سلام.یه سوال دارم. چجوری می شه صورت بازیکنان رو تغییر دارد؟می خوام صورت مسی رو تغییر بدم.این مسی کجاش شبیه مسیه واقعه ای:17:
یه سوال دیگه هم دارم.این پچ ها که با فرمت IMG هستن رو باید چیکار کنیم؟
می تونید برای من لینک دانلود kitserver رو بذارید
Printable View
سلام.یه سوال دارم. چجوری می شه صورت بازیکنان رو تغییر دارد؟می خوام صورت مسی رو تغییر بدم.این مسی کجاش شبیه مسیه واقعه ای:17:
یه سوال دیگه هم دارم.این پچ ها که با فرمت IMG هستن رو باید چیکار کنیم؟
می تونید برای من لینک دانلود kitserver رو بذارید
نقل قول:
90% این تغییراتی که میدن با کیت سرور هست برای بازگردونی تنظیمات اصلی میتونی به محل نصب برنامه بری و پوشه kit server رو باز کنی و از اونجا manager رو انتخاب و گزینه detach رو بزنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
نقل قول:
- اگه منظورت اینه که میخوای خودت ادیتش کنی میتونی بری به قسمت edit و انتخاب گزینه edit player کارتو انجام بدی
- برای استفاده از پچها هم باید kit server رو نصب کنی
می تونی برام لینک دانلود kitserver رو بذاری؟نقل قول:
نقل قول:
[HTML]http://rapidshare.com/files/303073652/Kitserver_9.05_by_Robbie___juce.rar[/HTML]
من اینو دانلود کردم نصبش هم کردم.یه پچ دانلود کردم که صورت مسی رو درست می کنه.باید چیکار کنم تا صورتش درست بشه؟نقل قول:
نقل قول:
تو پستای قبلی یه یه عکس گذاشتم شما طبق اون پیش میری و attach میزنی
بعدش فایل img رو که دانلود کردی تو مسیر زیر کپی میکنی:
kit server / example - root 1
فقط kit server رو تو محل نصب بازی نصب کن
سلام دوستان
چه جوری میشه به صورت آنلاین بازی کرد ؟
ساتم.من تازه این بازی رو ریختم..می خواستم بدونم این بازی حتما باید با دسته انجام بشه؟؟؟من دارم با کیبورد بازی می کنم...ولی یه مشکلی که دارم اینه که مثلا باید چند بار s رو بزنم تا پاس بده..یا اکثر مواقعی که e رو می گیرم تا تند بدوه،نمی تونه پاس بده...کسی میدونه مشکل من از کجاست؟؟؟
اندهههههههههه بازیهههههه
البته من برا ps2 رو میگم
البته تو ps2 هیچ شباهتی به 2010 نداره و همون 2009 هست . فقط آپدیت شده .نقل قول:
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
نقل قول:
تو تنظیمات پیشفرض دکمه X پاسه . من با دسته بازی می کنم ولی با کیبوردم بعضی وقتا میزنم و هیچ مشکلی نداره . ولی هیچی دسته نمیشه . :دی