بر پدر این ایرانسل دزد لعنت باز بچچه ها بیان طرفداری کنن ازش
من پری شب 10 تومن دادم نامحدود گرفتم نزدیک 50 هزار شارژ داشتم صبح بیدار شدم دیدم از 99 گیگ 56 گیگش مونده و شارژم هم صفر شده هرچی هم به 700 زنگ میزنم بر نمیدارن
خدا لعنتشون کنه
Printable View
بر پدر این ایرانسل دزد لعنت باز بچچه ها بیان طرفداری کنن ازش
من پری شب 10 تومن دادم نامحدود گرفتم نزدیک 50 هزار شارژ داشتم صبح بیدار شدم دیدم از 99 گیگ 56 گیگش مونده و شارژم هم صفر شده هرچی هم به 700 زنگ میزنم بر نمیدارن
خدا لعنتشون کنه
دوستان تو این صفحه بسته نامحدودش هست که
کد:http://www.irancell.ir/portal/Home/?34754/%D8%AA%D8%B9%D8%B1%D9%81%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%20%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87
نامحدود حذف شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا اینجا هست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون صفحه بنام تعرفه ها در لینک دیده میشه ولی این(لینکی که من دادم) صفحه اصلی بسته ها ستنقل قول:
از اون موقع که شبانه رو برداشت
سیم کارت و در اوردم و گذاشتمش تو کمد
100 گیگ هم 40 تومن پام افتاد
دقیقا حرفت تایید میشه :n09:.. .... من امروز رفتم مرکز ایرانسل در شهر کرج 87 نفر تو صف انتظار بودن از نوجوون تا پیر :n02:.. ساعت 1 ظهر رفتم ساعت 4 نوبتم شد ... به صورت رایگان تعویض کردننقل قول:
نقل قول:
داستان همون طرح سینما سلامه..
گزارگشگر باهاش مصاحبه می کرد چرا اومدی سینما؟ میگفت چون رایگانه
میگفت سالی چند بار میای سینما؟ میگفت اولین بارمه :n02:
مفت باشه گوله جفت جفت باشه... :n09:
احسنت به شما ، دقیقا همینطوره و هر شخصی از هر چیزی که میخره به هر شکلی که دوست داره میتونه استفاده کنه و به هیچکس ربطی ندارهنقل قول:
بعضی از ملت همیشه در صحنه ی ایران 3g و 4g رو با adsl اشتباه گرفتن
طرح نامحدود برداشتن بعد بعضی کاربرا ناراحتن که چرا بسته نامحدود 99 گیگه؟:! حالا که بسته رو برداشتن دیگه همین 99 گیگم دست نیافتنی شد... :n35: