adsl مخابرات مشهد که افتضاحه یک مشت شاه دزد با قیافه های یک شکل همیشه گیشون منم فکر کنم باز باید مبین نت فعال کنم دیگه مبین نت انقدر افتضاح نیستنقل قول:
۲ مگ شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
adsl مخابرات مشهد که افتضاحه یک مشت شاه دزد با قیافه های یک شکل همیشه گیشون منم فکر کنم باز باید مبین نت فعال کنم دیگه مبین نت انقدر افتضاح نیستنقل قول:
۲ مگ شبانه
کی گفته نمیدن؟ آسیاتر میده! با هزینه ماهی +60 میتونی سرعت شبانه 130 رو بگیرینقل قول:
داداش خودت داری میگی
ایرانسل کلا داغونه این چند ماهه داغون تر هم شده
داری میبینی که با چه سرعتی داره دانلود میکنه بدونه مشکل
همه اپراتور ها مشکل دارن
من نگفتم هیشکی مشکلی نداره شما اینجا تو این تاپیک داری میگی کله ایرانسل داغونه درصورتی که من و خیلی ها راضی هستیم و واقعا مشکلی نداریم
یکی نوشته وایمکس رو بیخیال شو و بورو اینترنت مخابرات رو بگیر
در صورتی که ما تو برج اینترنت ازاد مخابرات داریم ولی همه مشکل دارن و حتی مجانی هم هست واسه ساکنین استفاده نمیکنن
از اون ور یکی از دوستان میگه با پارس انلاین مشکل دارم رفتم رایتل گرفتم اینترنتش عالی هست
در صورتی که تمام سهم هاستهایه رایتل 95 درصدش هاست هایه پارس انلاین هست
نمیدونه که خط adsl اون منطقه مشکل داره و الا پارس انلاین خودش اخره اینترنتو داره
من گفتم این که میگین کلا ایرانسل داغونه هو فلان و بسار نه عزیز من و امسال من زیاد هستن که راضی هستن و هیچ مشکلی ندارن
و اصلا گذرشون به این تاپیک نمیوفته
منم خودم دنباله جوابه خط مشی منصفانه بودم که گذرم به اینجا افتاد
که اصلا جواب درست هم نبود گفتم بگم با این راهنمایی های غلط بقیه اشتباه نکن
وقتی شما میگی ایرانسل داغون بود تو این چند ماهه داغون ترم شده انگار الان پایه سروراهایه ایرانسلی
ایرانسل و مبین نت و مخابرات و پارس انلاین و شاتل و اسیا تک همه مشکلاتی دارن
راهنمایی غلط نکنین خداییش و دوستان همچین مطلب میزارن که انگار الان جرفشون به کرسی بنشینه ایرانسل زمین میخوره
نه بابا اونا دارن پولو میخورن شما اینجا کل کل و حرصشو
من فقط خواستم بگم امسال من زیادن که راضی هستن از اپراتورشون
اگه اونجوری بود که ایرانسل باید جمع میکرد میرفت خودت داری میبینی وایمکس چه رشدی داره میکنه
شما ناراحتی اپراتورتو عوض کن
طرف میگه تو یه پست مبین نت نخریا اشغال هست ایرانسل بگیر
از اون ور میگه ایرانسل اشغاله مبین نت بگیر
بعد تو یه پست مینویسه من و داداشم با مودم ایدانسل و صل شدیم به مبین نت و از مبین نت به ایرانسل
الان ایرانسل اینترنت من رو به خواطر دانلود زیاد شرینگ من رو 1 به 10 کرده ولی بازم واست با تاریخ و ساعت میزارم با همون سرعت
1 به 8 دارم دانلود میکنم یعنی 120 کیلوبایت عکسم گذاشتم واستون
من نه میگم کسی مشکل نداره نه شما دوروغ میگی
کله حرفم اینه جمع بندی غلطه
خیلیا هم راضی هستن
شما داری میگی تو شهرتون خیلیا ایرانسل وایمکس دارن
پس یه چیزی دیدن رفتن سمتش
شما وقتی شیر میشی یک به هشت اره تو شهرتون پهنای باند کمه شانست خورده به شرینگ شولوغ این مشکل هست
ولی اینکه اینجا کلا ما تو تاپیک والا 100 نفر نیستیم اون وقت کل ایرانسل داغونه
در کل از اشناییتون خوشحال شدم و بنده اکانتم رو دارم میبندم چون واقعا بحث الکی هست و نه دردی از شما دوا میشه نه بقیه
فقط خواهشن چون خودت ناراضی هستی اینجوری مردم رو به شک ننداز
یارو بدبخت میخواد وایمکس بگیره یه سرچ میزنه چهار تا تاپیک میخونه به اشتباه میره یه شرکت که سرویسه خوب نمیده میگیره
در صورتی که تو منطقشون ممکنه ایرانسل عالی باشه یا مبین نت عالی باشه یا اینترنت مخابرات حتی ولی خوده من بشخصه اینترنت مجانی از مخابرات داریم
ولی استفاده نمیکنیم
خوش باشین
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟نقل قول:
ایرانسل داغونه :-)نقل قول:
سامان جان با 707 تماس بگیر راهنماییت میکنننقل قول:
۲ مگ شبانه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه ایرانسل هم مثل بقیه شرکت ها شده سرعت نوسان خیلی زیادی داره آبلود مثل روزانه هست و سرعتش کم نکردن از دانلود بیشتره!!!فقط در ایران این موارد دیده میشه
میگم دیگه یک بار تماس گرفتم گفتن باید بری یک مودم تازه بگیری!نقل قول:
هر شب داره بدتر میشه . امشب واسه من از 9 کیلوبایت بیشتر نمیشهنقل قول:
دوستان مودم جیبی مبین نت خریدم خیلی مزخرف بود و اینکه بنظر شما مودم d link dwr730 خوبه یا نه با سیم کار میکنه کسی اطلاع داره لطفا دقیقا راهنماییم کنه