داداش این قضیه v پی n اینارو به ما هم میگی... :n02:نقل قول:
Printable View
داداش این قضیه v پی n اینارو به ما هم میگی... :n02:نقل قول:
:n08:نقل قول:
فوتوهاتو داشتی :دی
این روش دیگه زیاد برام کاربرد ننداره شاتل کلا از ما کشیده بیرون تو محدودیت ها یک چیز جالب امروز از 195 زنگ زدن واسه شکایت 2 ماه پیش پیگیری کنن ::n04::n08:
من از امروز ميام يه عكس از محدوديتم ميذارم كه بقيه دستشون بياد، درس عبرتى هم براى بقيه بشه ، البته براى همين يك هفته اخرى، ميرم پارس
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما یه ساله(شایدم 2 ساله)که میگی میرم از شاتل:n02:نقل قول:
دوستان تقریبا ایشون اولین فردی بودن که توی این تاپیک از شاتل اینترنت 8 مگ گرفتن(درست به جا اوردم؟:n02:)
اوضاع پینگ شاتل چه شکلیه ؟؟
ایشون رو نه اما شما رو خاطرم هستنقل قول:
بحث هایی که میکردیم
خلاصه ما همیشه منتقد شاتل بودیم و شما مدافع ... بگذریم
خیلی ها مثل خود من از این شاتل رفتن و نیستن حرف شما رو تایید کنن :n02:
اینکه کسی مونده صرفا به دلیل کیفیت شاتل نیست
از یک نطر جای بسی شگفتی داره چون توی تاپیک های دیگه ، اگر یک کاربر به اندازه ای که شما توی تاپیک شاتل فعالیت کردید ، فعالیت کرده بود الان حداقل کاربر فعال اون تاپیک شده بود و زیر اسمش این مطلب درج میشد .
بعد از دو یا سه سال فعالیت اونم در حالتی که بیشتر از 90 درصد پستهاتون توی این تاپیک هستش به نظرم درخواست برچسب فعالی رو به مدیرا بدید ، ممکنه قبول کنن .
أر شهر ما به نظرم هیچ جا بهتر از شاتل وجود نداره :دی
چون تو هیچ آی اس پییی نمیتونی اینقدر دانلود داشته باشی :n10:
در خدمتیم :)نقل قول:
آقا من آخرش نفهمیدم این سرعت تک کانکشن شاتل خوبه یا بده؟؟؟ :n13:
این یه ماه گذشته مشکلی نداشتین؟
الان چند روزی هست که خوب شده ولی اگه میانگین وضعیت ماه گذشته رو بخوام بگم، بد و چه بسا افتضاح بود.نقل قول:
بالاخره یه نفر به دادمون رسید!نقل قول:
خواستم ببینم این وی پی ان که سرعت شبانه رو زیاد میکنه و محدودیت ها رو برمیداره رو شاتل اهواز کار میکنه؟چون مخابرات شبانه رو حذف کرده میخوام ببینم اگه کار میکنه که از مخابرات کوچ کنیم به شاتل
با تشکر:n16:
من یک بار تست زیاد سرعتم افزایش نداد ولی اگه یک محدود بگیری شب های توی سرور های داخلی تا 300 بهم سرعت میده و از سرور های خارجی در حدود 100 تا 80 میده بهت زمانی که محدود شدی میاد سرعت روی 30 ولی دقت کن شاتل محدودیت بسیار بدی داره توی شب ها و یک چیز دیگه خیلی از مواقع توی باز کردن گوگل و سایت های محافظت شده با ssl شدیدا به مشکل بر میخوری مثل ایمیل گوگل من خودم میخوام برم پیشگامان نا محدود 512 بگیرم اگه شد حدود 50 تومن ماهی !!نقل قول:
پیشگامان منظورت بدر رایانه؟خبر داری شبانه داره یا نه(بدر رایان)؟نقل قول:
دوستان شما قطعی ندارید? خط من 4 روزه که گاهی پشت سر هم قطع و وصل میشه... بهشون زنگ زدم میگن از خارج از شاتل هست. من ازشون راضی هستم و مطمئنا از بیرون شاتل هست... منتها می خوام ببینم شما این مشکلو ندارید ؟
اره بدر رایانه نمایندگی اهوازش است ...شبانه داره ولی اینطور که تو تاپیکش خودم سرعتش اومده پایین یک سوال این بدر رایانه ادرس اهوازش کجاست ؟؟نقل قول:
والا نمیدونم اگه خواستی با 5017 نمایندگی اهواز تماس بگیر ببین آدرسش کجاس؟ولی من ازش پرسیدم گفت شبانه نداریم!نقل قول:
دوستان من 11 ام تولدم بود ظهر 11 ام تماس گرفتن نظر سنجی کردن گفتن تا شب 3 گیگ هدیم اضافه میشه به حسابم
اما الان 2 روز گذشته خبری نیست به پشتیبانی هم email دادم
تو این 5 سال همیشه به موقع اضافه میکردن
کسی این مشکل رو داشته ؟
تولدت مبارک :n16:نقل قول:
نه برای منو همون شب ریختن؛ یکی دوتا دیگه از بچهها هم به موقع گرفتن. به نظرم زنگ بزن و بهشون بگو، حتما اشکالی پیش اومده.
آره عزیز برای همه همینجوریه. منم اردیبهشت تولدم بود چند روز همیشه تاخیر داره. نگران نباشنقل قول:
عجب!! به شما تاریخه تولدتون شاتل هدیه میده ! به ما که چیزی نداده تا حالا:n23:
به همه میده :|نقل قول:
نقل قول:جالبه الان بعد از 2 روز تماس گرفتم جریان رو گفتم میگن ترافیک هدیه تو حالت اتصال تعلق میگیره و شما سرویستون قطع به علت اتمام ترافیک بودهنقل قول:
منم گفتم من اولا 200 مگ مونده بود از ترافیکم ثانیا به خاطر همین هدیه سالیانه تولدم اون روز ترافیک نخریده بودم با این حال الان ترافیک خریداری کردم میگن حالا وصل میشه تو این حالت
ظرف همین روزا
اینم داستان ما با اینا
سلام
دوستان با این ترافیک هدیه میشه از سرویس شبانه استفاده کرد؟ یا وقتی ترافیک هدیه داشته باشید نمیشه شبانه استفاده کرد؟
من سرویسم فردا شب تموم میشه ولی امروز ترافیکم تموم شد، ترافیک هدیه رو زدم.
بله میشه مشکلی ندارهنقل قول:
دوستان هدیه تولدشون برای سرویس های نامخدود جیه>؟
فکر کنم 3 گیگ دانلود با سرعت بالانقل قول:
دوستان لینک زیر رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سرعت اینترنت مشهد از شهرای دیگه بیشتره؟(میانگین مشهد 6.45 مگابیت)
دوستان مشهدی این فروم هم که از سرعتشون عکس میذارند معلومه سرعتشون بیشتره!
نقل قول:
راستش برای من حتی توی دوران سپری کردن محکومیتم هم سرعت تک کانکشن روزانه بد نبود. بماند از اون زمان که مشکلات قطعی و افت سرعت توی این چند هفته اخیر رو داشتیم، بعضی روزها سرعتم مگه با IDM به حداکثر خودش برسه و دیگه اون دوران طلایی قبلی رو ندارم.
نقل قول:
من دو هفته پیش داشتم و بعدش درست شد. به نظر تعمیرات و تغییرات منطقهای هست که بین کاربرها میچرخه.
چند وقت پیش با دلیل و مدرک به شاتل ثابت کردم که سیستم شما اختلال داشته چندین روز.
و اگر می گوئید ما SLA میدیم و طبق اون عمل میکنیم. من SLA میخوام خسارت بدید
اون ها هم گفتن خوشبختانه به شما SLA تعلق گرفته و برای چند روز 1000 تومن به من SLA دادن
در کل هدف من این بود که این ها رو وادار کنم به دادن SLA به مشتری. و در حد شعار باقی نمونه
اونها هم هدفشون این بود که به من بگن چند روز اختلال فقط میشه هزار تومن طبق قانون
:n05:
سلام دوستان من گیم آنلاین زیاد میزنم چن تا سوال دارم
1 شاتل حجم دزدی نمی کنه مث های وب؟
2 تا چقد در ماه محدود نمیکنه؟ (فقط آپدیت بازیا رو می گیرم)
3 سرویس گیمش خوبه؟ پینگ زیر 130 میده؟
4 سرویس گیم دزد آفلاین بهتره یا شاتل(ر)؟
پیشنهاد میکنم فکر شاتلو از سرت بیرون کنی.نقل قول:
پینگش افتضاحه افتضاح
اگه میخوای تو سرور های داخلی فقط بازی کنی پینگش خیلی خوبه . پروفایل گیم هم بگیری بهتر میشه.. ولی واسه سرور های خارجی مثل dota2 lol blizzard به هیچ عنوان سراغ شاتل نیا. مخابرات فکر کنم بهتر باشه یا پارس آنلاین.. در مورد محدود کردن هم اگه سرویس آرت (رایگان) داشته باشی تا 20 گیگ در ماه میتونی دانلود کنی قبل از اینکه محدود بشی. در کل اگه فقط دانلودت در حد آپدیت بازیا هست مشکلی پیش نمیاد در مورد حجم.. حجم دزدی هم نداره.. که البته این در صورتیه که سرویس محدود حجمی بگیری که در این صورت دیگه محدودیت سرعت اعمال نمیشه چون به اندازه حجمی که خریدی دانلود میکنی.
سلام دوستان گرامی من مخابرات دارم میخوام بیام شاتل من فقط شبانه نیاز دارم اونم در ماه کمتر از 20 گیگ میشه شبی 600 یا 700 میگیرم به نظرتون شاتل خوبه بیام شاتل ؟
اگه دانلودت فقط در همین حد هست خوبهنقل قول:
شاتل تا 5گیگ دانلود در ماه برای شما با سرعتی که در قراردادت می بندی تضمین می کنه اینم لینک که در سایت خود شاتل به این موضوع اشاره داره:نقل قول:
(زیر سرویس 8مگ گفته)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهش میکنم پینگ با سرور خارجی بدین من میخواهم شاتل بگیرم برای بازی انلاین
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=218ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=220ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=219ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=220ms TTL=40
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 218ms, Maximum = 220ms, Average = 219ms
پیشنهاد میکنم بیخیالِ شاتل شی...
تو کار این شاتل موندمنقل قول:
از 13 ام صبر کردم تا الان هنوز اضافه نشده ترافیک تولدم در حالی که 11 ام تولدم بود و تل کرده بودن
الان با پشتیبانی فروش حرف زدم تورو خدا جوابشون رو بخونید :
نقل قول:
(( ضمن ابراز خشنودی از اینکه عضو خانواده شاتل هستید، پیش از هر چیز فرصت را مغتنم می شماریم و سالروز میلادتان را از سوی گروه شرکت های شاتل تبریک می گوییم و برایتان آرزوی شادمانی و سرافرازی داریم.همچنین به اطلاع می رسانیم مورد مطرح شده توسط جنابعالی درحال پیگیری می باشد ))