نقل قول:
اگه میتونی هفته ای حداقل 4گیگ بخری برو طرفش
به نظرم با ماناماد در نیفت چون خطرناکه آدمای ناجوری داره و راحت میتونن یه بلایی سر خطت بیارن از هیچ چی هم نمیترسننقل قول:
Printable View
نقل قول:
اگه میتونی هفته ای حداقل 4گیگ بخری برو طرفش
به نظرم با ماناماد در نیفت چون خطرناکه آدمای ناجوری داره و راحت میتونن یه بلایی سر خطت بیارن از هیچ چی هم نمیترسننقل قول:
فرشاد من مصرف زیادی ندارم فقط خواستم ببینم چون پهنای باند بالاتر کیفیت بهتره یا بازم مثل اینا کند میشه ؟ برا دانلود نمیخام
به نظرم همون 1مگو بگیر کافیه الان منم از اون وقت که شبانه ها رو برداشتن 1مگ گرفتم برا وبگردی کافیه 512 هم برا وبگردی کافیه اما برا ویدئوی انلاین 1مگ خوبهنقل قول:
اما الان 1 مگ دارم ولی به نظرم 256 ایرانسل سرعت بهتری از این داره .الان با speedtest تست گرفتم زد 2 مگ اما پیج باز کردن خیلی کنده وقتی سایت رو میزنم انگار 100 مگ حجم سایت و چند دقیقه طول میکشه تا سایت لود بشه روی 2 تا سیستم هم تست کردم که 2 انتی ویروس مختلف داشتن اما روی هر دو همینه .به نظرت چه مرگشه ؟نقل قول:
بعیدهنقل قول:
آخه یک نفر و دو نفر که شکایت نکردن
1مگ گرفتی اسپید تست 2مگ میزنه؟:n13:نقل قول:
از وقتی که شبانه ها حذف شدن 1مگ همون 1مگو میده الان من 1مگ دارم اسپید تست همون 1مگ میزنه ولی صفحات سریع باز میشن
یه عکس از صفحه ibs میزاری؟همون صفحه اول که سرویسو زده
بابا اینا سیستمشون خیلی پوکیده است تو نگران اینی که شمارتو بفهمن بعد اذیت کنن؟ نمونه اش خودم. طبق قرار داد مخابرات اگر بعد از 6 ماه هیچ سرویسی تمدید نکردید خططون تخلیه میشه. من الان 1 سال هست تمدید نکردم هنوزم وقتی مودم رو میزنم رو اون حط مخابرات چراغ کره زمین ( اینترنت) روشن میشه یعنی هیچ تحلیه ای صورت نگرفته.نقل قول:
نقل قول:بابا اینا سیستمشون خیلی پوکیده است تو نگران اینی که شمارتو بفهمن بعد اذیت کنن؟ نمونه اش خودم. طبق قرار داد مخابرات اگر بعد از 6 ماه هیچ سرویسی تمدید نکردید خططون تخلیه میشه. من الان 1 سال هست تمدید نکردم هنوزم وقتی مودم رو میزنم رو اون حط مخابرات چراغ کره زمین ( اینترنت) روشن میشه یعنی هیچ تحلیه ای صورت نگرفته.نقل قول:
مثل اینکه یکی از شرکت های زیرمجموعه مخابرات ادغام شده... گیت وی های 2.189 و 2.183 خیلی زیاد شدن... به زحمن 2.185 میشه پیدا کرد... اون گسترش ارتباطات مزخرف نمیدونم چی میکنه وسط... 5.222 :n24:
من که بهت گفتم اگه میتونید وارد سیترا بشید اکسین داره پورتاشو میده به ضحی:n06:نقل قول: