اين لينك سايت سازندهنقل قول:
clonedvd-mobile.htmlکد:www.slysoft.com/en/
لينك كرك هم تو گوگل سرچ كن
اين لينك سايت سازندهنقل قول:
clonedvd-mobile.htmlکد:www.slysoft.com/en/
لينك كرك هم تو گوگل سرچ كن
یکیشو از تورنت گرفتمنقل قول:
یکی دیگشم از انقلاب
psp 3000 کپی خور دائم نمی شودنقل قول:
بله اگه خاموش بشه شما باید خودت کپی خور کنی که اصلآ کار سختی نیست. در ضمن دوباره می گم psp 3000کپی خور دائم نمیشود
بله شما یه psp بخر بیار خونه خودت کپی خور کن
اگه خواستی بخری هم خودت ورژن دستگاه از راه زیر نگاه کن
اول وارد setting بعد system setting بعد system information جلوی system software ورژن دستگاه رو زده (5.03 یا پایینتر)
در ضمن کابل تلویزیون قیمتش کمتر از این حرفهاست
راستی یه محافظ ال سی دی هم بخر
کمک لطفانقل قول:
فریمور 5.3
یاد M33 بخیر که دیگه دردسر و مشکل کسی باهاش نداشت
الان رو هر دستگاهی یه جور بازی در میارن
دم مایکروسافت و نینتدندو گرم که نمیرن هکر ها رو با پول بخرند :11:نقل قول:
و دم هکر هایی که خودشون رو به پول نمیفروشند گرم و دم کارمندهایی که روش هک رو لو میدن بیشتر گرم :11:
سلام
بچه ها من صحفه نمايش psp به شدت خش داره
روزي كه خريدم بر چسب ننداخنم گفتم اگه خش افتاد قاب رو عوض ميكنم
مي خواستم ببينم از كجا بايد قابش رو تهيه كنم
سلام دوستان من باطری psp رو در اوئده بودم و بازی میکردم با شارژش بعد هنگ کرد حاموش بعد هر چی باطری رو میندازم کار نمی کنه میدونه باطری توشه ولی شارژم نمیشه باطری دوستم و انداحتم کار کرد ولی ماله خودم نمیشه ورژن psp من 5.50 A هست psp هم fat می گین چی کار کنم مجبورم فقط با برق بازی کنم. چیکار کنم دوباره باطری کار کنه؟
در ضمن من gta china رو دانلود کردم بعد متوجه شدم ماله 5.00 نمی تونم تبدیلش کنم به 5.50؟
سلام لطفا اگر می تونین جواب بدید
می خوام یک پی اس پی بخرم روی جعبه نوشته بود 3004 A PIANO BLACK می خواست بدونم ورژن این پی اس پی چنده چون فروشنده بلد نبود و گفت باید بری خودت کپی خورش کنی ولی کاملا اکبند بود ایا میشه کپی خورش کرد یا نه