آره فرق داره فریمورشو از سایت D-link گرفتی؟نقل قول:
Printable View
آره فرق داره فریمورشو از سایت D-link گرفتی؟نقل قول:
آره اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
بچه ها بعد از این شکایت نامه ای که نوشتم از طرف حوزه سرویس های فناوری اطلاعات با من تماس گرفتن و منم حسابی گذاشتم تو کاسه مخابرات خوزستان اونا هم گفتن جدیدأ شکایت های زیادی به ما ارسال شده با موضوع گرون شدن تعرفه های مخابرات خوزستان و داریم پیگیری میکنیم و قول رسیدگی می دیم و . . .
حالا از دوستان تقاضا دارم لطفأ همه یک متن رسمی ارسال کنید به عنوان شکایت از افزایش قیمت ها
به قول معروف تا تنور داغه باید بچسبونیم
سلام
از لینک زیر برای ثبت شکایتتون استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم شکایت کنیم بعدا اذیتمون نمیکنن برای تغییر سرعت یا تعرفه؟منظورم اینکه تنظیم مقررات میگه فلان شماره شکایت کرده یا نه؟
بچه ها به نظر شما سرویس 5 و 10 مگ کیفیتش چه طوره ؟
سلام .نقل قول:
شاتل اهوازم .
شبانه رو محدودیت حجم دادن بهش . روزایی که به گفته شاتل از سقف گذشتی سرعتت تا 28 پایینه ولی روزایی که هنوز به سقف نرسیدی سرعت حتا تا 400 هم میرسه .
چیز پی ان هم تا حالا استفاده نکردم ولی وقتی محدودیت داره گیرم شما تونستی توی چند شب کلی فایل بگیری بعدش که به سقف حجم رسیدی اتومات سرعتت بسته میشه دیگه سودی به حالت نداره
من خودم دارم از شاتل میرم (مگر اینکه بفهمم سرویس نامحدودش از پارس آنلاین بهتر باشه ) به شما هم پیشنهاد میکنم از جای دیگه بگیری
کسی از دوستان نامحدود از شاتل و پارس آنلاین نداره ما رو راهنمایی کنه ؟؟نقل قول:
کسی نظری نداره؟؟؟:n03:نقل قول:
میگم شکایت کنیم بعدا اذیتمون نمیکنن برای تغییر سرعت یا تعرفه؟منظورم اینکه تنظیم مقررات میگه فلان شماره شکایت کرده یا نه؟