جالب بودنقل قول:
دست قطبی برای بقیه رو شده
جالب بودنقل قول:
دست قطبی برای بقیه رو شده
نقل قول:
اره قطبی ما رو قهرمان کرد ولی باید توی تفکراتش یه مقدار تغییر ایجاد کنه
دنیزلی یا لوکا جفتشون جنم اینو دارن که تیم رو به اوج ببرن ..نقل قول:
من میگم دنیزلی رو به زور بیارن
فصل قبل به نظر من شصت هفتاد درصد کاشانی بود که باعث شد تیم قهرمان بشه .. حقیقتا من فصل پیش هم از سبک بازیه پرسپولیس خوشم نمیومد ... فصل قبل بچه ها یکدل شدن قهرمان بشن ( کار مدیریت) .. الان پرسپولیس با این همه ستاره داره در حد یه تیم متوسط و چه بسا کمتر بازی میکنه ..نه مشکل مالی نه مشکل بازیکن همه چی میزون آقا نتیجه نمیگیره که هیچ بلند میشه میره دبی عشق و حال و هوادارا رو پشم خودشم حساب نمیکنه ....نقل قول:
اشکال ما همینه دیگه...تا یه دوره خراب مبکنیم میگیم باید سرمربی عوض شه..همین قطبی مارو قهرمان کرد
اداره کردن تیم جنم میخواد حالا که مدیریت این کاره نیست یه سرمربی باید بیاد که پدر بازیکنا رو در بیاره ..ما بازیکنامونو لوس کردیم الکی تعریف میکنیم .. اشکال از داوری میگیریم ... ما خودمون مشکل داریم و نمیبینیم ... بازم بگن دل شیر داریم و قلب ببر :27:
گزینه مناسب الان :
لوکا یا دنیزلی هست ..
فقط بايد اين مدير عامل رو عوض كنن و كاشاني و بيارن تا همه چي درست بشه پارسال يكي از موثرترين عوامل قهرمانيه پرسپوليس همين كاشاني بود كه نميزاشت هيچ بازيكني ناراضي باشه .
همه عاشقش بودن.
ولی خیلی زوده برای تصمیم گرفتن در رابطه با قطبی فعلا به نظرم بهترین کار حمایت کردنهو دور کردن تیم از حاشیس و حداقل باید به قطبی تا نیم فصل وقت داد
ولی به نظر من زیادم بد بازی نکردن
هرچند که ر*دن :31:
اگه توجه کنین میبینین که ما این فصل چقدر بد شانسی آوردیم
اون از مصدوم های طولانی مدتمون ( خلیلی و بادامکی و معمارزاده و ...)
اون از مصدوم های کوتاه مدت ( واعضی و کریممی و باقری و ... )
اون از هفت امتیاز اول فصل که از داوری خوردیم
اون از حاشیه های جور واجور
مارکو
قطبی
دی کارمو
و و و
....
نظر من هم روی تعویض مربی و به خصوص مدیریته
نوع بازی واقعا قشنگ نیست (در کل)
نه فصل پیش نه این فصل
ولی فصلی که دنیزلی رو داشتیم عجب بازیی میکردیم
واقعا روون و قشنگ بود
حقیقی ( 1) باقری ها ( 3) سپهر حیدری ( 3) محمد ( 3) نوری ( 4) مجتبی شیری ( 4) مازیار زارع ( 3) باقری ( 2) علی نیکبخت ( 5) کریمی ( 3) پترویچ (4 ) منصوری (3 ) خیرخواه ( 2) دی کارمو ( 2)
کادر فنی ( 1) داور (1 )
بهترین بازیکن ->نیکی
بد ترین بازیکن ->حقیقی
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
امتیاز شما ثبت شد
اعصابم خیلی خورده
چشون شده اینا؟
چی می خوان که ندارن؟