سلام
اقا این معاف از رزم یعنی چی؟
Printable View
سلام
اقا این معاف از رزم یعنی چی؟
منم افتادم مشکین شهر ....
نکته مثبتش اینه که نزدیک به اردبیل
و نکته منفیش سرماش خواهد بود
اكثر دوستان انگار ناجا خوردن؟
سلام دوستان عجب شیر افتادم!!!....چجوریاست؟ لطفا توضیح بدین!!
اسمش روش هست دیگه ! طرف از رزم و جنگ معاف میشه نه چیز دیگه اینقل قول:
تو آموزشی هم معاف از رزم رو کنید به ضررتون تموم میشه معمولا ، جور دیگه ای بهتون کار میدن که جبران بشه !
درود معاف از رزم یا کد 39 به حالتی گفته میشود که فرد به دلیل شرایط پزشکی از تیراندازی وعملیات رزمی معاف میشودنقل قول:
به صورت قانونی این فرد باید در طول خدمت از تیراندازی و فعالیت های بدنی و پست با اسلحه معاف باشد اما این موارد متاسفانه در کمتر یگانی اعمال میشود
ودر اکثر موارد فرق چندانی بین فرد عادی با فرد معاف از رزم نیست به جز کد 39 که در بعضی از مراکز اموزشی بر رویه سینه مشخص میشود .
توجه داشته باشید افراد معاف از رزم کمترین درجه ممکن را دریافت خواهند کرد . به طور مثال برای افراد لیسانس معاف ا رزم در جه استوار دومی لحاظ خواهد شد
موفق باشید
ستاد وفرماندهینقل قول:
بیمارستان کل
حفاظت از محیط زیست
دادگستری و بانک
قاوا
پلیس گذرنامه
شوخی جالبی بود !!!!نقل قول:
هواي كرمانشاه برج 10 چهطوره
خیر تحت هیچ شرایطی در صورت داشتن برادر بزرگتر از 18 سال حتی اگر وی خارج از کشور هم باشد و ازدواج کرده باشذ معافیت به ایشان تعلق نخواهد گرفت مگر در صورتی که برادر بزرگتر از 18 سالنقل قول:
سلام دوستان.
یکی از دوستان میخواد بره دنبال معافی . پدرش از کارافتادست . دو تا برادرن . برادر بزرگترش ازدواج کرده ولی تو همون شهره. میتونه معافیت بگیره؟
خود نیز از کار افتاده باشد و نیاز به مراقبت داشته باشد
یکی لطف کنه جواب منو بی زحمت بده .
سلام دوستان
برای کفالت نظام وظیفه رفتیم کمیسیون هم رفتیم ولی مارو بیمارستان نفرستادن . همون ازماشاتی که خودمون رفته بودیمو دیدن بعد گفتن جوابش میاد.
این چجوری میشه به نظرتون؟
دیگه فکر کنم هر کسی هر جای ایران عجبشیر رو بشناسه، گرچه مثل قدیم نیست ولی به هر حال عجبشیره!نقل قول:
لیسانس هستین؟ چون شنیده بودم از دوره قبل دوباره دیپلم برمیداره.
والا عرض شود خدمتتون بنده انصرافی هستم...فوق دیپلم دارم-سخت میشه برامون؟!