آقا میشه یکی دقیق بگه شاتل قبل از اینکه شبانه رو محدود کنه تا چند گیگ اجازه دانلود میده؟ مثلا سرویس یک مگ تا چقدر اجاره دانلود میده؟
Printable View
آقا میشه یکی دقیق بگه شاتل قبل از اینکه شبانه رو محدود کنه تا چند گیگ اجازه دانلود میده؟ مثلا سرویس یک مگ تا چقدر اجاره دانلود میده؟
چه سوالایی میکنیا. 2روزه اومدی در مورد شاتل تحقیق کنی میخوای از سر به مهر ترین راز شاتل سر در بیاری؟نقل قول:
هیچ مقدار دقیقی وجود نداره. برای هر شخصی و هر شهری و هر منطقه ای ممکنه فرق کنه.. ازشون سوال هم بکنی نمیدونن یا میدونن و میپیچوننت
به نظر میرسه که تا حدود 16 الی 20 گیگ رو بشه بدون محدود شدن گرفت. البته همونطور که محمد گفت، مقدارش منطقه به منطقه متفاوت هست.نقل قول:
بودند افرادی که بدون دانلود سنگین و فقط با دانلود یک فیلم تو یه شب محدود شدند، بودند افرادی که پشت سر هم دانلود کردند و تا آخر دوره هم محدود نشدند. هیچ معلوم نیست چه کار و به چه میزان انجام بدی محدود میشی.نقل قول:
نقل قول:
البته این قانون جدید رو سریعاً اصلاح کردن. یعنی الان فقط اکانت ۸ مگ میتونه حداقل ماهی ۵ گیگ دانلود کنه و سرعت ۴ نهایت میتونه یک گیگ بدون دردسر داشته باشه. البته هنوز سر خرید حجم اضافه گیر کردن و اگه این بخش رو هم اضافه کنن که خیلی وضعیت بهتر میشه. یعنی کسی که میره ۱۰۰ گیگابایت حجم میخره بتونه نسبت به کسی که نخریده از سقف بیشتری استفاده کنه.
سلام
این براتون بدون وی پی ان و این ابزار ها باز میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز میشه.نقل قول:
سلام
سرويس ٢ مگ در ساعات رايگان ٢٥٦ سرعت داره ؟
سلام،نقل قول:
فیل…تره.
من سرويسم یک مگه ولی رو دو مگ بسته شده و شبانه رو با 256 دانلود میکردم. بعد از 69 گيگ دانلود دو هفته محدود شدم و الان بعد محدودیت سرعت دانلود شده 130.نقل قول:
Sent from my HTC One S using Tapatalk
سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .
افزایش قیمت اینترنت و کاهش سرعت/وقتی «شاتل» و «مبین نت» HTTPS را بسته و «گوگل» را مسدود می کنند!
شرکت مبین نت گوی سبقت را در کاهش سرعت اینترنت از باقی رقبا ربوده و گهگاه سرعت آن به حدی کاهش پیدا می کند که با «دایال آپ» سابق تفاوتی ندارد.
باوجود اعلام مکرر کاهش قیمت اینترنت و افزایش سرعت آن توسط وزارت ارتباطات، هیچ یک از این موارد محقق نشده است.
به گزارش تیک ، سرعت اینترنت که بارها وزیر ارتباطات وعده ی افزایش آن را داده، هرگز در چندین ماه اخیر تغییری نکرده و چه بسا در برخی موارد کاهش نیز یافته است.
از سوی دیگر، تعرفه های سرویس دهندگان اینترنت نه تنها کاهش نیافته بلکه روند صعودی پیدا کرده است.
در این بین، شرکت مبین نت گوی سبقت را در کاهش سرعت اینترنت از باقی رقبا ربوده و گهگاه سرعت آن به حدی کاهش پیدا می کند که با «دایال آپ» سابق تفاوتی ندارد.
یکی از کارشناسان شاغل در سرویس دهندگان اینترنت می گوید: کاهش تعرفه ها دست ما نیست، چراکه شرکت زیر ساخت باید در ابتدا خدماتی که به شرکت ها ارائه می دهد را به قیمت پایین تری عرضه کند.
در چنین شرایطی که نه سرعت اینترنت افزایش پیدا کرده و نه قیمت آن کاهش، برخی از مشکلات، کاربران را به شدت آزار می دهد که از آن جمله مسدود کردن گوگل است.
یکی از کاربران «تیک» با ارسال متنی آورده است:
« الان نزدیک یک هفته میشه که اینترنت شرکت شاتل و مبین نت پروتکل https بسته و بعضیی مواقع صبح باز است ولی الان چند وقتی است که توی گوگل و توی ایمیل نمیتونیم بریم زنگ که میزنی میگه اختلال سرتاسری است خواهش میکنم .لطفا به این مشکل رسیدگی کنید و مطلبی در این مورد بنویسید که بابا مسولین بدونند چه خبر یک ایمیل نمیتونیم چک کنیم بنده به خاظر درسم در حال مکاتبه هستم با استاد ها و ...چک کردن ایمیل برای بنده خیلی ها شده کابوس..لطفا رسیدگی کنید.....»
یکی دیگر از کاربران «تیک» با ارسال متنی در این رابطه آورده است:
«تورو خدا بيكيري كنيد اينترنت سرعتش كه خيلي كم شده من با مبين نت داشتم سرعتش بسيار بايين بود، بعد با شركت بيشكامان داده افزار كرفتم سرعت ٢مك به قيمت ٤٣ هزار تومن با حجم دانلود ٣كيك ، با اين قيمت بسيار بالا اما كيفيت فوق العاده بد هست كه شركت ميگه مشكل سراسريه!!!» اخبار اجتماعی - تیک
دوست عزیر چرا این کارو میکنی برو یه مهر شرکتی درست کن با 4.5 تومن بعد برو دفترش موقع قرارداد مهر رو بزن زیرش هیچ ایرادی هم نمیگیرن :n09:نقل قول:
ایرانسل 128 دارم ......... 15 روزه ............ می خواهم برای ماه دیگه تعرفه عوض کنم ............نقل قول:
اگه محدود نشده باشی سرعت شبانه با روزانه برابره.نقل قول:
درود بر شما دوستان. سرویس های نامحدود شاتل با چه سرعتی ارائه میشن؟ مثلا سرویس ۱۲۸ نامحدود با سرعت ۱۵-۲۰ دانلود داره یا مثل پارس آنلاین تاحجم مشخص سرعت بیشتر ارائه میده؟
و لطفا این جمله رو توضیح یدید " سرعت این سرویسها برای محتوای داخلی باز خواهد بود " با تشکر.
نقل قول:
برای من که باز میشه.
لعنت بر شاتل و سرعت شبانه
سرعت روز شاتل خیلی داغونه
بعد هم میگم زیاد فروختی پهنای باند نداری.میگه نه 50 درصد پهنای باند خالی هست تو مرکز
معلوم نیست چی به چیه
سرعت این سرویسها برای محتوای داخلی باز خواهد بود=هنگامی که از سرور (هاست) های داخلی مانند (سافت98-پیسیدانلود-میهندانلود و...) دانلود میکنید، با حداکثر سرعت میتوانید دانلود کنید و محدودیتی ندارید ولی از سرور های خارجی سرعتتان میتوان گفت نیم(نصف) میشود.نقل قول:
ممنون از پاسختون. نصف چه سرعتی؟ کلا خیلی سر راست ۱۲۸ نامحدود رو با چه سرعتی ارائه میده؟نقل قول:
بنده همچنان محدود هستم
art2
جرم: 30 گیگ دانلود در ماه
مدت محدودیت: 34 روز
فکر کنم مادامالعمر محدودم کردن.
به نام خداوند جان و خرد کزین محدود اندیشه بودن بگذرد
که کوته بنه جانمان را همی نخواستیمش عقل و روح و پیکر همی
به گرز گران بکوبد بر فرقمان نماند این مغز فندقی در جانمان
رها کن به یکباره جانهایمان چه بود این مغزها که انداختی بر جانمان :42:
دوستان توجه کنید سرعت به کیلوبایته یعنی نزدیک 6 مگ دانلود و 55مگ آپلود :) :n07:
دوستان پینگش از 4.2.2.4 چنده؟
برا بازی انلاین خوبه؟البته نامحدود art 128
دوستان فردا سرویسم تموم میشه و یک چندتا سوال تکراری(!) داشتم:
دوستان تو ارت 1 حداقل چقدر دانلود داشته باشیم محدود میشیم؟(اقا کم ترین دانلود چقدر بوده؟؟)
سرعت عادی توی ارت 1 چقدر هست و بعد از محدودیت چقدر میشه؟
محدودیت حداکثر چقدر طول میکشه و اگه سرویس اون ماهت تموم بشه،محدودیت هم تموم میشه؟
اگه بخوایم 2 نفر هم زمان به اینترنت وصل بشن(یکی از طریق وای-فای و یکی هم با کابل)،به تنظیمات مودم مربوط میشه یا به شرکت ارئه دهنده؟
ممنون میشم همه شو جواب بدید.با تشکر:n12:
دوستان واسه نت نامحدود شاتل کىفىتش خوبه؟
البته من واسه ىه ماه مىخوام...ىه ماهه سروىس مىدن؟
پاسخ سوال آخر: به تنظیمات مودم مربوط میشه.نقل قول:
محدود 128نقل قول:
من آرت 1 دارم.. مدت زیادیه که پینگ 4.2.2.4 به طور معمول 3-4 تا در میون time out میده. فکر کنم مشکل از خود این سرور باشه..
الان منبع پینگ گرفتنم بیشتر 8.8.8.8 هست
جدیدا یاد گرفتم اینقدر مودم رو reset میکنم تا ttl بیاد رو 43-45 ... گویا این ttl خاص مسیری هست که پینگ کمتری داره نسبت به بقیه مسیر ها.
البته همونطور که مشاهده میکنید نوسان داره.. ولی خوب........
سلام دوستان میخواستم بدونم تمام سرویس های شاتل شبانه رایگان دارن؟؟ آخه زیر بعضی از سرویس ها ننوشته که شبانه هم داره سرعت 128 و 256 شبانه داره؟؟؟ ممنون
سلام،نقل قول:
برای سرویسهای زیر یک مگ، باید ماهی ۳۵۰۰ پرداخت کنید.
سلام دوستان
من داشتم تاپیک رو مطالعه میکردم یه سری از دوستان گفته بودن که اگه دانلود از یه حدی بگذره محدود میشه و از اینجور حرفا !!!
محدود از چه لحاظ ؟؟
از چه مقداری به بعد محدود میشه ؟؟؟
یه کم توضیح بدید مرسی
نقل قول:
مشکل اصلی کار شاتل اینجاست که هرگز بصورت دقیق بهتون نمیگه که سقف دانلود مجانی چقدر هست. همین که توی سایت گفته بسته به سرعت اکانت حداقل چقدر هست هم یه مورد جدید هست و قبلاً حسرت دونستن همین رو هم داشتیم. نکته مهم اینجاست که محدودیت بستگی شدیدی به منطقه شما و ترافیکتون و طرحهای تشویقی شاتل داره. محدودیت هم کم کردن سرعت در حد دایالآپ هست برای روزهای طولانی که شاید از یک ماه هم بیشتر بشه. برای بعضیها حتی قطع اکانت یا کم کردن سرعت روزانه یا انتقال جریمه به دوره بعدی اکانت هم دیده شده.
جدی ؟؟ :)))))نقل قول:
خب اونوقت این قانون بصورت کلی و سراسری هست ؟؟ یا مثلا واسه هر شهری با شهر دیگه فرق داره ؟؟
قانون که فکر کنم برای همه شهرها یکیه ، ولی مقدار حجم دانلود رایگان برای منطقه به منطقه فرق میکنه .نقل قول:
مثلا من 4 شب پشت سرهم جمعا 23 گیگ دان کردم ولی محدود نشدم ، الان من توی خرداد 41 گیگ دان کردم ولی هستن بعضی ها که 14 گیگ دان کردن محدود شدن.
کلا معلوم نیست این سیستم شاتل چجوری کار میکنه ، قانونش چیه ، هیچی معلوم نیست.
با سلام و احترام
پیش از هر چیز، فرصت را مغتنم میشماریم و سالروز میلادتان را از سوی گروه شرکتهای
شاتل تبریک میگوییم و برایتان آروزی شادمانی و سرافرازی داریم.
در خصوص سئوال مطرح شده از طرف شما لازم دیدم توضیحاتی را خدمت شما ارائه دهم گیگ
هدیه تولد لزوما به صورت دایمی و فراگیر نمی باشد، اما شاتل جشنواره ها و پروموشن
های مختلفی دارد که به مناسبت های مختلف تعیین و زمان و نحوه ارائه هدایا توسط
نمایندگان اطلاع رسانی می گردد .
از این که عضو خانواده ی بزرگ شاتل هستید، بسیار خشنودیم و امیدوارم بتوانیم در
آینده و در مناسبت های دیگر، هدایای متنوعی را تقدیم تان داریم.
با آرزوی موفقیتهای روزافزون
امروز چه پینگی پیدا کرده شاتل :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.سرویسم آرت 6 هست.پینگ خوبه ولی تو دوتا 2 لگ زیاد دارم.میشه یکی تنظیمات زیر رو بهم بگه؟
DSL mode
MTU
bitswap
SRA
تایم اوت ندارم ولی کلا پیج با تاخیر باز میکنه.حتی خود دستور پینگ رو با تاخیر ریپلی میده.اینم اطلاعات سیگنال
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 256 130 Attenuation (0.1dB): 200 125 Output Power (dBm): 17.0 8.0
سرعت باز کردن صفحات افتضاح هست