من خیلی سعی کردم بفهمم الگوی دانلود شبانه چیه ولی خیلی پراکندس یه مدتی بود شهر به شهر تغییر می کرد بعدش جوری شد که توی مراکز مخابراتی مختلف هم سرعتا متفاوت بود ولی محدودیت ها اکثرا از نرم افزار های اکانتینگ اعمال می شهنقل قول:
Printable View
من خیلی سعی کردم بفهمم الگوی دانلود شبانه چیه ولی خیلی پراکندس یه مدتی بود شهر به شهر تغییر می کرد بعدش جوری شد که توی مراکز مخابراتی مختلف هم سرعتا متفاوت بود ولی محدودیت ها اکثرا از نرم افزار های اکانتینگ اعمال می شهنقل قول:
والا موردم رو به پریز تلفن همون کنار درب ورودی منزل جایی که تلفن انشعاب پیدا میکنم زدم. شرکت گرفت نویز داری یکم بهتر شد ولی نویز داری.نقل قول:
خوب من قبول دارم نویز دارم . ولی دوست گلم من توی طول روز سرعتم بدک نیست. پیشگامانم داشتم شب و روزش یکی بود. اونم آخرین روزها که داشتم شبا مشکل ساز شده بود.
مشکل بنده فقط به دانلود هم نیست (منظورم سرعت زیاد برای دانلود) اینقدر شب ها کم میشه که الان حتی جیمیل و سایت اسپید و تست و ... رو به زور باز میکرد.
حالا گفتن که خطتون رو فرستادیم مخابرات چک کنن . جوابی ندادن هنوز . خدا کنه نویز باشه .
خوب لیستم هنوز ۱۱۳ گیگ دیگه هست توشنقل قول:
متاسفانه شبانه امشب هم سرعت 12 مگ صبانت بین 400 تا 700 کیلوبایته تو روز بالای 1 مگه اما چه فایده تو شب مهمه سرعت دانلود:n03:
دوست گل من این که گفتم امشب لالا فقط به خاطر اینه که چند روزه ازت یک عکس خواستم بزاری هر دفعه بهانه آوردی ولی من هر چی گفتی رو واست گذاشتم اما دیدم داری مثل دروغگوها باهام رفتار میکنی حال نکردم امشب واست عکسی بزارم.البته واقعا لالا کردم اما الان بیدارم.در ضمن اگر به قول شما میخواستم دروغ بگم اینقدر زرنگ بودم که همونجا آفلاین بشم و برم تا شما نتوننی تهمت بزنی.پسر خواهرم تو پی سی ورلد کار داشت میخواست هنوز یکساعت دیگه هم باشه ولی بنده خدا به خاطر من اومد بیرون.واقعا عادت تهمت زدن عادت زشتی است که اول از همه خود من و بعدش تعدادی چند دارند.شما داداش اون لینکی که بهت دادم اینقدر لفتش دادی که الان قطع شده اما هر وقت عکسی رو که خواستم گذاشتی منم کار شما رو راه میندازم هنگ نکنی .اول شما برادریتو ثابت کن.حالا هم بابت لفت دادن شما تا یکشنبه نمیتونی از اون لینک تست بگیری چون سرورش down شده.اگه دیدی کسی کاری میکنه که واسه شما که نه شما آقایی ولی کلا حسادت برانگیزه تهمت نزن.همچنین بقیه دوستان.تنها دلیل من این بود این که داداشم یک چیزی گفته که تا حالا هرچی گفتم عکس بزار نزاشته و همش از من درخواست عکس میکرد.حالا ایشالله چند روز دیگه که عکسو با ذکر جزییات گذاشتی قطعا با ذکر جزییات لحظه ای در خدمتتم.دوستان دیگه هم زود قضاوت نکنند.چاکر همه :n16::n02:نقل قول:
قربون شکلت اینو ممد آقا بقال هم میدونه تازه آسیاتک که اوضاعش خیلی خرابتره چرا بخواهم از اون عکس بزارم.از سرعت شبانه 4 مگ صبانتم سرعتش کمتره.من قبول کردم در اون ساعتی که شما میگی با اون لینکایی که خودت میگی واست عکس بزارم اونم نهایتا دو دقیقه ای.داداش دروغگو نگو سریعا به کسی.من نمیخواستم شونه خالی کردن خودتو علنی بگم ولی خودت علنی اش کردی.خیلی زشته به طرفتت سریع بگی دروغگو.منم این کلمه واسه شما به خاطر کاری که کردی و گفتم تو ذهنم بود اما حتی اجازه نمیدادم بهش فکر کنم چه برسه که بیام علنی بگم.شما داداش از زیر بار اون عکسی که گفتم شونه خالی نکن.ایشالله سرورش میاد بالا گفتم اول راستگو بودن خودتو ثابت کن بعد به ملت تهمت بزن.ایشالله هم شما ثابت کنی و هم ما.من هنوز شمام به تو تبدیل نشده اما شما متاسفانه اکثرا تو تو میکنی.بازم میگم دقیقا حال نکردم تا قبل از اینکه شما حرفتو ثابت کنی بخواهم دیگه عکسی بزارم.بله داداش ما هم حالیمونه.دوستان ایشون هم یک ادعایی کرده درست یا غلط ولی تا حالا ثابتش نکرده بعد 100 جور عکس ازم خواسته و منم براش گذاشتم.حالا هم تا دیگه ایشون خودشو ثابت نکنه از طرف ما عکسی نیست.اما بعدش که ثابت کردی واست لحظه ای عکس میزارم 990 مگا پیکسل :n02:.باز هم دوستانی که در جریان نبودند زود قضاوت نکنند.نقل قول:
قربون همشهری گل.ما اگر از این عرضه های عکس سازی داشتیم وضعیتمون بهتر میشد.اما حالا دیگه نوبت ایشونه که اون قپی ای که خودش اومده رو(شایدم بنده خدا راست میگه) اول با عکس ثابت کنه بعد ثانیه ای در خدمتیم.البته ایشون به خاطر لفت دادن(دقیقا خودش دیشب گفت باید بخوابم و نمیتونم عکس بزارم)باعث شده احتمالا تا یکشنبه نتونه ثابت کنه چون سرور مربوطه قطعه تا اونروز.آقا به قول کروبی ما خوابیدیم بلند شدیم دیدیم چه صفحه ها پشتمون گذاشتند.دقربون آقایون گل خصوصا همشهریهای عزیز :n16:نقل قول:
نقل قول:
داداش من اگه بخواهم با آسیاتکم در طول روز عکس سازی بکنم هیچوقت قبول نمیکنم دعوت به مبارزه شما رو به صورت زنده با لینکای خودت .اما گفتم حالا دیگه نوبت اثبات کردن شما در روز ایشالله یکشنبه رسیده. :n02: منم همون شب آنلاین از لینکای خودت در لحظه عکس میزارم. قربون آقایون چیز فهم :n16:
کلا در هر صورت امیدوارم ایشون بتونه اون چیزی رو که به من گفته ثابت کنه چون اگر ایشالله اینطوری بشه ایشون برنامه ای رو ساخته که به کمک همه میاد و در نهایت فروتنی و تواضع باید عرض کنم ایشون از افرادی هستند که کلا مفید فایده برای جامعه ما هستند چون دانا و آگاه و ظاهرا پژوهشگرند و این دروغگو گفتنها باعث رنجش من میشه اما به ایشون احترام میزارم.ایشون مثل ما نیستند که بود و نبودش واسه مملکت فرقی نکنه و فردی روشنفکر و پژوهشگره.ایشالله همیشه موفق باشه.اما حتما بعد از اینکه ایشون روز یکشنبه عکسهای درخواستی منو آنلاین گذاشت که امیدوارم موفق باشه منم همونجا و در همون لحظه عکسهای درخواستی ایشون با لینکهای خودشو واسش میزارم.البته احتمال زیاد هم داره که زودتر از یکشنبه سرور من بیاد بالا و ایشون هم زودتر از یکشنبه بتونه عکساشو بزاره.در هر صورت موفق باشید.:n02:
نمی خواد دست پیش رو بگیری که پس نیفتی من دیشب بیدار بودم آماده برای عکس گرفتن بهتم که گفتم سرورت تایم اوت می ده هر سرور دیگه ای هم که داری واسم فرقی نمی کنه عکس می گیرم ولی شما که ادعا داشتی می خوای بری بخوابی موقعی که بهت لینک دانلود دادم و گفتی می خوام برم بخوابم ولی همون لحظه شروع کردی دانلود فایل ها (Log دانلود با آیپیت ثبت شده برای دریافت سایز هم نبوده فرقش رو متوجه می شم کاملا) ولی مثلا تظاهر کردی که رفتی بعدشم که با آیپی آسیاتک اومدی دانلودش کردی دوباره که آیپی رو گذاشتم اینجا.نقل قول:
نمی دونم مشکلت چی بوده ولی دیدی که خیلی ها باهام موافق بودن
اما بازم قضاوت نهایی با دوستان ضمنا هر کسی که شک داره من همچین چیزی طراحی کردم می تونه از تخصصی ترین مباحث برنامه نویسی تحت شبکه و اینترنت ازم سوال کنه(زبون پروژه C# هست) و جواب می دم بهش :n06: