دقیقا - خیلی وقتا صفحه ها نصفه باز میشن ! به پشتیبانی هم بگی فایده نداره ( اولین چیزی که میگن با کابل وصلی یا وایرلس :n02: ) به خدا پشتیبانی تو ایران چرته !نقل قول:
چندین بار باید رفرش کرد تا صفحات کامل باز بشن ...
Printable View
دقیقا - خیلی وقتا صفحه ها نصفه باز میشن ! به پشتیبانی هم بگی فایده نداره ( اولین چیزی که میگن با کابل وصلی یا وایرلس :n02: ) به خدا پشتیبانی تو ایران چرته !نقل قول:
چندین بار باید رفرش کرد تا صفحات کامل باز بشن ...
دوستای گلم من که صفحات قبل با عکس و توضیحات براتون گزاشتم های وب افتضاحه چه از لحاظ پینگ چه پاکت لاست و .....
پشتیبانی هم بیشتر شبیه جوک هست خودتون خسته نکنید من دو روزه پای تلفنم با پشتیبانی در نهایت امروز گفتن همینه که هست مشکل زیر ساخته :n04::n04::n04::n02:
جالبه isp قبلی من مشکل نداشت فقط سرعت 4 بالا تر نمیداد بنده خدا تخلیش کردم :n03:
من که تا شنبه درست نشه تخلیه میکنم جالبه هنوز 20 روز نشده
ممنون از دوستان که تجربیاتشون رو میگن خواهشن مشکلاتشون رو بگین زورمون که به های وب نمیرسه حداقل باقی رفقا متضرر نشن و اعصابشون سالم بمونه
جالبه من با 512 مخابرات به تندی صفحات باز میکنم اما با 8 مگ های وب به سختی واقعا فرقش بالاست. از سر شب واقعا خیلی ضعیف میشه فقط هم تبلیغ میکنه . یک موزیک 7 مگی برام جیمیل شده بود به سختی دانلود کردم .هر موقع ریزش کاربر داره و میفهمه پهنای باند کم داره بجای اینکه هزینه تبلیغات صرف خرید پهنای باند و کیفیت بکنه صرف تبلیغ میکنه و کاربر جدید!! این یعنی مدیریت ضعیف.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا منم الان حدود 10-12 روز هست اومدم های وب احتمالا تا اخر این 1 ماه تخلیه میکنم میرم همون اسیا تکنقل قول:
این مشکل کاهش سرعت از سر شب و تایم اوت این جوری که دوستان گفتن خیلی وقته هست و فکر نکنم درستش کنن
منم همین مشکل را داشتم همون موقع بهشون زنگ زدم --برای شب ها که سرعت کم میشه ---برام چک کرد و الان چند روز هست این مشکل را ندارمنقل قول:
چیو چک کرد !؟ والا ما که چند بار گفتیم به قول خودشون چک کردن و میگن مشکلی نیست ! وقتی از اصلش مشکل داره که نمیتونن درست کنن !نقل قول:
این وضعیت پینگ افتضاح و تایم آوت تمومی نداره! 2 ماه الان وضعیت همینه...! :n28:
صاحب های وب کیه؟ نکنه مال یکی از این isp بزرگتره برای پخش کردن کاربران تازه...
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
واقعا های وب داغون شده , کاملا معلوم هستش که مشکل پهنای باند دارن ! انگار که از غروب تا شب لیمیتر سرعت میزارن . پینگم که افتضاح برای گیمرا اصلا توصیه نمیشه . استریم هم تعطیل .
درودنقل قول:
قبلا صبح ها زنگ میزدم میگفتن همون موقع که مشکل داری زنگ بزن
-----------------
مثلا وقتی اکانتم تموم میشد توی سایت های وب نمیتونستم برم که زنگ زدم دو بار مودم را خاموش و روشن کرد که این مشکل حل شد
-------------
برای شب ها هم بهشون زنگ زدم گفتم الان مشکلم کمی سرعت هست که برام تیک برای چک کردن تو مخابرات گذاشت که بعد از چک کردن سرعت داناود از 670 به 750 رسید
---
یک مشکل اصلی که هنوز من دارم نویز خطم هست که میگن تو مخابرات 28 هست اما تو کافوی سر کوچه 6 هست که به سیمکشی جدا تا پشت مودم هم 6 برام باقی مانده
اما پرو فایل منو روی adsl _g.dmt.bis گذاشته که بهنر شد
--------------------
برای شما پروفایلتون روی چی هست ؟؟؟
خط من روی adsl 2 جواب نمیده