سلام
من تازگی وایمکس مبین نت خریدم و هرچه گشتم تو سایتش شرایط اینترنت شبانه رایگانشو پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
Printable View
سلام
من تازگی وایمکس مبین نت خریدم و هرچه گشتم تو سایتش شرایط اینترنت شبانه رایگانشو پیدا نکردم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
از ساعت 2 تا 8 صبح دانلود رایگانه دوست عزیزنقل قول:
شما ساعت دو شب مودم رو یه بار خاموش روشن کن و بعد بزار برا دانلود.تا ساعت 8 صبح. البته میگن ساعت 8 صبح هم یه بار مودم رو خاموش روشن کنید چون یه مقداری حجم کم میکنه.نقل قول:
خاموش روشن اولیه رو هم برا این گفتم که وقتی رفتی توی سایتش بفهمی ساعت دو تا 8 از حجمت کم شده یا نه!
تو فکرم یه رله 12 وصل کنم که هر وقت سیستم روشن شد مودم هم روشن بشه و هر وقت خاموش شد مودم خاموش بشه.
مشکلی نداره مودم زیاد خاموش روشن بشه؟
سلام شما ساعت دو پنج دقيقه اينترنت ديسكانت كنيد دوباره كانكت كنيد يا مودم از برق بكشيد دوباره بزنيد تا ساعت 8 صبح . 7:59 مودم از برق بكشيد.نقل قول:
داداش من 3 ماهی دان میکنم . نیازی به روشن خاموش کردن نیست.آخه کی حال داره . دی:نقل قول:
این یه ساعت اتوماتیکه که خودش 2 تا 8 حساب نمیکنه.ربطی به مودم نداره.
نقل قول:
برادر نیازی به خاموش روشن کردن نداره سیستم گازوئیلی که نیس دیجیتاله:sq_13:
من که مودمم یکسره روشنه مگر اینکه 4یا5ساعتی قرار نباشه ازش استفاده کنم اونوقت خاموش میکنم
پس بیخیالش!
یعنی نیازی به خاموش روشن کردن نیست؟
اقا ارش (arash59b)این نرم افزاری که نصب کردین چیه؟ من از networx استفاده میکنم.میزان ساعتی رو داره ولی فک میکنم مشکل داره! چون توی این عکس که میبینید بالای بالای 4 گیگ دانلود داشته در صورتی که من کلا توی دانلود منیجر دو گیگ گذاشته بودم!بقیش معلوم نیست چیه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس قبلی که گذاشته بودم، انتی ویروس و سیکیوریتی آواست هست. تو فایروالش یه قسمت داره که ترافیک روزانه و هفتگی .... رو نشون میدهنقل قول:
الان رو سیستم سه تا برنامه مانیتورینگ گذاشتم هر کدومش یه مزیتی داره
Networks
Bandwidth Monitor
DU meter
اون برنامه نتورکس هم که شما دارین درست تنظیمش نکردین و داره علاوه بر ترافیک اینترنت، ترافیک کارت شبکه تون رو هم نشون میده. واسه همین عددش همیشه بالاست
ولي از حق هم نگذريم كه مبين نت بيشترين ساعات رايگان رو داره با 6 ساعت . اكثرا 4 ساعت هستن . اگه يكم قيمت ها رو كاهش بدن بهتر هم ميشه . الان مخابرات خوزستان 4 گيگ با سرعت 2 مگ ميده 21 تومن و مهمتر از اون هر گيگ 3500 هست !
نقل قول:آقا اصن نیازی به خاموش و روشن کردن مودم نیست. هنگامی که از زمان آغاز دانلود رایگان بگذره دیگه حجم نمیندازه و همچنین به محض پایان زمان شروع می کنه به کم کردن حجمنقل قول:
این خاموش و روشن کردنای پیاپی مودم رو داغون می کنه؛ نکنید این کارو