اینا همشون point whore هستن و به نیرو هاشو اهمیت نمیدن! حرفه ای ها اونایین که الان 90×97 امتیازن و خیلی وقته که بالا نرفته پوینتشون!
Printable View
اینا همشون point whore هستن و به نیرو هاشو اهمیت نمیدن! حرفه ای ها اونایین که الان 90×97 امتیازن و خیلی وقته که بالا نرفته پوینتشون!
چرا از google talk استفاده نمیکنید؟ هم ایمیل جیمیل خودتون یوزرتونه هم خیلی بهتر از اسکایپه.نقل قول:
آقا من جا موندم!!
کجایید؟ کدوم طرف؟ اکایپمم هس
جا نموندی!
فردا ساعت 14 همه میخوایم بریم!
هنوز سر اسم و لوگوی ترایب به توافق نرسیدید ؟
به جز SPAM این DOA که گفتم خوب نیست ؟ یه فیلمه رزمی خفن ناک بود اسمش همین بود :دی
اسپم؟!!Gend هم بزارين بهتره!!!
قبلن راجع به اسم بحث شده و 7نفر به SPAM پاسخ مثبت دادن!
بحث راجع به coat of arms ه الان : دی
پریمیوم از کجا میشه خرید ؟
چرا بخری؟نقل قول:
پولت اضافه کرده؟ :دی
مرتضي هم بلده دل مارو بسوزونه :دي.
هي ميگه پرميوم...منم موخوام :پي
بچه ها چند تا ديگه هم هستن كه ميخوان بيان ترايب ولي ايراني نيستن...بگم بيان؟؟؟؟؟پرو ان همه.
Restart Mail:
Hey there friend !!
Since im very experienced in this game and i usually spend alot of time finding out how to earn more resourses and figuring out the best ways , I am intending to farm everyone in 15x15 around my village Including YOU.so if youre reading this mail,that means you got unlucky for this start.
some advice:please restart before all your efforts and time you put is wasted.
to avoid wasting both your and my time all you need to do is:
Settings > Start Over
and im sorry for this i really mean no harm,its just best for both of us,
من اگه یه نفر همچین میلی بهم بده , میرم فقط نیرو میسازم , همش همون اول بازی بهش حمله میکنم تا دلم خنک بشه ...
پس چی کار کنم ؟نقل قول:
چنین میلی فقط دشمنی میاره و باعث میشه طرف بترسه بره فقط نیرو دفایی بسازهنقل قول:
باید یک متن فان بنویسی : دی
که طرف خندش بگیره و جدیمون نگیره.
اوکی ؟ : دی
سلام !
بکشیـــــــــــــــــــــ ـــــد کنار حامد اومد توووو :دی
فردا ساعت 13:30 یه کنفرانس تو یاهو بزارید !! هماهنگ کنیم و یه جا بریم !
شاید من اون لحظه نباشم !
شایدم نه و استارت اور کنه !نقل قول:
بعید نیست
اگه تعدادمون زیاد باشه
اگه همه باهم همين ميل رو بديم خوب ميشه.بعدشم.ريستارت ميل همينه ديگه .مگه تاحالا نديديد؟
به یک نفر نیازمندیم !
می خوام وقتی همه ی بچه ها وارد میشن یوزر منو هم وارد کنه و پیش هم بیوفتیم !!!
دو سه تا از ساختمون هارو هم آپگرید کنه من رسیدم !! :دی
کسی می تونه ؟
من اگه دوست داری میتونم. ولی مشکل اینه که یه کانکشن میشیم.نقل قول:
راستی اگه خواستی لیست ساختمون هاتم که میخوای واست به ترتیب بزنم رو هم بده یا این که به روش خودم بازی میکنم.
Salam.
Babate eng neveshtan mazerat,alan tu hamedan daram ba m0b minevisam,badan virayesh mik0nam.
Babate maile restart mamnun,chandta behtaram man didam, hame vase hame 15x15 befrestin,hade aghal 2-3 nafar start over mikonan va in yani tafavote beyne ranke 10 va 1000 !
Yeki ham gofte bud kam benazar miyaym! Aslan injuri nist va hodudan 10 accounte dige(13-14 nafare dige) ke tu in forum nistan join mishan bahamun sate 2.
Esme tribam ke taeid shod spam,leaderam ke morteza, 1 pic vase tribe besazin, arthus man dar m0rede iron ham goftam(mine tu oun raveshe mohem nista,manabemun0 az farm migirim)
amuzeshe kamele,anjamesh bedin lotfan.
Felan babak va dohol ba accounte man bazi mikonan ta biyam.
Bazam mazerat vase eng neveshtan.
بعد باز بگید لیدری حقش نیست : دینقل قول:
امروز جوين ميشيم.يكي بياد ليست همه بازيكنارو بنويسه.منم 4 5 تا دوست دارم يوزر اونا رو تو بازي ميفرستم.
يوزر خودم تو بازي:
MOSKT
ساعت 1:30 يك كنفرانس تو ياهو بزارين.اسكايپم باز قاط زده.يك بنده خدايي گفته ساعت 2 خوابه و ازم خواست واسش استارت رو بزنم.ولي اسكايپ قاط زده پسش نيومده واسم.(خدا بخير كنه)
ميل ريستارت هم اونو عجله اي نوشتم.يكم تحقيق ميكنم طنز ترش ميكنم بعد مينويسم.(البته اگه درنظر نداشته باشين)
راستي آسمون!
شما ميل بهتر DIDI؟بابا ما كه نميخوايم تكراري بديم آبرومون بره!.قبلي رو هم خودم نوشتم.البته چند تا ميل فوق العاده FUN ديدم خواستيد با يكم ويرايش ميزارم :دي.
سلام
اون آموزش استارتی که میگین کجا هست؟؟
من برم یه خورده بخوابم برای 1.5 - 2 سر حال باشم :دی
منم با یوز D r i v e r میام
پس شد :
D r i v e r
MOSKT
بعدی ها هم بیان و اضافه کنن
l.MASTER.l فقط با این می تونم بیام
با اکانت دیگه نمی تونم بیام
آقایون این کو آپ یا کو پلیری که میگید چجوریه ؟ چون من با این اوضاع کاری نمیتونم همیشه آن باشم
D r i v e r
MOSKT
l.MASTER.l
HaMeD---BeCkham
این از 4 نفر !!
بابا این پی پی رایگان رو به ما هم بگین ! کم مونده سکته کنم از حسودی
یعنی دو نفری رو یه اکانت بازی می کنیدنقل قول:
خو منم هستم دیگه ! v a h i d
کسی میتونه با من کو آپ بشه ؟
دوستان ساعت چند همه هستند ؟؟؟
بدو بدو بيا پريميوم زير قيمت بازار :دي
نیم ساعت دیگه میریم
فک کنم الان اونجا یک و نیم باشه
server time چقدر با ما فرق داره؟
این پیسی ورلد خیلی داون میشه واسه من.
ساعت 2 من join میشم.
كدومتون قراره تريب بزنه؟!
ترایبو من می زنم
هر وقت جوین شدید مختصاتتونو همین جا بگین
south west میرین ؟
اقا اینجوری نمی شه ! پی سی ورد هی دان میشه !!
ای دی یاهو بزارید کنفرانس بزنیم
بچه ها یاهو یه کنفرانس گذاشتیم به این ای دا پی ام بدیت تا ادتون کنم تو کنفرانس
master.erepublik
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
ارهنقل قول:
..................