البته این قیمت ها مربوط به ADSL هست که تجهیزات خاصی نمی خواد و با وایمکس و وایرلس که هزینه تجهیزات دارن فرق می کنهنقل قول:
اگه مبین نت کیفیتش رو بهتر کنه والا بهتره
Printable View
البته این قیمت ها مربوط به ADSL هست که تجهیزات خاصی نمی خواد و با وایمکس و وایرلس که هزینه تجهیزات دارن فرق می کنهنقل قول:
اگه مبین نت کیفیتش رو بهتر کنه والا بهتره
این e-care کدومش بروزتره؟غروب روشن خاموش کردم چیزی هم اصلا دانلود نکردم.الان توی e-care قدیمی باقیمانده ام رو خیلی کمتر از باقی مانده توی e-care جدید زده(همونکه فارسیه)
ضمنا قبلا من وقتی چه از برق میکشیدم و چه نرم افزاری start/stop میزدم کمتر از دو سه دقیقه کانکت میشد.یکی دوماهه وقتی میخواد کانکت بشه چراغ اولش مدام در حال خاموش روشنه و بعد از چند ساعت تازه کانکت میشه.میشه کاریش کرد؟
؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه قديميه ( انگليسي) هنوز براي شما بالا مياد؟
مدل مودمت چيه؟ ٣ هفته پيش يه اپديت فريمور اومده شايد بهتر باشه اپديت كني
دوستان من یه سوالی داشتم اولا من با سوسک همه سایت هارو باز میکنم ولی یوتیوب باز نمیشه واسه شمام اینجوریه؟؟؟
میگم شما هم نمیتونید ویدیوهای آنلاین نگا کنید یه راهی سراغ ندارید بتونیم مثله قبل فایل های flv دید یا دانلود کرد
نقل قول:
تا اونجايي كه من اطلاع دارم براي همه يوتيوب باز نميشه واسه ويديو آنلاين يا همون fl.v من با چيز پي ان مشكلي ندارم باز ميكنه اما سوسك باز نميكنه.
صفحه انگليسي ecare برگشته خبر خوب براي دوستاني كه مثل من بودن صفحه فارسي حجم كلي نشون نميداد.
کلا قید فیلمو زدم.:sq_3:
دوست عزیز واسه منم اینطوریه,هرکاری میکنم با خودش اپدیت نمیشهنقل قول:
مدل مودمم اینهHUAWEI BM632w
سلام. من یه سوال دارم.
من الان از بسته ی یه ماهه استفاده میکنم و سه چهار روز دیگه تموم میشه. میخوام دوباره از همین نوع بگیرم. چی کار کنم؟
ماه پیش حجمم زودتر از موعد تموم شده بود و من تو مبین شارژ درخواست دادم که اونها منتظر موندند تا موعد ماهم برسه و بعد فعال کردن که حدودا یه هفته من اینترنت نداشتم. میخواستم بدونم از تو خود مبین نت هم میشه سریع همون بستهی قبلی رو گرفت. یا کلا یه توضیحی یه پست از قبل نوشته ای ... .
شما از همون صفحه ecare هر طرحی میخوای فعال کن.خیلیم سریعه.فقط طرح رو فعال کردی یه بار دیس شو
Sent from my Galaxy note using Tapatalk 2
به جای شما من شدیدا دارم فیلم دان میکنمنقل قول:
( یه دو - سه روزی بیکارم دارم برا بیکاریم سرگرمی درست میکنم:D)
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2