپدیت رو ریختم مشکلم تو این بازی درست شد !نقل قول:
سلام دوستان ببخشید اگر سوالم تکراریه ....... ...... من جدیدترین آپدیت داشبردو ریختم ( 8955 ) ، سیدی wave 4 رو هم دارم ولی حتی پس از آپدیت و گذاشتن wave 4 بازی ARMY of TWO : 40th DAY رو اجرا نمیکنه میخواستم ببینم که حتما باید به ixtreame LT آپگرید کنم تا بازی بیاد ؟؟؟؟؟؟؟ آخه من assassins creed 2 رو با همین سیدیه wave 4 بازی و تموم کردم ولی واسه ARMY of TWO : 40th DAY بازم همون لوگوی اکس باکس 360 میاد و بازی اجرا نمیشه . (( در ضمن اینم بگم که همه ی دیسکامو از پیناتا گرفتم )) خیلی خیلی ممنونم ....
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
البته همون 8955 اما امکان نداره هنوز بازی شمارو اجرا نکنه !؟!!!؟!! یکبار هارد رو در بیار امتحان کن
ARMY OF TWO همون سبک GOW هست ولی ازش خوشم نیومد. اما GOW 2 یه بازی کاملا انحصاری و دیوانه کننده هست:8:نقل قول: