بله از سایت مخابرات تاستان تهران می تونید طرح تعرفتون رو عوض کنید,با قیمت همون سرویس محاسبه میشه در دوره جدید هم این 20% اعمال میشهنقل قول:
Printable View
بله از سایت مخابرات تاستان تهران می تونید طرح تعرفتون رو عوض کنید,با قیمت همون سرویس محاسبه میشه در دوره جدید هم این 20% اعمال میشهنقل قول:
به غیر از هات س پوت، شیلتر شکن یا پراکسی و افزونه چیزی هست که با این مخابرات لامصب تهران کار کنه ؟
ف ر ی گ ی تنقل قول:
سلام دوستان میخوام تجربه 1 ماهم رو از اینترنت 1 مگ مخابرات براتون بگم: من از 19 اسفند92 تا 19 فروردین 93 سرعتم 1 مگ بود تو ایام تعطیلات با نهایت سرعت دانلود میکردم یعنی 130 کیلوبایت و پینگم با داخل حداکثر 60 و با خارج حدود 200 بود . در این مدت فقط 10 دقیقه قطعی داشت ولی بعضی از روزها بخصوص عصر نزدیک ساعت 7 تا 9 شب صفحه ها رو خیلی بد باز میکرد و حدود 250گیگ در این 1 ماه دانلود کردم در کل راضی هستم الانم 512 کردمش و همه چیز تا حالا خوب بوده اینم بگم تو این 1 ماه هیچ مشکلی با چیز شکن ها پیدا نکردم.
512 رو قبض دوماهش چقدر میاد برات؟نقل قول:
برا من ۴۰ میومد جدیدا خبر ندارم
Sent from my HTC Z560e using Tapatalk
طبق قیمتهای سابق 2ماهه 512باید باشه حدود 48نقل قول:
پسورد ADSL یادمون بره یا گمش کنیم چه باید بکنیم؟
از همون خطی که ADSL روش هست باید زنگ بزنید به 2020 بهتون میگندنقل قول:
مگه هر 30 روز یک بار نمیشه پهنای باند رو تغییر داد؟ شما چطور دو بار به صورت نامنظم تغییر دادید؟ از طریق درخواست سایت مخابرات قبول میکنن؟نقل قول:
با این وضعیت تعرفه ها رو واقعی محاسبه کنن؟ (روزی)