سلام به همه ی همشهری های گلم ... دوستان من یه سوال خیلی حیاتی سرعتی امنیتی دارم که دقیقا نمی دونم جاش اینجاست یا نه :n01: به بزرگی خودتون ببخشایید :n02:
من الان تقریبا یه سال و نیمه همینطوری دارم از طرح بعثت استفاده می کنم و مدام دارم شارژ می کنم ، سرعت دانلود روزها روی 110 تا 120 متغیره و شب ها اصلا معلوم نمی کنه ، یه موقع پنجاهه ، یه موقع نوده ، یه موقع هایی هم کابوس بار میاد روی ده :|
الان می خوام طرحمو عوض کنم ، چرا ؟ چون اولا برای گیم که می خوام استفاده کنم کچلم کرده و هی ریپ می زنه :|
و اما سوال من : دوستان الان بهترین طرح مخابرات مشهد چیه ؟ این لیستی که توی پنل زده احساس می کنم پاییزه طلایی بهتر باشه که شبانه هم داره ، اما از همه ی عزیزانی که تجربه کردن سرعت ها رو ( مخصوصا همین پاییزه طلایی رو ) ممنون می شم یه آماری به من بدید چطوریه سرعت ؟ روزها چطوریه ؟ شب ها چطوریه ؟ از این طرح بهتر داریم ؟ من زنگ زدم مخابرات گفتم این کمپین های تجاری به ماها هم می دین ؟ در کمال تعجب گفت آره مشکلی نداره ! از همینا که 10 مگ و 5 مگ هستن ، آیا کسی از این سرویس ها استفاده کرده ؟
کلا می خوام یه سرویس خوب بگیرم و هزینه هم مطرح نیست ، قلک می شکونیم :دی منتظر راهنمایی بزرگواران هستم :)