داريوش جان من بي تقصيرم. اون روزي كه شما رو دعوت كردم درخواست دادم تاپيك باز بشه. ولي به درخواستم دير جواب دادند مديرا. شرمنده خلاصه
Printable View
داريوش جان من بي تقصيرم. اون روزي كه شما رو دعوت كردم درخواست دادم تاپيك باز بشه. ولي به درخواستم دير جواب دادند مديرا. شرمنده خلاصه
1. سلام:20:نقل قول:
2. مرسی اولاشه جون و رمق داریم:46:
3. موضوع بسی TOP SECRET میباشد ولی میتونه تیکه هایی از نام خانوادگی و یا انگلیسیه ج ح (به خاطره کلاسه بیشتر در جوامعه بین الملل!!!) و یا جوات هندلی و ... باشه فرضیه در این ضمینه زیاده
دوسته خوبم کیرشهف هم نظریه های خوبی در این ضمینه دادند که دوستانی که برق و رشته های مرتبط میخونن احتمالا چند تاییش رو خوندن (موضوع فراتر از بحثه این تاپیک هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4. متاسفانه آماره زیادی در دست نیست ولی فک کنم بیشتر از 4-5 مورد نباشه
5. یه چیزایی گزاشتم خدمتتون:12:
6. نمکه فرومه ولی در کل کاره خیلی بدی است (به علته نداشتنه بد آموزی :بهمن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7.
موفق باشی عزیز...
به به بهنقل قول:
سلام عزیز
1. مرسی
2. چرا نه متال؟
3. ای گهگاهی اگه سواره تاکسی باشم یا در محفله بعضی دوستان یه چیزایی از رادیو پیام گرفته تا جوادی انصاری و کامران هومن گوش میدم
بیشتر rock و هارد راک و بعضا سبک های متال گوش میدم:31:
4. جفتش کناهره هم خوبن و چاشنیه همن
موزیک فاز و حس و حال ( انرژی) میده میزنی تو طراحی و برنامه نویسی!!! بعضا ممکنه با مخ بری تو دیوار!
5. من کاملا بی گناهم! من در خانواده ای با آبرو ....
ببخشید dialog اشتباه شد!
من سعی میکنم هر مطلبی رو تو موضوعه خودش بدم و بعضا ورژنی در متفرقه برایه دوستداران و هوادارانش:20:
6. دوستان لطف دارن همی ... کاره خاصی که نکردم جز ابداعه ورزشه مفرح متفرقه و چند خروجی گرفتن از تاپیک هایه دوستان!
7. ای چی بگم! رفتم جاهایه مختلف رو گشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دیدم هیچ جا مثله همین پی سیه خودمون نمیشه مخصوصا بچه هایه گلش
پی ام ها و پ.خ های کوبنده یه دوستان هم نقشه بسزایی داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرفی هم مدیر دار شدیم دیگه (همینجا جا داره به محسن جان هم تبریک بگم دوباره و از رحماتشون تشکر کنیم)
8. نه برو خونتون + امیدوارم یخت زودتر باز شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم منتظرم چه تفاهمی!
دو بای (با لحجه یه غلیظه عربی و انگلیسی با هم قاطی خوانده شود):10:
:40:عزیزینقل قول:
مرسی سعید جان
موفق باشی:12:
نهایته سعیمون رو میکنیم که این یه هفته هم بدونه زد و خورد!!! و ریخت و پاش،آروم و به طوره ناشناس بگزره بره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داریوش پسر:31:
خوبی عزیزم؟راستی سال نوت مبارک:31:
از دانشگاه چه خبر؟تو مگه دانشگاه نمیری که هر روز هستی توی فروم؟!
به جز متال دیگه چی گوش میدی؟کلاسیک هم گوش میدی یا نه؟
دوست دختر داشتی تا حالا؟:31:اگه داشتی چنتا؟!:31:
به نظرت چرا هر موقع من میام پارک دم خونتون(ملت) بارون میگیره؟!!
اهل فلسفه هستی؟اگه اره کدوم فیلسوف رو دوست داری؟
به نظرت تناسخ ممکنه درست باشه؟اصلا متافیزیک رو تا چه حدی قبول داری؟
نظرت رو بگو:
جمله خط پایین حقیقت هست.
جمله خط بالا دروغ هست.
کدوم جمله درست هست به نظرت؟
فعلا...:40:
شما منتظر باش اما کی گفته بخت من باز نیس ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قربونه تو برم رفیق :10:
ممنون لطف کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DARIOUSH is here!!!نقل قول:
سلام گل پسر مجید جان
مرسی ساله نویه شما هم مبروک:20: چند باری هم تبریک گفته بودم:11:
WoW بابا مجید سوالا سخته!!! حداقل قبلش یه هماهنگی ای میکردی:31: با هم یه طورایی کنار میومدیم
1. خبری ندارم ایشالله این هفته میخوام برم ببینم چه خبره! آخه نمیدونم پرینتم اینا کجاس از انتخاب واحد تا به حال اون طرفا نرفتم:13:
2. همچین چیزه دیگه ای گوش نمیدم
فک نکنم تا به حال کلاسیک گوش کرده باشم
ولی soft rock هم گیرم بیاد از خواننده هایه مطرح یا ترک های خوب گوش میدم
ولی اسما نمیشناسم کسی رو غیر از همن کسایی که میشناسن همه
bonjovi
Mark Knopfler
dire stairs و ...
اونم قبلنا گوش کردم یه چیزایی
3. ده! سواله خصوصی داشتیم؟:20: نه جانم پول نداریم ولنتاین و 22 بهمن کادو بخریم هی برا این و اون ...
4. احتمالاته زیادی وجود داره، شاید شهرداری داره گلا رو آب میده! شایدم موهات رو خوب خشک نکردی اومدی تو خیابون!
5. نه همچین علاقه داشتم ولی نرفتم دنبالش هنوز
6. نظری ندارم چون دنبالش نرفتم در مورده متا فیزیک هم به حده متا تگه HTML قبولش دارم!!
بچه که بودم چند تایی کتاب در مورده خودسوزی و مطالبی تخیلی میخوندم دمه دستم میومد
ولی میشه گفت در حده خیلی کم آشنایی دارم که محمد رضا جان داره منو میاره تو باغ
7. بستگی به شرایط ممکنه تغییر کنه (تسته شخصیت و ... میگیری شیطون؟)
نظری ندارم
مرسی مجید و موفق باشی:12:
:27: منظورم یخ بود!!! کنایه از ب*:31:نقل قول:
:10:
آقا داریوش؟؟؟
داریوش یعنی چی؟
چرا اینقدر اسپم میدی؟
چرا یه کم به فکر سنگین شدن سرور نیستی؟
حرف هات کی تموم میشه؟
چرا درگنجه بازه؟
چرا استخرتون سر بازه؟
چرا
؟
راستی سلام:دی با دندون بسیار مرتب و ردیف:وینک
بله بفرمایید خودممنقل قول:
1. upholder of goods به معنیه نگه دارنده یه خوبی ها دقیقا همون کاری که میکنم
2. حرفی برایه دفاع ندارم
3. هستم و تاپیک هایی برایه اعزامه کاربرها به مناطقه جنگی ببخشید کاری زدم ولی نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. همیشه حرفی برایه گفتن به صورته ذخیره تو جیبام میزارم که یه وقت کم نیاد (آینده نگری)
5. گربه رفته تو
1. حیاط 2. خونشون 3. خونتون 4. اتاقه تمسا ح ها؟
6. پول نداشتیم سر پوشیدش کنیم بر شیکست شدیم یه دفه از خرج هایه سنگینه تلفن و اینترنت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا چرا؟
مرسی و موفق باشی:12::40:
سلام عزیز راستی : بهمن : ونک یا ولیعصر؟!
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرمنده داشتم با موبایل حرف میزدم اشتباه خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------------------------------
ورژن 2 سوالات : :31:
1- هنوز خوبی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- تو فک میکنی واقعا چرا راه کویر تو همه پستاش :40: میزاره ؟!! :46:
3- فک میکنی چرا یه مدت بحث عشق تو انجمن داغه داغ بود اما یهو ول شد ؟!! خودت چرا تو بحثا کم بودی یا نبودی ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- فک میکنی یه روز بتونی مدیر انجمن بشی ؟ اصلا دوس داری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- چرا انقد تعداد کمی تا حالا اومدن اینجا و ازت سوال کردن ؟!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- به تاریخ شمسی متول چه روز و چه ماه و چه سالیی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- تفریحت به غیر از متفرقه چیه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8- اگه واسه یه روز متفرقه رو بدن به تو چی میشه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9- تا که میخوای تو P30World باشی ؟ کی بازنشسته میشی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10- هر چه میخواهد دل تنگت بگو ... :40:
------------------------------------------------
شاید با ورژن 3 سوالا برگشتم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا بای بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
هه هه هه چه جلب!:12:
----------------------------------------------
1. اي همچين ميگن، ولي خبري نيس! خلوته
2. شايد از دي خوشش مياد!!! شايدم يه نوع نماده خصوصيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. چون از اين موضوعات بي زارم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ندانم ولي نباشن فک کنم بهتر باشه.... (جوونايه امروزي همشون يا پنچرن يا جلو بنديشون اومده پايين يا خسته!!! ن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. نچ! چون هم مديرا از کاره من سر در نياووردن نه خودم! از طرفي مديريت هم جلويه بيشتره کارايه منو ميگيره و از طرفي مسئوليت ميخواد که به گروهه خونيه من نميخوره
همين طوريش بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! مرخصي هم داره تازه
5. چون بي کسم! غريبم! پيرم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوهو اوهو اوهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه شرط ميبندم تدابيره امنيتي در کاره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. ساله 64 ميشه باقيش هم چون تاريخ مقاديري تقلبيه گفتن نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هممممممممممممممم
تفريح؟ خوب تو تالارهاي فتوشاپ و طراحي وب ، مقاديري بازيهايه کامپيو تري و اندکي فلش و موسيقي هم بعضا خراب کاري اي ميکنم موقعيتش باشه
تويه نت که سايت ها و فروم هاي مختلفي رو ميچرخم و هميشه در حاله پر کردنه ليسته دانلودم و دانلودم اکثرا
همينطوري سايت هاي خانگيه برنامه ها و cms هاي وب و همينطور wikipedia و کلي سايت هاي ديگه
به فرومه خودمون هم سر ميزنم هر از گاهي
ديگه موزيک و اگر برسم بازي و ماهواره و .... هم خوبن، طراحي هم مواقعي جزوه تفريحاتمه
موضوعه پياز پوست کندنم که خودتون ميدونيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8. هر چي تاپيکه عاشقي و خستگي باشه قفل و زننده و شرکت کنندگان در بحثش مخطور و مبنون ميگردند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معلوم نيس حالا که زوده جوونم
10. گشنمه؟!
مرسي :12: و موفق باشي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي باي (مثله مورده قبل حوانده شود)
قرمزا ؟!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو همینجا میپرسم :
از طراحیت بگو ... چی میکشی ؟! با چی میکشی ؟ چجوری میکشی ؟ کی میکشی ؟ چرا میکشی ؟ ... میکشی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] To be Continue