به درخواست آقای david-ebi حذف شد
Printable View
به درخواست آقای david-ebi حذف شد
نمیخوام از کسی دفاع کنم ولی فقط بگم که ایشون دو تا خط تلفن دارند و یک سرویس از صبا ویک سرویس از آسیاتک دارندنقل قول:
دقیقا منظورم همین بود ایشون خیلی ادعا می کرد که با صبانت دانلود بالایی داره ولی در واقع با آسیاتک عکس فیک می گرفت احتمالا اونم تو طول روز تایم کامپیوتر رو ست می کرده روی شب و عکس می گرفته (البته احتمالا) :n09:نقل قول:
واا... ما خودمون مشهدیم و سرعت شبانه یه مگ من حداکثر میرسید 60 70 که عکس هاش تو همین تاپیک موجودـه .نقل قول:
اون دوست دیگمونم که مشهدـه با 512 سرعت شبانش 40 50 هست . از دو مخابرات کاملا متفاوت و سرعت های کاملا تخمی .
بعد ایشون میاد میگه که شبانه 1.2 مگ آدم شاخ درمیاره . نمیدونم شاید هم اشتباه میکنم . امیدوارم فردا این مسئله رو ثابت کنن تا خیال ماهم راحت بشه از این بابت . :n18:
اگر قرار به ثابت کردن بود امشب ثابت می کرد بیدار هم بود و دانلود هم کرد ولی هم می دونم هم خودش که دروغ می گفت اصلا محال ممکنه شما با خطی که روی 6 مگ بسته شده دانلود 1.2 مگ داشته باشیدنقل قول:
یعنی خدایی عاشق مرام این شیرازی ها هستم تا مو رو از ماست نکشن بیرون اروم نمیشن... از اون طرف هم مطمعنم این وسط بعضی ها زورشون میاد بقیه هم استفاده کنن و فقط میخوان خودشون داشته باشن هر چی بیشتر بهتر... نه داداش همین افکار کل زندگی ما رو مختل کرده... همه بفکر خودشونن..نقل قول:
داداش اینم در نظر بگیر که مثلا سیستم رفیقمون ضعیفه و لحظه اول سرعت رو برای چند ثانیه بالا نشون میده و ایشون همونو اعلام کردن!!! رشته کامپیوتر بودن نمیخواد هر کسی که با دانلود و اینترنت سرو کار داشته باشه میدونه وضعیت بیت و بایت و ... چحوریاست...کد:اگر قرار به ثابت کردن بود امشب ثابت می کرد بیدار هم بود و دانلود هم کرد ولی هم می دونم هم خودش که دروغ می گفت اصلا محال ممکنه شما با خطی که روی 6 مگ بسته شده دانلود 1.2 مگ داشته باشید
واقعا علت رو باید جویا شد . چون واقعا ایشون من رو هم وسوسه کرد که دوباره برگردم به صبانت . :n21:نقل قول:
شما هم اینقد دانلود نکن دیگه پهنای باند کشورو به اف دادی . :n09: واقعا چی دانلود میکنی شبا ؟! آخه 20 گیگ ؟!!! کجا جا میدی این حجمو ؟!!! :n28: فک کنم یه 20 ترا هارد برا آرشیو دارید ؟! :n18:
می دونی دلیل این که این کارو کردم چی بود؟ چون یک آدم بی سوادی مثل این که فرق بین مگابیت و مگابایت رو هنوز نمی دونه میاد و کل مطالب یک تاپیک رو به انحراف می کشه و بعد هم ادعایی می کنه واسه این که جلو بقیه رو بگیره که از اینترنت خوب استفاده نکنننقل قول:
من آرزومه که تک تک اعضای این تاپیک بیشترین سرعت رو داشته باشن خدا خودش شاهده بعضی وقتا خودم به بعضی از دوستان پی ام دادم خواستم کمکشون کنم هیچ منتی هم نیست وظیفه بوده و آرزوی قلبیم:n12:
یه مدت زیادی بازی ps3 دانلود می کردم هارد هم الان 2 تا 2 دارم و یک 1 و یک 500 :n02:نقل قول:
بابا مسیر تایپک رو تاپیک رو عوض نکنید.
4 تا چیز بگید یه چیزی یاد بگیریم. الان من با این سرعت لاکپشتی چی میتونم بگیرم آخه. به هر میگیم 2 مگ دارم میگه به به من 256 دارم من 512 ئدارم. خبر نداره با این سرعت ... مسخره هیچی نمیشه دانلود کرد.
باز زنگ زدم میگم خانوم محترم سرعت شبا میاد پایین میگه گفتم که نویز دارین مودمو بردم کنار ورودی تلفن خونه. سرعت هیچ تغییری نکرد.
میگه باید خططونو بفرستیم مخابرات . یکی باهاتون زنگ بزنه بهتون بگه چه کنید تا 48 ساعت آینده زنگ میزنه.
هیشکی زنگ نزده تاحالا. یه هفتس الکی پاسکاری میکنن به شیفت شب و روز.
میگن کیفیت خط من بده . آره آشغاله. شبا نویزدار میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم اگه تا فردا جواب درستی ندن زنگ میزنم شکایت میکنم. خر که نیستم. خداروشکر اوسکول نیستم . بچه هم نیستم. با چهار تا سرچ میشه فهمید که این کمی سرعت برای من بدبخت نیست این سردووندنا برای من هم نیست.
این چرت و پرتا هم که میگن شبانه رو لطف میکنن میدیم . نخیر لطف نیست خدماته. اجباری نیست بدن . ولی وقتی موقع خرید شما میبیند که شبانه داره راغب میشی که بخری . وگرنه 10 ها شرکت دیگه هم هست. پس وقتی میگن سرویس فلان با شبانه رایگان باید شبانه رایگان بدن.
همه دانلود میکنن سرعت میاد پایین؟ ضریب اشتراکی رو بیارین پایین. سرعت رو شبا روی بالاتر ببندین. چرا باید مشتری ضرر بده؟