درود دوست من. اقا ممنون بابت راهنمایی .:10:نقل قول:
من فکر میکردم با ازین دانگلا میشه. پس حسابی باید سیم پیچی بشه توش :دی
اوکی. ممنون :31:
Printable View
درود دوست من. اقا ممنون بابت راهنمایی .:10:نقل قول:
من فکر میکردم با ازین دانگلا میشه. پس حسابی باید سیم پیچی بشه توش :دی
اوکی. ممنون :31:
سلام دوست عزیز چجوری میشه برام درستش کنن و چند میگیرن ؟
ممنون میشم پاسخ بدین دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هنوز ورژنت 3.55 باشه حدودا 15 تومن میگیرن تا بتونی بازی های جدید رو اجرا کنینقل قول:
اگر ورژنت رو آپدیت کرده باشی بخاطر اینکه باید با دستگاه خاصی به نام E3 Flasher اول دستگاهت دانگرید بشه حدودا 50 تا 60 تومن میشه (این یکیو دقیقا نمیدونم)
این دانگل هایی که روی سایت ها به فروش میرسه برای مغازه و فروشگاهایی هست که PS3 مشتریا رو -- میکنن و لزومی نداره که کسی مثل من یا شما این همه پول براش بدیم
u3 آکبند 85 ؟؟نقل قول:
u3 دسته دو با کد چند خوبه ؟؟
ممنونم:40:
سلام
دیدم اینجا بچه ها قیمت هم میبرسند و ...
سوالم ببرسم
الان قیمت ps3 رفته بالا قیمت دلار و .. که تاثیر داره درست الان ورژن 3.55 تو بازار هست؟؟ کمیاب نیست که مثل ایکس باکس
بنظرتون ps3 160 gig که 6 ماه هست خریده شده و بخاطر کار و درس منظورم وقت استفاده نبوده کم کار کرده واقعا با نو مو نمیزنه
چند ارزش داره برای فروش؟؟ کنسول هست + یک دسته اورج خودش -- شده هم هست هاردشم عنوان های خوبی داره انحصاری و ...
راستش تا یکسال دیگه دانشگام تموم میشه احتمال زیاد باید europe برم تا الانش که وقتم بر بود بازی خیلی کم کردم گفتم حیفه نگه دارم دستگاه خاموش بمونه استفاده نشه بنظرتون بفروشم خوبه یا نه؟
اینجا برای راهنمایی و قیمت برسیدم نه فروش ولی کسی هم خواست اوکی
ممنون
واقعا ممنون دوست عزیز با توجه به اینکه من وشما شیرازی هستیم میخواستم ببینم که شما کجا دادین براتون درستش کردن
؟
و فکر کنم ورژن من 3.55 هستش بعد اینجوری تمام بازی های جدید اجرا میشه و بعد فقط از طریق نرم افزاری عمل میکنن یعنی نمی خوات مثلا ps3 باز کنن و درستش کنن
ممنون دوست عزیز
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
فکر کنم دوست عزی زبا این وصف هایی که کفتید حدود 400 حالا یه 50 تومان کمتر یا بیشتر ازتون بخرنش
fk_u
خواهش میکنمنقل قول:
نه لازم به باز شدن دستگاه نیست فقط دانگل رو به USB دستگاه وصل میکنن و تمام
بازی های جدید هم اجرا میشن
برای این کار هم میتونی بری شیراز ایکس باکس تو خیابون ملاصدرا روبروی مجتمع تجاری دناسا قبلا تو کار پلی استیشن هم بود نمیدونم هنوز هم باشه یا نه ولی کارش درسته و جلو خودت همه کارها رو میکنه
دوست عزیز اگه بدونی سیروس همونی که تو داریوش هست خوبه
یعنی 15 میشه اگه اینجوریه فردا بریم بگیریم
دوست عزیز خوشحالمون کردی
:31:
سلام تازگیا پچ سایلنت هیل جدیده و فاینال فانتزی و چندا جدیدارو تروبلو داده بیرون!!تازه فریموورشونم 4 به بالاست!!واقعا یا باید ایکس باکس خرید یا پول بدی فلش کوچک ناچیزه(تروبلو) 180تومنی بخریم
دوست عزیز میشه لطف کنید بگید چقدر بازی ساپورت میکنه یعنی
چند تا بازی براش اومده بعد راستی یه چیز دیگه اگه فقط هارد اکسترنالم روو ببرم ok هست و بعد بازی هایی که برای فریمور 4 به بالا هستند رو ساپورت میکنه ؟
بازم ممنون